نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree16Likes

موضوع: شیرینی انگشتی شکلاتی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 10
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    شیرینی انگشتی شکلاتی که خیلی خوشمزه میشه : از مجله آشپزباشی

    کره خرد شده 125 گرم
    آرد برنج 2 ق س
    آرد سفید 100 گرم
    پودر قند 2 ق س
    پودر شکلات 45 گرم
    شکلات سفید ذوب شده 150 گرم
    شکلات سیاه دوب شده 60 گرم

    فر را با دمای 160 درجه گرم کنید . کره + آرد برنج + آرد سفید + پودر قند + پودر شکلات را مخلوط کنید و در غذا ساز بریزید تا خمیر نرم و یکدست بدست آرید ( البته من پودر قندش رو بیشتر زدم تا خمیری بشه ) خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید. به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را رول به ضخامت 1 سانت کنید و رولها را به طول 3 سانت ببرید. در سینی فر که قبلا کاغذ گذاشته اید قرار داده و 10 - 12 دقیقه بپزید . بعد بگذارید کاملا خنک شود. بعد شیرینی ها را داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید و بزارید خنک شده و کاملا خود را بگیرد. بعد با شکلات سیاه تزیین کنید. نکته هاش
    اول اینکه شکلات ساده رو دوب که کردید توش خامه بریزید و هم بزنین . اون وقت یک دست تر در میاد .
    نکته دوم اینکه من کمی هم کنجد ریختم رو شکلات سفید
    نکته سوم اینکه تا شیرینی کاملا خنک نشده بهش دست نزنید وگرنه خرد میشه
    اشکال من : توی شیرینی های شکلاتی متوجه نمی شم از کجا باید بدونم شیرینی پخته یا نه . اکثرا بعد اینکه زیرشون کمی سوخت از بوش متوجه میشم



    ولی واقعا عالیه. امتحان کنین حتما
    mina1990 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  2. #2
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    خانوم عزیز ممنونم از دستوری که نوشتین
    منظورتون شکلات سفید هست که با خامه مخلوط شه؟
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    بله آیلا جون. هم برا شکلات سفید و هم برا شکلات سیاه کمی خامه اضافه کنین تا یکدست بچسبه به شیرینی
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbanou آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    517

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    سلام دوستان . در مورد شیرینی انگشتی شکلاتی یه سوال داشتم . منظور از پودر شکلات در دستور بالا چیه ؟ همون شکلات رنده شده س ؟ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین .

    صبـــــــــــر كن
    «صبـــــــــــر»
    اوج احترام به حكمت خداست

  5. #5
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    مهتاب جان منظور از پودر شکلات همون پودر کاکائو هست که باهاش شیرکاکائو درست میکنن.


  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168

    Re: شیرینی انگشتی شکلاتی

    شیرینی انگشتی مارمالادی
    ببخشید جایی براش پیدا نکردم اینجا گذاشتم
    کره 185 گرم وانیل یک دوم ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد پودر بادام 60 گرم آرد 225 گرم پودر قند 165 گرم
    bp یک ق چ مارمالاد زردآلو 2 ق س رنده پوست لیموترش یک دوم ق چ مارمالاد توت فرنگی 2 ق س

    فرو رو در دمای 160 تنظیم کنید
    کره ، وانیل، پودر قند و زرده تخم مرغ را در کاسه ای با همزن برقی بزنید تا کاملا ترکیب بشه بعد پود بادام ، آرد ، bp رو افزوده و خوب مخلوط کنید . بعد به اندازه 1 ق م از مواد برداشته و بصورت توپی درآورید و با فاصله 5 سانتی متر از هم روی سینی بچینید.
    در وسط هر توپ با انگشت یا انتهای قاشق چوبی حفره ای با پهنا و عمق یک سانتی متر ایجاد کنید سپس در فر به مدت 25 دقیقه قرار بدید تا شیرینی ها کمی قهوه ای شوند بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد مارمالاد زردآلو را با نیمی از رنده پوست لیمو ترش و همچنین مارمالاد توت فرنگی را با بقیه رنده پوست لیمو مخلوط کرده و داخل حفره ها را با اونها پر کنید.
    ببخشید از کامل شده اش عکس ندارم یادم رفت عکس بگیرم.
    [/IMG]
    مامی مهدیار جون این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    455
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    265
    پسند شده
    7464
    پسند کرده
    6501

    Re: شیرینی انگشتی شکلاتی

    اینم شیرینی من البنه عکس مال پارساله
    yaldae, titish khanoom, elikhanoomi و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    513
    پسند کرده
    180
    کمک فوری
    من مواد دقیقا اندازه گرفتم ولی حالت خمیری پیدا نکرده پودر قندشم بیشتر کردم ولی خوب نشد چه کنم؟
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما