نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 234
صفحه 11 از 30 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17046
    پسند کرده
    12101
    گوشت گوسفندیو با پیاز داغ وتفت دادم بعد کمی رب خونگی ریختم تفت دادم.با زعفرون و کمی پودر هل گذاشتم پخت.تا سسش غلیظ شد.ببخشید عکس تکی ازش ندارم!با پلوی زعفرانی و زرشک میل شد.
    مامان غزل, sama18 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zb70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    538
    پسند کرده
    32

    ماهیچه

    عزیزان من از روش دکتر اشپز واسه مهمونیم ماهیچه چختم با این که اولین بارم بود ولی عااالی شد..عین بیرونیااا
    ---------

    یکی از دوستان گفته بود کی خوب میشی غذای چرب و چیلی میذاری؟!!! یه نگاه کردم دیدم بدجور زدم تو خط سوپ و اش و با اینکه هنوز یکی دوتا سوپ دیگه تو چنته داشتم این پست رو اختصاص میدم به خوراک ماهیچه به شیوه پسران کریم (معروف ترین رستوران مشهد که خوراک ماهیچه سرو می کنه).


    مواد لازم :
    ماهیچه گوسفندی یا گردن گوسفند .................. یک عدد
    پیاز .................................................. .......... دو تا سه عدد درشت
    دارچین .................................................. .... یک پر
    زردچوبه .................................................. .. یک قاشق مربا خوری
    روغن سرخ کردنی........................................ سه چهار قاشق غذا خوری
    کره .................................................. ........ 25 گرم

    طرز تهیه:
    مقدار روغن رو اگر بخواهید میتونید کمتر کنید ولی مجلسی و خوشمزه اش همون چرب و چیلی شه! چربی گوشت هم نباید خیلی گرفته بشه.
    پیاز ها رو خلالی خرد کنید . من وسط یکی از پیازها رو درسته نگه میدارم یا یک پیاز کوچک پوست کنده درسته تو خوراک میندازم.
    پیاز را با روغن و کره در تابه دیواره بلندی تف بدهید تا سبک شود . نیاز نیست خیلی سرخ شود. زردچوبه را به پیاز بزنید و کمی دیگر تف دهید و بعد تکه های گوشت را در تابه بیندازید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت کمی تف بخورد.

    بعد از 10 دقیقه درب تابه را باز کنید گوشت را پشت و رو کنید و دارچین را روی آن بپاشید. من در حدی دارچین میزنم که به قولی انگار گوشت از بغل دارچین رد شده! یعنی خیلی خیلی کم. حالا یک استکان کوچک آب در تابه بریزید ( به هیچ عنوان نباید آب روی گوش را بگیرد.) و درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم خیلی ریز بجوشد و بپزد. هر یکساعت به آن سر بزنید و در صورت نیاز یک استکان دیگر آب اضافه کنید.

    گوشت بعد از دوساعت و نیم تقریبا می پزد اما برای این خوراک گوشت باید به حدی بپزد که اصطلاحا در دهان آب شود.
    بعد از دو ساعت و نیم درب تابه را باز کنید و کمی نمک روی گوشت و پیازها بپاشید. هر سبزیجاتی که دوست دارید دورچین باشد هم خرد کنید و دورتا دور گوشت بچینید. من معمولا هویج و بامیه و تکه های بلال استفاده می کنم.

    یکساعت بعد گوشت شما آماده است.
    با باقالی پلو یا سبزی پلو بیشتر می چسبد!
    به جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود
    نیرزد به ان که دلی را ز خود بیازاری
    ...

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17130
    پسند کرده
    20219
    چلو گوشت بازعفران




    گوشت رو یکبار جوشوندم بعد آبش رو عوض کردم و تو زود پز با آب و فلفل سیاه نیم کوب و دارچین و برگ بو گذاشتم تا بپزه اواسط طبخ بهش زعفران دم کرده و نمک و پیاز داغ اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه بعد با کته زعفرانی سرو شد.
    sara chef, mar mar67, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    mar mar67, &yeganeh&, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200
    ته قابلمه رو يه لايه پياز و سير گذاشتم و چند تا برگ بود
    بعد يه رديف گوشت فيله گوساله چيدم و دوباره پياز و سير
    يه ليوان*آب كه ادويه داخلش زده بود ريختم و روي حرارت گم پختم آخرهاي پخت گوشت ها رو توي يه قابله ديگه گذاشتم
    ابش رو صاف كردم و بهش زعفرون و نمك زدم و ريختم روي گوشتها تا يه جوش هم بزنه
    خيلي لذيذ شده بود
    elina lotfipuor, &yeganeh&, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17130
    پسند کرده
    20219
    چلو گوشت






    اول گوشت رو با فلفل سیاه نیم گوب و چوب دارچین و برگ بو و زردچوبه و مقدار کمی آب گذاشتم تو زودپز تا بپزه
    بعد بهش رب تفت داده و پیاز داغ و ادویه اضافه کردم به همراه کمی نمک و باز گذاشتم تا بپزه در انتها نمکش رو اندازه زدم و با کمی اب لیموترش
    با کته هم سرو شد
    مامان غزل, akram. و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    گوشت گوسفند و میذارم تو قابلمه آب میریزم و توش پیاز خلالی میریزم و میذارم با شعله ی کم بپزه میذارم آبش کشیده بشه و زعفرون و نمک و فلفل می زنم
    چلو گوشت
     
    مامان غزل, zardin, نرگس نرگسی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    ماهیچه گوساله حلقه ای برش داده شده رو به پیاز نگینی که روی حرارت سبک شده اضافه کرده با زرد چوبه + فلفل سفید و فلفل پاپریکا و کمی پودر سیر تفت داده چند هویج پوست گرفته درسته و سیب زمینی اگر ریز بود درسته اگه درشت بود حلقه ای خرد کرده کمی تفت داده آب سرد اضافه میکنم تا جوش بیاد بعد در زود پز را میبندم نیم ساعت بعد کاملا پخته و مقدار کمی آب ته ظرف با قی میمونه یک عصاره زعفران الیت روی ماهیچه ها پودر میکنم تا هم نمک دارشه و هم خوشرنگ. هویج هارو موقع سرو حلقه ای خرد میکنم و با سس بشامل( سس سفید: شامل آرد و شیر و کره تفت داده شده) در کنار باقالی پلو سرو میکنم .


    zardin و akram. این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 11 از 30 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما