نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree40Likes

موضوع: شیرینی ساوارین

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 9
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,681
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي




    *هما*, گلنرگس 2 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  2. #2

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    ساوارین جز شیرنی های تر یا خیس حساب میشه...امکان داره هر کسی دوست نداشته باشه











    مايه خمير/يك قاشق غذاخوري
    شكر/3 قاشق سوپخوري
    شيرولرم/125 ميلي ليتر
    آرد /300 گرم
    تخم مرغ/3 عدد
    وانيل/نوك قاشق چايخوري
    نمك/نوك قاشق چايخوري
    كره آبكرده ي ولرم/180 گرم

    مواد جهت تزيين ساوارين ها:


    شربت بار/150 ميلي ليتر
    خامه /120 گرم
    ميوه /جهت تزيين ساوارين ها
    مارمالاد زردآلو/3 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه خمير ساوارين:


    مايه خمير، شكر و دو قاشق غذاخوري از كل مقدار آرد را درون كاسه مخلوط كرده، شير ولرم را به آن اضافه كرده، هم بزنيد. در ظرف را گذاشته، در جاي گرم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا مايه خمير عمل كرده و روي آن محدب شود. تخم مرغ ها، وانيل و نمك را كاملاً هم بزنيد تا كرم رنگ و كش دار شود. مايه خمير عمل آمده را با مخلوط تخم مرغ هم زده، آرد الك شده را كم كم اضافه كرده، با همزن مخلوط كنيد. روي كاسه را پوشانده، مدت نيم ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجمش 2 برابر شود سپس كره آبكرده ولرم را به خمير اضافه كرده، به كمك همزن آن را به خورد خمير بدهيد. پايه ها همزن را زياد درون خمير فرو نبريد تا خمير روي پايه هاي همزن بالا نيايد. خمير را درون قيف پارچه اي كه سرماسوره ي گرد به قطر يك سانتي متر درون آن گذاشته ايد ريخته قالب هاي ساوارين را تا نيمه ي حجمشان با اين خمير پركنيد. حدود 15 دقيقه به خمير استراحت مجدد دهيد تا پف كند. فر را روي حرارت 140 درجه سانتيگراد روشن كنيد و بعد از استراحت دوم خمير (درون قالب) قالب ها را درون فر بگذاريد. شيريني ها را به مدت 25 دقيقه بپزيد تا رويه ي آن ها كاملاً طلائي شود. وقتي شيريني ها را از فر در آورديد، بگذاريد داغي آنها گرفته شود. سپس روي تور سيمي برگردانيد. وقتي كمي خنك شدند با يك عدد خلال دندان روي آنها منافذي ايجاد كنيد و شربت غليظ را روي آنها بريزيد تا كاملاً به خوردشان برود. (اين كار را با قلم موي آشپزخانه هم مي توانيد انجام دهيد) وقتي ساوارين ها كاملاً خنك شدند، قسمت گودي روي آن ها را خامه ي فرم گرفته شكوفه زده و با ميوه هاي دلخواه تزيين كنيد. در انتهاي كار مارمالاد زردآلو را گرم كرده، از تنزيب رد كنيد تا يكدست شود و آن را با قلم مو روي ميوه ها و ساوارين ها بماليد. ماليدن مارمالاد بر روي ساوارين ها فقط براي جلا دادن به كاراست. مي توانيد آنرا حذف كرده و روي ميوه ها را با ژله ي محلول، آگار آماده شده يا بريلو بپوشانيد تا پلاسيده نشوند.
    نكته:
    1- اين دستور 3906 كيلوكالري انرژي، 489 گرم كربوهيدرات، 60 گرم پروتئين و 224 گرم چربي دارد.
    2- كره ي آبكرده را از ابتدا به خمير ساوارين اضافه نكنيد چون مقدار زياد آن مانع فعاليت خوب مايه خمير مي شود. به همين دليل است كه آن را بعد از پف اوليه ي خمير به كار مي برند.
    3- قالب هاي سيليكوني ساوارين نياز به چرب كردن ندارند. ولي در صورت استفاده از قالب فلزي آن ها را كمي چرب كنيد.
    4- شربت بار استفاده شده براي ساوارين به صورت زير تهيه مي شود، 3 پيمانه شكر را با يك پيمانه آب روي حرارت قرار داده، سه قاشق غذاخوري كنستانتره ي پرتقال (سن كوئيك غليظ) به آن اضافه كرده ، با هم زدن مداوم و شست و شوي دورظرف با آب به مدت 20 دقيقه بجوشانيد تا شربت غليظ شده به و به دماي 104 درجه سانتي گراد برسد. شربت را وقتي داغ است روي نان هاي ولرم بريزيد تا جذب آن ها شود.
    5- به جاي شربت بار تهيه شده با كنستانتره ي پرتقال مي توانيد شربت را با آب زردآلو يا هلو تهيه نماييد.
    6- به جاي ساوارين هاي پرسي مي توانيد تمام خمير را داخل قالب بزرگ ريخته و كيك ساوارين بزرگ داشته باشيد.
    7- خمير ساوارين طوري است كه آن را درون هرنوع قالب طرح داري مي توانيد تهيه كنيد.
    8- اين شيريني به احترام نام يك خوراك شناس معروف فرانسوي به نام بريا-ساوارين (Brillat-Savarin-(1826-1755) نويسنده كتاب «فيزيولوژي مزه» در سال 1825 و 2 ماه پيش از مرگش نامگذاري شده است.
    9- معمولاً قالب ساوارين گرد و ميان تهي است.
    منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
    monayii, *هما*, مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی ساوارین

    گلنرگس 2 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شیرینی ساوارین

    ساوارین با دستور بالایی:







    پرپرک, مامان غزل, آتامان و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796

    Re: شیرینی ساوارین

    ساوارین با دستور بالا از مجله هنر آشپزی
    *هما*, مامان غزل, marziyeh.ali1 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    253

    Re: شیرینی ساوارین

    مزه اش چطوره ؟ مثل کیک هستش یا نون ؟ به زحمتش می ارزه ؟

  7. #7
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی ساوارین

    ساوارین از دستور بهارگل عزیز

    sweet/topic4744.html#p658563



    من با نصف مواد درست کردم و شربتش نصفش هم زیاد بود
    راستش من خیلی خوشم نیومد نه اینکه بد باشه ،بین نون و کیک بلاتکلیف بود
    فکر میکردم بیشتر به نون نزدیک باشه ولی شربت زیادی شیرینش کرده بود و مثل کیک شده بود
    مارمالاد زرد آلو نداشتم برای روی میوه ها از پودر ژله غلیظ آلوئه ورا استفاده کردم.
    خوب اینم یه تجربه ای بود .
    fateme.mazhab1365, *هما*, پرپرک و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۸
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    351
    پسند کرده
    24
    نانک های شیرین با خمیر ساوارین
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    *هما*, گلنرگس 2, titish khanoom و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما