نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 234
صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    نقل قول نوشته اصلی توسط gandom-bano
    ببخشید من ماهیچه گوساله گرفتم ، خیلی هم بی تجربه هستم
    یکبار پختمش و قبلشم تفتش دادم و ادویه هم موقع پختش اضافه کردم ، اما بازم آخرش بوی خوبی نمیداد
    میشه منو راهنمایی کنید ، چطوری ماهیچه بد بو رو خوب درستش کنم؟؟

    گندم جون ماهیچه ات رو خوب خوب بشور .بعد پیاز داغ کن وگوشتت رو توش تفت بده وهمونطور که دوست عزیزمون گفت توش سیر بزن. یه تفت هم بده کمی زردچوبه بزن .میتونی در ادامه ی کار از هویج وکرفس وبرگ بو هم استفاده کنی که هم عطر خوب به غذات میدن هم طعمش رو متفاوت میکنن. در انتهای کار هم میتونی از تو آب غذات درشون بیاری وتو آب غذات نمک وزعفرون بزنی. یه کمی هم دارچین در انتهای کار خوبه. البته خیلی کم. که هم گوشتت رو سیاه نمیکنه هم طعمش قالب بربقیه ی طعمها نمیشه همون یه پنسه خوبه. امیدوارم راضی باشی .
    یه لفمه نون حلال
     
    Andrew و mahnooshin این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    نميدونم گندم جون پيازش احتمالا كافي بوده نبايد بو ميداد شايد كلا گوشتت ايراد داشته موقع خريد مطمئن بودي كه گوشت تازست ؟

    منم اگر بخوام چلو گوشت درست كنم توش كرفس و هويچ هم ميندازم و به قول دوستمون آخر پخت بهش زعفرون هم اضافه ميكنم و البته يه كمي هم كره

    يه كار ديگه اي هم كه من انجام ميدم اينه كه قبل از اينكه گوشت رو بخوام بپزم و تفت بدم اول ميجوشونمش و اون كف قهوه اي رنگي كه موقع جوشيدن مياد روي آب رو كامل ميگيرم و بعد آبشم ميريزم بيرون و بعد مراحل بعدي پخت رو انجام ميدم
    Andrew, barannice, taniya و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MooniYa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    1,319
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    4028
    پسند کرده
    2983

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ممنون دوستای خوبم

    البته من ماهیچمو از تو فریزر در آورده بودم و وقتی یخش باز شد دیگه نشستمش....باید میشستمش؟؟
    دوم هم اینکه بعد از تفت دادن گذاشتمش تو زودپز بپزه
    قشنگ پخته بود ، اما فقط مشکل بو داشت

    حالا دفعه بعد از تجربیات شما حتما استفاده میکنم

    اسطوره جان ببخشید اگه دارچین زیاد بریزم ، گوشت تیره میشه؟
    باید گوشتو از تو آبش در بیارم بعد زعفرون بریزم؟

    بعد هم اینکه یک سری چربی و غضروف لای این ماهیچه ها هست ، اونارو باید کامل پاکسازی کرد ؟
    من یک کمشونو میگیرم ، اما بازم یک کم بهش میمونه
    دلتو به هيشكي نسپار اونو واسه من اونو واسه من اونو واسه من نگهدار

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    با اجازه اسطوره جان
    گندم جون ميتوني موقع پخت از چوب دارچين استفاده كني اما اگر از پودرش استفاده ميكني نبايد زياد بريزي چون رنگ آب گوشتت تيره ميشه در ضمن خيلي زياد هم باشه مزش غالب ميشه توي غذات

    براي ريختن زعفرون ( زعفرون آبكرده و دم كشيده ) نيازي به درآوردن ماهيچه نيست اتفاقا ماهيچه بايد توي آبش باشه كه طعم دار بشه ديگه

    تا اونجايي كه ميتوني اضافات گوشتت رو بگير بقيش بعد از پخت راحت جدا ميشه من خودم فقط گوشت لخمش رو ميخورم و اصلا چربيهاشو دوست ندارم اما خيليها هم دوست دارن
    Andrew, ostooreh و monir11 این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  6. #13
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه برای آقای خونه
    من با یه عالمه پیاز و خیلی کم سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و کمی ادویه بهارات میپزم وسطا هویج و فلفل دلمه خیلی کم میریزم ولی به محض اینکه بوی فلفل دلمه در میاد در میارم و دور میندازم و به جاش قارچ میریزم تا اگه ادویه اضافی داره متعادلش کنه
    در آخر بازم یه عالمه دارچین و نمک اضافه میکنم موقع سر سفره آوردنم یکمی از زعفرون دم کرده برنج میریزم توش
    یه روشی که همیشه استفاده میکنم اینه که گوشتی که برای اینکار در نظر دارم موقعی که میخوام بذارم تو فریزر حتما پرده میپیچم در اواسط پخت پرده رو در میارم و دور میندازم اما باعث میشه حسابی گوشت نرم و آبدار باشه و چربی طبیعی بهش میده
    اصولا پرده خیلی چیز خوبیه مخصوصا برای جیگر که مممممممممممممم عالی میشه
    به هر حال اگه دارینش اصلا دور نندازین که خیلی چیز عالییه
    Andrew, samir و kimiya 7 این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  7. #14
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    فاطمه جان منظورت از پرده چیه ؟!
    والا دروغ چرا تا قبر آآآآ
    ما به همین اسم پرده پیچ صداش میکنیم اونم همچین بلند جواب میده که هنوز اسمشو عوض نکردیم
    به هر حال یه چیزی مثل یه لایه نازک چربی که روش رگه رگه هایی مثل مویرگ هست اما اونا هم همش چربی هستن
    بعد کل این مجموعه سفید و خیلی شفافه
    امیدوارم با این توضیحات که خودمم نفهمیدم چی شد منوجه منظورم باشی
    ما تهران که بودیم همیشه میرفتیم از میدون بهمن جگر و این جور چیزا میگرفتیم
    اونجا که میگفتم پرده پیچ میخوام دقیقا همین رو بهم میدادن
    Andrew, marya و mahnooshin این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    برای پخت این مقدار ماهیچه ها رو در ترکیب دو ق غ آرد و زردچوبه با یک ق چ نمک و یک دوم ق چ فلفل زدم و سرخ کردم و کنار گذاشتم.
    در همون روغن به ترتیب مواد زیر رو ریختم:
    پیاز، نمک، سیر رنده شده، زعفران و گلاب، زردچوبه، کمی عسل، آب لیمو ترش، فلفل، کمی دارچین
    سپس ماهیچه ها رو روی این مواد گذاشتم و نصف لیوان آب ریختم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت دو ساعت گذاشتم و بعد اونها رو جابجا کردم و برای یک ساعت دیگه گذاشتم.
    من این مدل برای مهمانی درست میکنم که خیلی خوشمزه میشه.
    این روش رو از خانوم نجمیه که در شو مارتا استوارت اومده بودند یاد گرفتم.

    Andrew, marya و سارا شف این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو تو روغن خوب تفت دادم
    بعد پیازها رو کنارش ریختم و اونا رو هم تفت دادم
    بهشون ادویه گوشت و کمی زردچوبه و دارچین زدم
    خوب که سرخ شدن یک لیوان آب گوشت و یک لیوان آب سرد اضافه کردم
    میانه های پخت قارچ ریختم و آخر کار نمک

    Andrew و monir11 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما