نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1861Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 242
صفحه 20 از 31 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    10250
    پسند کرده
    7815
    گوشتو با چوب دارچین پختم آخر کار توش زعفرون زدم


    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13747
    پسند کرده
    11105
    نام: IMG_2947.jpg نمایش: 797 اندازه: 108.7 کیلو بایت
    نام: IMG_2950.jpg نمایش: 801 اندازه: 93.9 کیلو بایت
    ماهیچه گوسفند و توی پیاز داغ تفت میدم یه مقدار ازردچوبه و آب و چوب دارچین و یه ساقه کرفس و سیر هم اضافه میکنم و میذارم بپزه.وقتی خاموش می کنم نمک و زعفران میریزم
    من چون ماهیچه نمی خورم برای خودم گوشت گوساله انداختم باهاش پخت
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  3. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    11380
    پسند کرده
    5122
    گوشت ماهیچه رو با 1چوب دارچین و 1پیاز خام انداختم تو زودپز 2ساعت موند ،خوب پخت .بعد با پیاز سرخ کرده تفت دادم ،رب و نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کردم .

    نام: IMG_3879.jpg نمایش: 754 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    الهه (مامان النا), nora1, *ARMITA* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    333
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    7119
    پسند کرده
    2681
    خوراك گردن

    نام: 140820142181.jpg نمایش: 805 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    اين مدل خوراك گوشت رو معمولا براي نذري ميپزيم ولي خب تو خونه هم خيلي طرفدار داره

    براي يك گردن گوسفندي بزرگ حدود 650 گرم پياز رو خلالي ميكنيم (خلالي درشت باشه يعني پياز رو از وسط نصف كرده به درازا خلال ميكنيم)
    پياز رو با دو قاشق روغن جامد و دو قاشق روغن اصيل رو شعله زياد تفت ميديم كمي كه طلايي شد گوشت رو اضافه ميكنيم و نمك و فلفل سياه و زردچوبه 1ق م ميزنيم و گوشت رو هم تفت ميديم يك ق م سر پر رب گوجه ميريزيم و تفت ميديم آب جوش اضافه ميكنيم دو ق غ پرك ليمو اماني توش ميريزيم (پوست ليمو رو نبايد ريخت) ميذاريم حسابي بپزه (طبق معمول من تو زودپز ميپزم) توش يك ليوان زعفرون دم كرده نسبتا غليظ ميريزيم و وقتي جا افتاد برميداريم
    coffee, الهه (مامان النا), m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  5. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    49
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    66
    2 تا پیاز بزرگ را خلالی درشت کردم و تفت دادم بعد اینکه کمی سبک شد ماهیچه رو اضافه کردم به همراه 4 حبه سیر درسته و زردچوبه و فلفل سیاه حسابی تفت دادم بعد زیره و برگ بو اضافه کردم آب ریختم گذاشتم 3 ساعت آروم پخت اواخر پخت نمک رب و دارچین و زعفرون و یه مشت غوره اضافه کردم
    نام: DSC03201.JPG نمایش: 719 اندازه: 45.1 کیلو بایت

  6. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    1896
    پسند کرده
    2737
    نقل قول نوشته اصلی توسط topol khanoom نمایش پست ها
    2 تا پیاز بزرگ را خلالی درشت کردم و تفت دادم بعد اینکه کمی سبک شد ماهیچه رو اضافه کردم به همراه 4 حبه سیر درسته و زردچوبه و فلفل سیاه حسابی تفت دادم بعد زیره و برگ بو اضافه کردم آب ریختم گذاشتم 3 ساعت آروم پخت اواخر پخت نمک رب و دارچین و زعفرون و یه مشت غوره اضافه کردم
    نام: DSC03201.JPG نمایش: 719 اندازه: 45.1 کیلو بایت
    من هم به روش شما درست مي كنم
    .
     
    مامان محمد@علی این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  7. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    10250
    پسند کرده
    7815
    گردن گوسفندی رو با چوب دارچین تو زودپز پختم بعد توش هویج و سیب زمینی و زعفرون زدم
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  8. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    1
    سلام. عزیزان یه سوال داشتم. من ماهیچه رو از شب قبل تو ماست وپیاز وسیر وسرکه بالزامیک وادویه می زارم بمونه.بعد صبح می پزم. آب وموادش رو می کشم.بعد توی روغن+کمی از ابش+سیر و پیاز کوچیک میزارم سرخ بشه، با حرارت کم.ولی یکی پخته بود میل به شیرینی می زد، خیلی خوشم اومد.پرسیدم ولی..... حالا شما می دونین چه طوری پخته؟ لطفن بهم بگین.ممنون
    قانع این نوشته را پسندیده.

صفحه 20 از 31 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما