نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 234
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24429
    پسند کرده
    13954
    من از زود پز میترسم و کلا نزاشتم مامانم برای جهیزیه م بگیره ... با اینکه بچه دار شدم و سختههههههه باید داشته باشم بازم میترسم و نمیرم سراغش .. حالا بیخیال .
    تصمیم گرفتم چلو گوشت بزارم که دیدم خیلی دیره و زیاد وقت ندارم ماهیچه تو قابلمه هم یه تایم مخصوصی میبره . مخصوصا که همسر دلش میخواد نرم و لذیذ باشه ... خلااااااااصه . من اینبار ماهیچه هامو خوب خوب خوب سرخ کردم بعد با پیاز هم تفت دادم زرد چوبه و چوب دارچین ریختم و با اب چوش اومده گذاشتم پخت اخرای پختشم بهش زعفرون اضافه کردم باورتون نمیشه سه ساعته شد مثه پنبه .. رازش هم همون سرخ کردن اولیه بود .

    باشد که مقبول افتد

    نام: IMG_7277 (3).jpg نمایش: 2896 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ در ساعت ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    maman fery, محیا خانوم, m1361 و 38 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86625
    پسند کرده
    75989

    ویترین مدال ها

    ماهیچه به روش پسران کریم مشهد





    مواد لازم:

    ماهیچه:یک کیلو
    پیاز:700 گرم
    روغن جامد و کره:50 گرم
    زعفران دم کرده:نصف پیمانه
    نمک و فلفل سیاه
    زردچوبه
    دارچین


    ***
    تو مشهد یه رستوران خیلی معروف داریم که باقالی پلو با ماهیچه ش شهرت جهانی داره!

    منظورم ایشونه:




    هر کسی باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم رو بخوره ،مزه ش همیشه زیر دندونشه
    من خیلی دوست داشتم بتونم این غذا رو با اون کیفیت و یا حداقل کیفیت مشابه درست کنم
    این بود که کلی تحقیق و تفحص و ازمون و خطا انجام دادم و نتیجه ش رو عرض میکنم خدمتتون

    نتیجه ای بسیار رضایت بخش

    طرز تهیه:

    ماهیچه ها رو خوب تمیز کنین و بشورین.

    حدود 300 گرم پیاز که به صورت خلالی و درشت خرد کردیم ، داخل تابه ریخته و تفت میدیم تا کمی سبک بشه
    ماهیچه رو اضافه کرده و اون رو هم تفت میدیم تا تغییر رنگ بده
    زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنین.

    استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن غذاتون کمک میکنه حتی میتونین فقط از کره استفاده کنین.


    میبینین که من از تابه برای پخت اسفاده کردم
    چرا؟
    چون میخوام ظرفم سطح وسیعی برای جا گرفتن ماهیچه داشته باشه و ماهیچه ها روی هم انباشته نشن
    و مورد مهم اینکه ما اصلا تو این غذا اب اضافه نمیکنیم و نیاز به قابلمه نداریم.







    ماهیچه در همین حد تفت بخوره کافیه:




    در مرحله بعد:

    حدود 300 گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه .
    دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم

    حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .




    نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه .


    دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن !
    در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشونن
    اگر پیاز ها زیر ماهیچه برن میسوزن و آب نمیندازن و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهیم داشت!

    به 5-7 ساعت زمان نیاز داره تا اونی بشه که ما می خواییم
    البته معمولا سر چهار ساعت پخته
    منتها بعد از 5-7 ساعت میشه باقلوااااااااااا
    به تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میره و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه میشه



    بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه .


    این عکس رو از نت پیدا کردم برای تفهیم بیشتر مطلب:




    و باز هم درب ظرف رو ببندین . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .


    این عکس رو هم باز یک و نیم ساعت بعد ترش گرفتم . آب غذا کمتر شده .
    عکس از نت:







    ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنن.
    در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستن میتونین بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدین.



    نمک غذا رو در آخر اضافه کنین.

    بفرمایید



    نکات:


    چند تا نکته رو لازمه همین ابتدا در تهیه ماهیچه (به روش پسران کریم !) عرض کنم :

    1.گوشت یا ماهیچه ، تازه باشه لطفا .

    2.دارچین رو حذف نکنید


    3.با درب بسته و با شعله آرام پیش بروید که ماهیچه تو آب خودش پخته بشه .




    4.میتونین همراه با پیاز یکی دو حبه سیر هم در صورت دلخواه داخل ظرف بریزید.

    5.هر موقع دیدین کم اب شده در حد یک استکان اب بهش اضافه کنین.
    دقت کنین اصلا نباید آب زیاد بهش بزنین.راز خوشمزگی این ماهیچه در اینه که با حرارت کم و بدون اب و با آب پیاز پخته بشه.


    6.منبع مشخصی ذکر نکردم چون ترکیبی کار کردم
    منتها از تجربیات خانم فرهنگ در برنامه به خانه برمیگردیم و وبلاگ دفتر اشپزی من خیلی استفاده کردم و ممنونم ازشون.


    najmehkhatoon, Hope, sara chef و 51 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    793
    پسند شده
    10879
    پسند کرده
    9796

    ویترین مدال ها

    سلام دوستای نازنینم


    ماهیچه به سبک پسران کریم مشهد




    طرز پخت این نوع ماهیچه رو کمی که سرچ کردم،دیدم هر کس به طریقی انجام میده.
    من در اینجا روشی رو که خودم همیشه انجام میدم وازش راضی هستم وطعمش کاملا مثل ماهیچه های پسران کریم هست رو براتون میذارم.

    ***************

    اصل مطلب در مورد طبخ ماهیچه در رستوران پسران کریم اینه که من شنیدم این رستوران مزرعه پرورش گوسفند داره وهمیشه گوشتهایی ر و که برای طبخ غذا بخصوص ماهیچه استفاده میکنه از تولید به مصرفه وهمون جایی که گوسفند رو ذبح میکنند ،بلافاصله بار میذارن(الله اعلم) که این خودش صد در صد در طعم ومزه غذا تاثیر به سزایی داره.
    میدونید که نوع علوفه وتغذیه دام در خوش طعم شدن گوشتش بسیار موثره.
    واما گوشتهایی که ما میخریم،از مطمئن ترین جایی هم که بگیریم،بازهم نمیدونیم تغذیه گوسفند چی بوده.
    دقت کردین گوشتهایی که ما میگیریم گاها دیر جوشند وسخت میپزند؟

    ***************

    واما طرز تهیه (بقول ما مشهدیها) پسران کریم


    من برای مواد بهتون مقدار نمیدم.هر چه قدر دوست دارین استفاده کنید.
    مسئله مهم در استفاده از
    1. ماهیچه تازه
    2. پیاز فراوون
    3. دارچین زیاد
    هستش.


    مواد مورد نیاز:
    1.ماهیچه گوسفند
    2. پیاز
    3. نمک وفلفل سیاه
    4.زرد چوبه (کمی)
    5.دارچین
    6.برگ بو
    7. سیر(با پوست)


    طرز تهیه:
    ماهیچه رو از شب قبل داخل پیاز وکیوی میخوابونیم.







    پیازهارو 4 قاچ کرده و درشت خورد میکنیم.
    نصف اونهارو کف ماهیتابه(من از ماهیتابه رژیمی استفاده میکنم) پهن میکنیم ،روی پیازها نیمی از تمام ادویه هارو میریزیم.
    فلفل سیاه. زرد چوبه . دارچین
    روی اونها سیر و بعد برگ بورا میچینیم.




    ماهیچه هارو روی مواد پیاز میذاریم وباز دوباره رو شو به همون ترتیب قبلی ،مابقی پیاز وسیر و ادویه وبرگ بو را میگذاریم.







    در ماهیتابه را می بندیم ومیذاریم روی حرارت، حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.
    نیم ساعت تا سه ربع اول حرارت ،متوسط رو به پایین باشه تا کاملا آب بندازه،بعد حرارت رو کاملا کم کنید.


    حدودا نیم ساعت بعد




    حدود یک ساعت بعد




    بعداز یک تا یک ونیم ساعت ماهیچه اگر درشت بود حتما زیر وروش کنیدوقبل از اینکار حتما ماهیتابه رو با در بسته تکون بدید تا مواد مخلوط شن.

    اگر ماهیچه ها ریز وکوچک بودند،دیگه لازم نیست زیر ورو بشن ،همون تکون دادن ماهیتابه کافیه براش.
    یک ساعت مونده به اینکه طبخ ماهیچه تموم بشه نمکشو اضافه کنیدو باز ماهیتابه رو تکون بدید.
    این غذا نباید خیلی آبدار باشه،آبش تبخیر میشه وسسی غلیظ به ما میده که کمی هم رو غن میندازه.
    اما اگه مثل ما آبدار دوست دارید نباید بذارید آبش کشیده بشه.









    این هم یه نمونه دیگه با ماهیچه ریز شده وقلم








    نکات:

    1. من در این غذا اصلا از روغن استفاده نمیکنم،طعم ومزش هم عالی میشه،این برای کسانیکه چربی خون دارن وباید کمتر روغن مصرف کنن ایده آله.

    2. در این غذا پیاز اصلا سرخ نمیشه ،حتی تف هم نمیخوره،وبه راحتی میشه برای بیمارانی که رژیم غذایی ویاپرهیز غذایی دارند استفاده شه مثل افراد سرما خورده و کسانی که آنفولانزا دارند به خصوص کودکان ،و اونها رو تقویت کرد.


    3. ادویه هارو میتونید به میزان دلخواه بریزید،اما زرد چوبه کمتر از همه هست مقدارش ودارچین دو برابر بقیه.

    4. حتما ماهیچه رو از شب قبل (من خودم از ظهر روز قبل)داخل پیاز وکیوی فراوون بخوابونید تا گوشتتون ترد وآماده طبخ بشه.

    5.این غذا باید با شعله بسیار ملایم ودر مدت زمان طولانی پخته شه تا کاملا جا بیفته وبتونید از مزه لذیذش لذت ببرید.بنابراین حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.

    6.میدونید که انواع گوشت (سفید وقرمز ) وقتی تازه هستند مدت زمان کمتری برای طبخ میبرند و خوش طعم تر هم میشوند،اما وقتی فریزری میشوند مدت طبخ طولانی تری دارند وکمی (بقول ما) دیر پز میشوند،به همین علت هست که میگم از ماهیچه تازه استفاده کنید.


    7. در این غذا اصلا از آب استفاده نمیشود ،ماهیچه وپیاز آب می اندازند وبا بخار آب پخته میشوند.

    8. برگ بو .سیر ودارچین رو اصلا حذف نکنید،که مزه اصلی این غذا به این سه قلم موادشه.خود رستوران کریم سیر رو باپوست میندازه توی غذاش،من هم امتحان کردم فرق چندانی در طعم ومزه نداره،فقط سیر بافت وظاهرش رو حفظ میکنه.


    9. پیاز جز عناصر مهم این غذاست،بچه های من سر پیاز داخل غذا همیشه دعوا دارند،هرچه بیشتر باشه بهتر،اما شما میتونید مقدارشو کم کنید،ولی مزش به طعم خوشه پیازشه به نظر من.

    10. پیازها حتما باید درشت باشند،داخل ماهیچه رستوران کریم پیاز هایی دیده میشه که چارقاچ شدن وفقط هر قاچ دو نیم شده(تا این حد).


    11.میتونید از کمی کره هم استفاده کنید که من معمولا این کار رو نمی کنم،چون همسرم پرهیز دارن .کره رو روی پلو میذارم برا خودم و بچه هام.



    شاد باشید
    zakizadeh, Nicole68, *شمیم* و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    نام: IMG_3619.jpg نمایش: 2375 اندازه: 99.3 کیلو بایت
    اینم از ماهیچه من به روش پسران کریم
    من اصلا توی غذام زردچوبه و دارچین و زعفرون و حتی فلفل نزدم
    ماهیچه رو با دو تا پیاز بزرگ خلالی تفت دادم حسابی تا پیازها خوب نرم شدن و ماهیچه هم اطرافش سرخ شد سپس دو تا پیاز بزر دیگه رو که خلالی کرده بودم روی ماهیچه ریختم با دو تا حبه سیر با پوست و یک استکان آب گذاشتم به جوش اومد بعد شعله رو خیلی کم کردم و ببه ارومی ماهیچه ها پختم اخرای پخت کمی نمک زدم و کمی قابلمه رو جابجا کردم تا نمک به خرد همه جای ماهیچه بره وقتی ماهیچه حسابی چخت و نرم شد زیر شعله رو زیاد کردم و پیازها رو همراه با ماهیچه تفت دادم تا به روغن اومد و پیازهامون طلایی شد همین موقع سرو کمی لیمو ترش تازه روش ریختم واقعا عالی بود
    دیزی
     
    najmehkhatoon, golbarg., m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    ماهیچه به روش باران عزیز
    من دوست داشتم بخصوص که خیلی پیاز دوست دارم اما طعمش کمی شیرین میزد.
    najmehkhatoon, باران67, Behjat و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  7. #214
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86625
    پسند کرده
    75989

    ویترین مدال ها




    باقالی پلو با ماهیچه

    به سبک شرح داده شده در این پست:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b1716.html


    najmehkhatoon, kurosh1, پرناک و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    165
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    692
    نام: IMG-20160222-WA0011.jpg نمایش: 793 اندازه: 81.3 کیلو بایت
    ما کارونی
     
    m1361, باران67, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    165
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    692
    ماهیچه بوقلمون را با پیاز خرد شده و کمی زردچوبه تفت می دهیم+چند برش هویج+جند ساقه کرفس+آب می پزیم و در آخر پخت+نمک+فلفل سیاه و کمی دارچین
    ما کارونی
     
    باران67 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما