نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 234
صفحه 17 از 30 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7310
    پسند کرده
    1392
    پخت گوش و ماهیچه به روش پسران کریم مشهد

    این روشپخت،به نظرم نزدیکترین مزه رو به چلو گوشت های معروف پسران کریم داره.
    و البته یکی از علل خوشمزه بودن غذای این رستوران،پخت گوشت و ماهیچه در مقدار زیاده که همون زیاد بودن خوشمزگی رو چند برابر میکنه

    ابتدا پیاز که بهتره کمی زیاد هم باشه رو خلالی میکنم و در روغن با شعله متوسط تفت میدم تا حدی که پیاز نرم بشه ولی سرخ نشه.
    بعد گوشت یا ماهیچه رو اضافه میکنم و کمی سرخش میکنم تا حدی که کمی تغییر رنگ بده
    من طعم سیر رو در این غذا خیلی دوست دارم. برای همین متناسب با مقدار گوشت، سیر رو با پوست میندازم توی غذا
    البته اگر نخواسته باشید،میتونید از سیر استفاده نکنید
    و باز بسته به اندازه گوشت یا ماهیچه یک یا دو لیوان آب به همراه نمک اضافه میکنم و اول حرارت رو زیاد میکنم و وقتی به جوش اومد؛شعله رو کم کرده و میذارم آروم آروم بجوشه و بپزه
    البته همیشه توی زودپز میپزم و زمان پخت بین یک تا یک و نیم ساعته
    ولی در قابلمه زمان بیشتری نیازه
    باید آب غذا کاملا کشیده بشه
    ولی من کمی آب دار برداشتم
    خیلی لذیذ و خوشمزه س.



    این نیز بگذرد......

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia14 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    198
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    807
    پسند کرده
    59
    دوست عزیز (یاس کبود) نمک رو همون اول بزنی گوشت دیرتر پخته نمیشه؟؟؟آخه من شنیدم میگن نمک رو آخر اضافه کنید.....
    بهدشم یه سوال دیگه شما فقط پیاز سیر و گوشت رو میزارین بپزه منظورم اینه که زردچوبه یا ادویه دیگه ای بهش اضافه نمیکنید؟؟
    من عاشق چلو گوشت پسران کریمممممم
    پرپرک, hengamehh, azmil و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬
    غافل ازاینکه خوشبختی در همون لحظه ای بود که سپری شد

  4. #131
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7310
    پسند کرده
    1392
    من همیشه همون اول کا نمک به گوشت اضافه میکنم و همیشه که خوب پخته.
    البته منم شنیدم کهئنمک باعث میشه دیرتر گوشت بپزه، ولی تا به حال به مشکلی برنخوردم

    اگر دقت کرده باشید؛ این رستوران هیچ ادویه ای به غذاش اضافه نمیکنه
    منم فقط از نمک و پیاز و گاهی هم سیر استفاده میکنم.
    این نیز بگذرد......

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    منم نظرمو بدم.در مورد نمک .من همیشه نمک رو اول می زنم .چون خوشمزه تر میشه.شاید یه کم دیرتر بپزه ولی ارزششو داره
    -----------------
     

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8419
    پسند کرده
    12296
    پخت گوشت گردن دقیقا به روشی که یاس کبود عزیز در بالا گذاشتن ...

    منم مشکل تاپیک داشتم چند روز پیش درست کرده بودم و نمی دونستم کجا بزارمش ...


    من پیاز داغ فراوون درست میکنم و میذارم پیازم کاملا سرخ بشه....

    گردن گوسفند رو تفت میدم و سیر رو به تناسب گوشتی که دارم اضافه میکنم ...

    و در آخر آب رو اضافه میکنم ...وقتی آب جوش اومد حرارت رو کم میکنم

    وقتی خوب پخت وجا افتاد و آب کمی داشت نمک اضافه میکنم ...

    خیلی خوشمزه میشه و تو منوی غذایی مون همیشه جای خاصی داره ...


    الهه (مامان النا), پرپرک, narbella و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia14 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    198
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    807
    پسند کرده
    59
    مرسی از یاس کبود عزیز که جواب دادین...ایندفه حتما به این روش درست میکنم
    یاس کبود و mamanilia این نوشته را پسندیده.
    لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬
    غافل ازاینکه خوشبختی در همون لحظه ای بود که سپری شد

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    دوتکه ماهیچه را بدون تفت دادن انداختم توی قابلمه و روش اب ریتم.خیلی کم فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم و به علاوه ی عدس گذاشتم 1 ساعت بپزه.ابش که کم شد برنج را هم توی همون اب ریختم و دمی کردم.اخر پختش هم روغن اضافه کردم.گذاشتم دم بکشهموقع کشیدن هم با روغن حیوانی لذیذ میل شد.جای شما خالی
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    گوشت با آب و نمك آبپز كردم پياز رنده شده با رب سير ادويه اليت سرخ كردم بعد گوشت اضافه كردم يكمى كه سرخ شد يك قالب كره كو چلو با دو ليوان آب نيم ساعت زير شعله كم تا جا افتاد خيلي خوب شده بود
    نام: IMG_2105.jpg نمایش: 911 اندازه: 108.9 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    الهه (مامان النا), m1361, &yeganeh& و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

صفحه 17 از 30 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما