نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree33Likes

موضوع: آش حره

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1416
    پسند کرده
    99

    Re: آش حره

    هلیا جان : بله منظور از خمیر مایه همون پودر های آمادست کهواسه نون هم استفاده میشه.

    به جای سبزی کارده ... فکر نمیکنم بشه چیز دیگه ای رو جایگزین کرد اما بیشتر میپرسم ببینم راهی داره یا نه اما خیلی خوشمزه است و کارده تاثیر 90 درصدی داره

    در شیشه: فقط یه کوچولو بین اون لبه و درش فاصله است و نیازی نیست زیاد پر کنید.

    عزیزم خمیر مایه رشد نمیکنه فقط ترشش میکنه که باعث میشه آشمون ترش بشه . نه هیچ مشکلی پیش نمیپآد

    شیشه رو باید نه بیرون از یخچال گذاشت در دمای معمولی خانه

    عزیزم اگه بخوای یه قابلمه کوچیک برای 2 تا 3 نفر درست کنی :

    بلغور جو و گندم: نیم لیوان

    برنج نیم دانه: نیم لیوان

    سیر کوبیده فراوان : یه کله سیر کامل و بزرگ

    سبزی کارده ( یا کاردین مخصوص مناطق سردسیر میباشد) : 500 گرم کافی هست.
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1416
    پسند کرده
    99

    Re: آش حره

    نقل قول نوشته اصلی توسط helianikan
    ژاله جان
    ممنون از دستور خوبتون. بد جوری علاقه مندم که بتونم این آش را درست کنم البته من تهران هستم و به سبزی که فرمودید دسترسی ندارم. شما اگه سراع دارید یا دوستان دیگه در تهران جایی رو می شناسند لطفا به من هم بگن.

    بعد هم من درست متوجه دستور نشدم . سوالاتی برام پیش اومد که ممنون میشم بهم جواب بدید:

    موادلازم :
    مخمر ترش ( شامل نیم لیوان نیم دانه برنج+ نیم لیوان بلغور جو +چند تا؟ سیر کوبیده شده +1 لیوان آب + پودر خمیر مایه یک قاشق ) که مواد را در شیشه با آب میگذاریم یک هفته بماند تا ترش بشود و بتوان از ان در آش استفاده کرد.

    سوالاتم:

    1- مقادیر بالا درسته؟
    2- منظور از خمیر ترش همان پودر خمیر مایه است؟
    3- به جای سبزی کارده میشه چی رو جایگزین کرد؟
    4- شیشه باید سرخالی باشه یا پر؟ چون خمیرمایه باید جایی برا ی رشد داشته باشه؟
    5- احتمالا ترکیدگی شیشه هست یا نه؟ بخاطر رشد خمیر مایه؟
    6- شیشه را کجا بگذاریم در تاریکی در جای گرم و سرد داخل کابینت یا یخچال؟
    7- مقادیر زیر چقدر باشه:

    بلغور جو و گندم (حورره آشی است مرکب از جو دو سر)
    برنج نیم دانه
    سیر کوبیده فراوان
    سبزی کارده ( یا کاردین مخصوص مناطق سردسیر میباشد)

    8- در طرز تهیه گفته شده که مواد مزبور یعنی محتویات شیشه بعلاوه موادیکه در ادامه مواد لازم نوشتید را با آب می جوشانیم تا پخته بشوند بعد آنها را می پوشانیم تا تخمیر بشه درسته؟


    ببخشید که طولانی شد باز هم بابت این دستور خوب ازتون ممنونم.

    بله هلیا جان این مواد رو باید در 2 مرحله درصست کرد یه بار میجوشونیم و میزاریم تخمیر بشه . ما خودمون 2 روز میزاریمش زیر 2 تا پتو تا جاش گرم باشه و حسابی ترش بشه... بعد در میآریم و جوش آخر رو میدیم که هم لعاب میندازه هم غلیظ میشه البته بعد از این که از زیر پتو درآوردین یه شیشه از اون مایع رو برای بار بعد نگه میداریم که دیگه نیازی نباشه مراحل اول رو طی کنیم ....
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1416
    پسند کرده
    99

    Re: آش حره

    خوب این هم عکس از سبزی کارده البته خرد شده و اماده و بسته بندی ما همیشه توی فریزر نگه میداریم واسه زمستون ...




    ...
     
    mehraban_mehr و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    کارده تازه
    امروز خریدم.امیدوارم آش کارده م خوب بشه.
    ما کارده رو با آرد می کوبیم دوغ بهش اضاف کرده و یک روز و نصفی جای گرم و زیر پتو استراحت میدیم.بعد بار گذاشته و برنج نیم دانه و بلغور جو یا گندم پیازداغ کمی لپه پخته و در صورت تمایل گوشت ریش شده اضاف کرده و اجازه میدیم جا بیفته.
    تو شیراز این آش رو به اصطلاح خودشون قلپ می کنن.یعنی با کاسه سر می کشن.بنابراین آش شل هست.ولی بخاطر آرد غلظت خوبی داره.
    ویرایش توسط *** صحرا 61 *** : ۱۳۹۵/۰۱/۲۴ در ساعت ۰۲:۴۲ قبل از ظهر
    hengamehh, باران67 و Ladddy این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    کارده پاک شده که با پست قبل ارسال نشد

    نام: IMG-20160412-WA0001.jpg نمایش: 224 اندازه: 72.2 کیلو بایت

    نام: IMG-20160412-WA0002.jpg نمایش: 227 اندازه: 100.4 کیلو بایت

    اون سبزی تو سبد سفیده یه سبزی کوهی دیگه س.
    *هما*, zakizadeh, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    سرنوشت کارده ی من:
    با آرد خرد کردم؛با دوغ تو شیشه ریختم ( بخاطر اینکه کارده برنده هست شیشه سالمتر از هر ظرف دیگه ای هست).دو روز تو پتو مسافرتی کنار شوفاژ موند.بعد طبق روش دو پست قبلم بار گذاشتم.مقیاسها همه چشمی.

    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۲_۱۷۱۲۱۴.jpg نمایش: 162 اندازه: 107.8 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۲_۱۸۲۳۴۴.jpg نمایش: 153 اندازه: 95.1 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۲_۲۲۳۹۴۹.jpg نمایش: 154 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۲_۱۸۰۶۲۲.jpg نمایش: 162 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    رنگ آش بهتر بود.تو عکس سفید افتاد.
    Behjat, mehraban_mehr, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    14512
    پسند کرده
    14697

    ویترین مدال ها

    آش کارده


    تهیه آش کارده
    سبزی کارده را که برگ های پهنی داره و شبیه اسفناج هست را تهیه میکنید و بعد از شستن میریزید توی آبکش تا آب اضافی اون بره
    بعد با سبزی خرد کن به قطعات درشت خرد میکنید اگر هم خواستید با دست خرد کنید حتما دستکش بپوشید چون به دست آسیب میزنه


    سبزی خرد شده را توی یه ظرف بزرگتر میریزیم و حسابی با آرد گندم مخلوط میکنیم یعنی کم کم سبزی را با آش در دستمان که دستکش هست خوب حالت رفت و برگشتی میدهیم تا آرد به خورد سبزی بره

    بعد از این کار توی یه قابلمه سبزی کارده و آرده را میریزیم و دوغ را بهش اضافه میکنیم و مثل درست کردن ماست خوب پتو پیچ و در جای گرم میذاریم تقریبا 1.5 تا2 روز
    بعد از این مدت ( به قول دوستان ) اگه کارده ته نشین شده بود و سبزی خراب شده ولی اگه حالت حباب حباب داشت پس مراحل کار درست بوده

    سپس به این مواد کمی برنج نیم دانه محلی و خیلی کم زردچوبه و نمک همراه با دوغ اضافه میکینم و روی حرارت متوسط که آرام آرام بپزه و جا بیافته
    نکته مهم دیگر اینکه اصلا تا مراحل آخر پخت این آش نچشید چون باعث میشه زبان و معده شما زخم بشه
    بعضی ها هم در تهیه این آش بجای دوغ از آّبغوره استفاده میکنن

    فواید آش کارده
    برای کسانی که کسترول و فشار خون بالا دارن
    به علت رقیق کردن خون از بیمارهای قلبی جلوگیری میکنه
    وبرای کسانی که میخوان سودا و صفرای بدنشون را کاهش بدن عالیه
    افسونی, RE79EL, میس مهسا و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما