نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 234
صفحه 6 از 30 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    من همیشه گوشت رو میذارم میپزه بعد جداگونه پیاز داغ میکنم رب میزنم میریزم تو گوشت ولی این بار چون حال نداشتم این کارو نکردم مهمون یهویی اومده بود منم وقت زیادی نداشتم فقط هویج و فلفل دلمه ریختم توش به همراه سیر و پیاز
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4259
    پسند کرده
    5312

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    یه نکته رو اینجا یادآوری کنم به دوستان که تا جایی که میتونن ماهیچه ی گوساله نخرند واگر لازم دیدند از راسته ی گوساله استفاده کنند چون کرم کدو(تینیای گاو)توی ماهیچه ی گاو زندگی میکنه وهمونجا تخم ریزی داره که با حرارت خیلی زیاد از بین میره ...درکل راسته گوشت نرم وخوشمزه تری داره ..دقت کنین از قصابی های مطمئن خریداری کنین وحتما گوساله ی نر جوان بخرین .عالیه عالی
    سالادوسبزیجات
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    یه تجربه. یه بار خونه ی یه اشنا رفتم ابگوشت داشتن. فوق الهاده بوی خوبی میداد. یعنی عالی . پرسیدم ادویه چی ریختیدگفتن هیچی . من باور نکردم . دوباره پرسیدم گفتن هیچی فقط پیازو نمک.
    منم یه بار گوشت گوسفندی رو با پیاز فقط گذاشتم رو گاز و رفتم بیرون. برگشتنی بوی فوق العاده خوبی تموم خونه و راه پله رو گرفته بود. اصلا عطر به خصوصی داره بعد از پخت. ولی وقتی ادویه میزنی همچین عطری نداره .
    Andrew, سارا شف و مرجان.ر این نوشته را پسندیده.
    من الان آبی ام
    به رنگ وسعت دریا
    به رنگ عظمت آسمان

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5556
    پسند کرده
    5284

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو با پیاز میذارم تو زودپز که خیلی پخته و نرم شه بعد از پخت نمک و زعفرون میزنم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    پیاز داغ+نمک+زردچوبه+زعفران+سیر+ هویج و ماخیچه رو با هم ریختم تو زودپز بعد که پخت با آبش برنج دم انداختم

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    پخت گوشت وماهیچه به روش خاله بزرگه
    راستش من نمیدونم چرااز طعم گوشتهای خالم خوشم نمیاد البته بقیه مشکلی ندارن فقط من خوشم نمیاد
    خالم همیشه اول گوشت رو میذاره خالی میپزه و هی تند تند کف روش رو میگیره بعد که کفش تموم شد تازه بهش پیاز و زردچوبه و هرچی که بخئاد اضافه میکنه
    من احساس میکنم چون پیاز رو وسط کار میریزه همیشه گوشتهاش خوش طعم نمیشه و چون من خیلی به بود گوشت و مرغ حساسم نمیتونم گوشتش رو بخورم خواستم این روش پخت رو هم بگم واینکه هیچی به اب گوشت اضافه نمیکنه البته ماهم وقتی زعفرونی کرده باشیم دیگه رب و پیاز داغ اضافه نمیکنیم
    حالا یه ظرف هم به خاطر ما رب و چیاز داغ اضافه کردولی باز متاسافناه به نظر من مزه اش خوب نبود بوی زخم گوشت توش میمونه به نظرم وقتی پیاز رو دیر اضافه میکنیم


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hani joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    471
    پسند کرده
    245

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه ... اول یه مقدار پیاز ریز خرد میکنم تفت میدم با ماهیچه حسابییییی تفت میدم...بعد ادویه میزنم...زردچوبه یه تکه چوب دارچین میریزم...یه حبه کوچولو سیر و یه تکه فلفل دلمه...میزارم خوب بپزه...در آخر زعفران و رب و نمک میزنم...
    Andrew, سارا شف و fateme.asqari این نوشته را پسندیده.
    سعی کن حرفت ارزشمند تر از سکوتت باشد، در غیر اینصورت
    سکوت را ترجیح بده....

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    نمیدونم اینجا جاش هست یا نه...

    ما گوشت میپزیم بعد میریزمش توی برنج گوجه هم تکه میکنیم میریزیم توش و برنج دم میندازیم خییییلیییییی خوشمزه میشه

    Andrew و fateme.asqari این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

صفحه 6 از 30 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما