نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 234
صفحه 3 از 30 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گردن

    پیاز رو کمی تفت دادم با نمک و زردچوبه و سیب زمینی پختم چون لعابدارش می کنه بفمایید

    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشت رو با پیاز زردچوبه و کمی فلفل و سیب زمینی و دارچین میذارم تو زودپز می پزه و بعد از 1ساعت و نیم میندازم تو قابلمه و نمک اضافه میکنم و مقداری آبلیمو واسه طعمش
    من نمک رو آخر سر میزنم چون نمک گوشت رو سیاه میکنه

    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشت ماهیچه رو با پیاز تفت دادم چند تا ساقه کرفس+ کمی دارچین + رب و سیب زمینی پختم آبش رو هم مثل سس کم و غلیظ در آودرم

    url=http://www.mamipic.com/share-446F_4F0C49E7.html][/url
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه(پیاز تفت خورده ماهیچه اضافه کرده تفت داده فلفل وزرچوبه زده کمی اب ریخته تا نیم پز شود 1حبه سیر اضافه کرده میگذاریم کامل بپزد.پیاز ریز شده را تفت داده فلفل دلمه و نمک وفلفل+زعفرون+دارچین+کمی ابلیمو زده گوشت را اضافه کرده تفت داده کمی اب گوشت ریخته میگذاریم سس غلیظ شود در این فاصله سیب زمینی و هویج به اب گوش زدم تا بپزند.)

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو زعفراني با ماهيچه:


    ماهيچه گوسفندي رو باپياز ميپزيم. بعد از پخت پياز رو از داخلش درمياريم.مقدار آبش بايد به حدي باشه كه برنج رو باهاش دم كنيم.
    برنجي رو كه از قبل خيس كرديم آبكش ميكنيم. نيمي از برنج رو كف قابلمه ريخته و بعد ماهيچه ها رو قرار ميديم و بقيه برنج رو ميريزيم و آب ماهيچه رو هم اضافه ميكنيم. روغن رو طبق عادت خودمون اضافه ميكنيم و روي همه زعفران دم كرده ميديم و دم كرده و شعله رو ملايم ميكنيم تا آرام دم بكشه.

    نكته:
    *همه آب ماهيچه رو اضافه كنيد چون پلو و مخصوصا ته ديگش مزه خوبي ميگيره.
    *دقت كنين آب ماهيچه كم نمك باشه چون وقتي غليظ ميشه غذا به خصوص ته ديگش شور نشه
    *ميشه اين غذا رو به صورت كته درست كرد.اما بهترين حالتش برنج آبكشه كه زنده تر برداشتين و آب ماهيچه بيشتر روش دادين.

    Andrew و samir این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  7. #22
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    خب اما اون چیزی که ما میپیچیم به گوشت و جیگر و بهش میگیم پرده یا دیافراگم
    عکسش اینه امیدوارم به کارتون بیاد
    مدیر عزیز اگه جاش غلطه عذر میخوام که زحمت میشه جایه جا کردنش


    Andrew, taniya, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    من هم یک سوالی دارم می*خوام باقالی پلو با گوشت گوسفند بپزم ،اینجا چون زیاد گوشت گوسفند نیست تجربه*ای در پختش ندارم،که بور ندهد،ممنون میشم از تجربیات تون به من بگید.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    و باز هم ماهیچه خوشمزه
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

صفحه 3 از 30 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما