نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 234
صفحه 4 از 30 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima49
    من هم یک سوالی دارم می*خوام باقالی پلو با گوشت گوسفند بپزم ،اینجا چون زیاد گوشت گوسفند نیست تجربه*ای در پختش ندارم،که بور ندهد،ممنون میشم از تجربیات تون به من بگید.

    فاطیما عزیز گوشت گوسفند برای باقالی پلو بسیار خوشمزه میشه.{ البته به ذائقه ما ایرانی ها خوش میاد }
    از اونجایی که این نوع گوشت بوی خاصی داره که از چربیه اون منشا میگیره ، قبل از پخت هر قسمت از این گوشت ، حسابی چربی روی اون رو بگیر ، این مو ضوع در مورد گردن بیشتر صدق می کنه .. بعد از گرفتن چربی خوب بشورش و بذار آبش کامل بره بعد مثل بقیه دوستان به همراه پیاز و زرد چوبه وکمی فلفل سیاه با کره و روغن مایع سرخش کن .. سرخش کن نه اینکه تفت بدی .. البته سرخ کردن گوشت در حدی انجام میشه که رنگ خوبی به گوشت بده نه اینکه قهوه ای یا سیاه بشه ... بعد با زعفران و آب سرد بذار بپزه بهتر در قابلمه و با مقدار کافی آب روی حرارت ملایم بپزه .. بهش سر بزن چون اگه آبش تموم بشه یا ته بگیره تمام زحمتها به هدر میره .. مادر بزرگم میگفت موقع سیری و بی حوصلگی آشپزی نکن...
    وجود کره و زعفران کافی برای خوشمزه شدن گوشت کافیه...
    Andrew و سارا شف این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    اول ماهيچه را در سويا سس نيم ساعت خواباندم .و بعد در تابه داغ گذاشتم تا اب ان کشيده شد و ودر روغن سرخ کردم باپياز و به همراه 2 ليوان اب گذاشتم 3 ساعتي پخت و در اواخر پخت هويج و فلفل دلمهايي ودارچين و نمک و رب وکمي زعفران هم اضافه کردم ..اينطوري خيلي ترد ميشه .....
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    482
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشت ماهیچه

    اول پیازو سرخ کردم بعد دو حبه سیرم ریختم و کمی تفت دادم ماهیچه هارو ریختم توی پیاز و تفت دادم بعد نمک فلفل سیاه کمی ادویه کاری و کمی دارچین بعلاوه دو سه برگ بو انداختم و گذاشتم برای 4 ساعت تا خوب بپزه و آب گوشتش غلیظ بشه .

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهيچه گوشفندي رو با پياز و پودر سير ساده پختم و گذاشتم با شعله كم هم نرم بشه و هم آبش غليظ بشه و روي زرشك پلو دادم و آبش رو هم جدا آوردم.

    Andrew و samir این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو ماهیچه ی بنده با دستور
    abani_girl عزیز در صفحه 3

    خورش بادمجون
     
    Andrew و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه مهمانی مثل دستور قبل خودم که خیلی مورد پسند بود:



    viewtopic.php?p=753155#p753155
    Andrew و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)



    خورش ماهیچه من ....
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    482
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت با گوشت گردن

    تقریبا" مثل چند تا پست بالا درست کردم فقط برگ بو نریختم که بازم خوب شد و بو نمیداد نیم ساعت آخرم سیب زمینی ریختم که بپزه و کمی آبش لعابدار بشه .



    Andrew, زینب سادات۲ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

صفحه 4 از 30 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما