نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 234
صفحه 5 از 30 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    یکی از دوستانم میگفت وقتی گوشتی میپزه باید اون کثیفیهایی که میاد روشو بگیرین ولی عمه شوهرم میگه همون خوشمزه اش میکنه من همیشه میگرفتم ولی ماهیچه های که عمع درست میکنه عاللللللللللیییییییییییهه ههه همه صف میکشن نمیگه چی میریزه ابش اینقدر غلیظ میشه امکان داره اردی چیزی بریزه که اینقدر لعابداره
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    دوستان منم زیاد غذا با گوشت قرمز درست میکنم از جمله همین چلو ماهیچه.اما هیچ وقت به اون اندازه که مال همه نرم و ترد میشه نرم نیست.در حالیکه همه قواعد رو رعایت میکنم مثلا نمک رو آخر میریزم و ...من تو زود پز 4 ساعت میزارم می پزه اما دریغ.بیشتر از گوشت گوساله استفاده میکنیم.
    شاید گوشت دیر پزه؟
    نه دقیقا با همون گوشت مادر شوهرم قرمه سبزی می پزه اینقدر نرمممممممممممممممممم.
    میشه اگه راهکاری دارید بهم بگید؟


  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
    نوشته ها
    83
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت با گوشتهای ریز خرد شده
    گوشت رو با پیاز داغ تفت دادم و توش آب ریختم و گذاشتم خوب بپزه و روغن بندازه.آخر سرم نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران و رب اضافه کردم
    برای این غذا از هویج استفاده میشه اما برای یک شوهر فوق بد غذا ما از سیب زمینی استفاده میکنیم

    Andrew و بانو تنها این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]‏عشق، تنها گلی است که بدون کمک فصل*ها می*روید و رشد می*کند...[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت
    ابتدا گوشت رو به همراه پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دادم و بعد به همراه چوب دارچین در زود پز پختم بعد از پخت گوشت ، از آب گوشت و نمک و رب گوجه فرنگی و 2 قاشق زعفران دم کرده و 3 قطره آبلیمو یک سس درست کردم و گوشتهام رو درون سس قرار دادم و گداشتم نیم ساعت دیگه به همراه سس خوب بپزه و جا بیفته


    yagmur, Andrew, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت


    گوشت گوسفند رو با - سیب زمینی - دنبه ی گوسفندی - زردچوبه میپزم - وقتی پخت سیب زمینی و ئنبه رو میکوبم تا غلیظ شه آب گوشتم و منتظر میمونم تا جا بیفته

    Andrew, *مهربان* و taniya این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    من نحوه پخت ماهیچه پسران کریم مشهد و میخوام کسی داره ؟
    سارا شف این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behgol آواتار ها
    بهگل
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    104
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    1544

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    سلام دوستان
    چلو گوشت

    من گوشت رو با پیاز تفتش دادم بعد یه کم ادویه ودر آخر یه کم رب گوجه بهش اضافه کردم وهمچنین آب، بعد گذاشتم به مدت یک ساعت توی زود پز پزوندمش

    بعد در دیگ رو برداشتم و بهش سیر خورد شده اضافه کردم وگذاشتم آبش بجوشه
    بعد شد اینی که می بینید


    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    اینهم ماهیچه من
    پیازرنده شده روکمی تفت میدم بعدزردچوبه میزنم وگوشت رواضافه میکنم گوشتوپیازروباهم تفت داده بعداب وکمی دارچین یا چوب دارچین میریزم
    واجازه میدم تابپزه
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

صفحه 5 از 30 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما