نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree89Likes

موضوع: غذاهای ژاپنی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 46
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    دیس سالاد میوه ژاپنی:

    مواد لازم :**
    آناناس تازه* ۲۰۰ گرم
    سیب* ۲۰۰ گرم
    توت فرنگی* ۲۰۰ گرم
    پرتقال* ۲۰۰ گرم
    کیوی* ۲۰۰ گرم
    انگور* ۲۰۰ گرم
    *طرز تهیه :
    در ذیل روشی ساده و در عین حال جذاب برای سرو انواع میوه ذکر شده است , آنها را در فواصل نزدیک به هم در دیس بچینید :
    مخروط آناناس :
    آناناس پوست نکنده را بصورت برشهای گرد نازکی خرد کنید و روی هر برش شیار کوچکی بزنیدو آن را بپیچید تا شکل مخروط شود .
    پرنده سیب :
    یک چهارم سیب را برش زده آن را* به قاشهای نازکی ببرید و قاشها را به شکل پرنده بچینید.
    پروانه توت فرنگی :
    مرحله اول :
    توت فرنگی را* بصورت برشهای نازکی ببرید
    مرحله دوم :
    دو برش از ۳ برش داخلی را در بشقاب قرار داده و دو برش انتهایی را روی آنها بگذارید , برای درست کردن شاخکها , لبه بیرونی یک برش باقی مانده را ببرید و آنها را درجای خود بالای برشهای توت فرنگی قرار دهید .
    برشهای پرتقال :
    پرتقالها را با چاقوی تیزی کلفت پوست کنده و غشاء نازک دوطرف هر قاش آن را جدا کنید

    منبع یاس تب
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    سوپ شاه میگو و اسفناج


    مواد لازم :
    میگو تاره* 100 گرم
    آرد ذرت* 0.5 فنجان
    اسفناج* 50 گرم
    آب* 4 فنجان
    ماهی سالمون دودی* 300 گرم
    سبزی* 10 گرم


    طرز تهیه :
    آب ماهی را می توان از 12 ساعت قبل تهیه كرده و نگهداری نمایید , در صورت تمایل می توانید آن را بصورت بسته بندی آماده از فروشگاهها خریداری كنید .
    شاه میگو را بصورت برشهای حلقوی یك سانتی متری خرد كنید و در آرد ذرت بغلطانید , میگو را در قابلمه آبجوش با نمك بمدت 2 دقیقه بپزید و آبكش كرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید , اسفناجها را نیز به قابلمه آبجوش بیافزایید و شعله زیر آن را كم كرده تا بمدت 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد سپس آبكش كرده و بلافاصله در كاسه آب یخ قرار دهید , پس از اینكه اسفناجها خنك شدند , آنها را در پارچه تمیزی بپیچید تا آب اضافی آنها گرفته شود , برگهای اسفناج را به تكه های 4*5 سانتی متری خرد كنید , آب ماهی را بجوشانید و به آن نمك اضافه كنید , میگو و اسفناج را به 4 بخش تقسیم كرده و در كاسه ها سرو كنید و آب ماهی را روی آنها بریزید .

    طرز تهیه آب ماهی :
    آب را در قابلمه ریخته و سبزی معطر را افزوده , بگذارید با حرارت ملایم جوش بیاید , درست قبل از اینكه آب بجوشد , سبزی را خارج كرده و آب آن را صاف كنید , قطعات ماهی را به آبی كه صاف نموده اید اضافه كرده و آن را بجوشانید و بلافاصله از روی گاز بردارید سپس مجددا آب آن را صاف كنی

    منبع :سوران
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    سوپ پنیر سویا با قارچ
    مواد لازم :
    پودر ماهی 20 گرم
    آب 6 فنجان
    پیاز سبز 2 عدد
    سس سویا 0.25 فنجان
    پنیر سویا 300 گرم
    صدف خوراكی 6 عدد
    قارچ 3 عدد

    طرز تهیه :

    ماهیتابه مخصوص این غذا را می توانید از بعضی فروشگاههای مخصوص لوازم خارجی تهیه نموده یا اینكه از ماهیتابه برقی بجای آن استفاده كنید , برای میهمانان می توانید این غذا را بصورت تك نفره سرو نمایید و برای هر نفر یك كاسه تخم مرغ جداگانه بگذارید و مواد را داغ قبل از خوردن در آن فرو كنید . سوكیاكی را با برنج سرو نمایید , استیك را قبل از برش زدن مدت كوتاهی در فریزر قرار دهید .
    گوشت را به قطعات نازك خرد كنید , روی قارچها آب و درب آن را گذاشته و بمدت 20 دقیقه كنار بگذارید خیس بخورند سپس آبكش كرده و ساقه آنها را جدا كنید , یك قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم كنید , یك چهارم گوشتها را روی شعله زیاد در ان سرخ كرده , یك چهارم قارچها , سبزیجات , پنیر و رشته فرنگی را افزوده بهم بزنید تا نرم شوند سپس یك چهارم سس را روی آن پخش كنید و سرو نمایید , این عمل را با باقی مواد نیز تكرار كنید
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
    طرز تهیه سس :
    نصف فنجان سس سویا , یك فنجان آب داغ , یك قاشق غذا خوری شكر , یك قاشق غذا خوری آبلیمو , مقداری ادویه و 10 گرم پودر ماهی را با هم مخلوط كنید , بهم بزنید تا شكر حل شود سپس آن را بجوشانید , سس حاضر است
    منبع:ایران پردیس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    کاسترا (کیک اسفنجی ژاپنی)

    مواد لازم برای 4 نفر
    هفتاد گرم آرد
    دو عدد تخم مرغ
    پنجاه گرم شکر
    دو قاشق غذاخوری (سی میلی لیتر) شیر یا آب
    دو قاشق غذاخوری (سی میلی لیتر) عسل
    کمی نمک
    همچنین، یک قاشق غذاخوری شکر برای ریختن کف قالب کیک لازم است.

    طرز تهیه
    یک قالب مستطیلی شکل به ابعاد بیست سانتی متر در نه سانتی متر به عمق پنج سانتی متر با کاغذ کلفت یا مقوا درست کنید. تمام اطراف قالب را با فویل یا کاغذ آلومینیومی و داخل آن را با کمی کاغذ تمیز بپوشانید.
    دو عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه می شکنیم آنها را می زنیم و سپس شکر را اضافه می کنیم. سپس، این کاسه را داخل یک کاسه ی بزرگتر که داخل آن آب گرم حدود پنجاه درجه ی سانتی گراد ریخته ایم قرار می دهیم. سپس مخلوط را می زنیم. مخلوطی از شیر یا آب و عسل را به تخم مرغ های زده شده اضافه کرده و با آنها مخلوط می کنیم.
    نمک را به آرد اضافه می کنیم. آرد را به سه یا چهار قسمت تقسیم می کنیم و سپس آرد را روی مخلوط الک می کنیم. آن را با یک کفگیر چوبی با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم.
    داخل قالب آماده شده می ریزیم.
    به مدت حدود یک ساعت مخلوط را روی طبقه ی پایین فر که از قبل دمای آن را به یکصد و شصت درجه ی سانتیگراد رسانده اید بگذارید بپزد. اگر روی کیک خیلی قهوه ای شد آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
    کاسترا (کیک اسفنجی ژاپنی): تاریخچه
    کاسترا یک کیک اسفنجی به سبک ژاپنی است که مزه و بوی تخم مرغ و بافتی مرطوب دارد. اصل پیدایش کاستِرا برمی گردد به کیک اسفنجی پرتغالی و نیز به بیسکوچو، یک نوع کیک اسفنجی اسپانیایی، که در اواسط قرن شانزدهم میلادی توسط* مبلغان مذهبی و تاجران پرتغالی و اسپانیایی به ناگاساکی آورده شده بود. به احتمال زیاد از کاستییا که تلفظ پرتغالی کاستیل، یکی از قلمروهای پادشاهی که بخشی از اسپانیا را تشکیل می داد، گرفته شده است. کاستِرا در ابتدا به طور عمده در ناگاساکی درست می شد. اما چون این کیک دارای تخم مرغ، آرد و شکر است، در سراسر ژاپن نه تنها به عنوان شیرینی بلکه به عنوان یک غذای مقوی برای بیماران گسترش و محبوبیت پیدا کرد. و این کیک همچنین متناسب با ذائقه ی ژاپنی ها تغییر داده شد. عسل یا نوعی شکر مایع برای آنکه به آن بافت نرم و مرطوبی داده شود اضافه شد. امروزه، کاستِرا را می توان به صورت آماده از فروشگاه ها خریداری کرد. این یک میان وعده و خوراک مختصر محبوب است و وقتی به دیدن کسی می روید می توانید آن را به عنوان هدیه با خود ببرید.

    منبع:ان اچ کی
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    سانشوکو اوهاگی (سه نوع کیک برنجی با برنج چسبنده)

    مواد لازم برای 4 نفر
    برای شانزده کیک: هشت کیک با روکش خمیر لوبیای آزوکی، چهار کیک با روکش خمیر دانه سویای سبز، و چهار کیک با روکش کنجدی
    سیصد گرم برنج چسبناک
    دو پیمانه یا چهارصد میلی لیتر آب
    نصف قاشق چایخوری نمک (حدود یک گرم)

    دویست و چهل گرم خمیر لوبیای آزوکی (به دستور تهیه ی پن کیک های زنزای و دورایاکی مراجعه کنید)

    (خمیر دانه سویا)
    هشتاد گرم دانه های سویای سبز و تازه
    دو قاشق غذاخوری شکر
    کمی نمک

    (کنجد)
    دو قاشق غذاخوری دانه های کنجد سفید برشته
    نصف قاشق غذاخوری شکر
    کمی نمک

    طرز تهیه
    برنج چسبنده را شسته و در آبکش آب آن را بگیرید. آن را به همراه دو پیمانه آب داخل یک قابلمه در دار ریخته و بگذارید به مدت سی دقیقه خیس بخورد. به آن نمک اضافه کرده و سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط جوش بیاید. حرارت را کم کرده و بگذارید دوازده دقیقه بماند.
    قابلمه را از روی اجاق بردارید. بگذارید در قابلمه بسته بماند تا برنج کمی بیشتر یعنی به مدت ده دقیقه با حرارت خود بپزد. سپس آنها را با یک کوبه ی چوبی بکوبید تا دانه های برنج نیم کوب شوند. برنج را به شانزده قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک کیک تخم مرغی شکل درآورید.
    سپس، خمیر دانه سویا را آماده کنید. دانه های سویای سبز را در آب نمک ملایم بجوشانید تا نرم شوند. آنها را خشک کرده و در حالی که هنوز گرم هستند، دانه های سویا را از غلاف خود خارج کنید. دانه های سویا را در یک هاون بکوبید و به آنها نمک و شکر بیفزایید. کمی آب به خمیر به دست آمده اضافه کنید.
    دانه های کنجد را در یک هاون یا آسیاب بکوبید یا با یک کارد آنها را خرد کنید. به آنها نمک و شکر اضافه کنید.
    نخست چهار کیک با خمیر دانه ی سویا آماده می کنیم. خمیر دانه ی سویا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک تکه پوشش نایلونی قرار دهید و آن را به شکل یک دایره با شعاع حدود هشت سانتی متر درآورید. در وسط هر کدام از آنها یک کیک برنجی بگذارید و از پوشش نایلونی برای پیچاندن خمیر دانه ی سویا در اطراف این کیک استفاده کنید. کیک را برگردانید و پوشش نایلونی را بردارید. این روند را برای پوشاندن هشت کیک با خمیر لوبیای آزوکی انجام دهید.
    در آخر، چهار کیک باقی مانده را آماده می کنیم. کنجد را روی یک پوشش نایلونی و یا بشقاب بریزید. هر کدام از کیک ها را در این کنجدها بغلطانید تا دور تا دور آن از کنجد پوشیده شود.
    منبع:ان اچ کی
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    چای سبز ژاپنی برای دو نفر

    مواد لازم برای 2 نفر
    یک پیمانه (دویست میلی لیتر) آب جوش
    نصف قاشق غذاخوری برگ چای سبز
    طرز تهیه
    بگذارید آب جوشیده تا دمای نود درجه ی سانتی گراد سرد شود.
    برگ های چای را در یک قوری کوچک قرار دهید. آب داغ را روی آنها ریخته و در قوری را بگذارید. اجازه دهید به مدت یک دقیقه دم بکشد.
    کمی چای را در یک فنجان ریخته و سپس به همان اندازه چای در فنجان دیگر بریزید. این کار را تا زمانی که فنجان ها پر شوند، تکرار کنید. این باعث می شود که چای هر دو فنجان دارای یک غلظت باشند.
    پیش از اضافه کردن آب داغ تازه، تمام چای داخل قوری را بریزید.
    چای سبز
    وقتی مردم درباره ی چای صحبت می کنند، آنها به طور معمول منظورشان چای سبز است. چای سبز نود و نه و نه دهم درصد از چای تولیدی ژاپن را شامل می شود. برای آن که از تخمیر شدن برگ های چای جلوگیری و نیز رنگ سبز آنها را حفظ کنند، به آنها حرارت داده می شود. چای سبز به طور معمول پس از غذا نوشیده می شود. اما آن را می توان در طول روز نیز همراه با شیرینی یا هر تنقلات دیگری نوشید. چای سبز دارای رایحه ای ملایم و مزه ی* شیرینی آمیخته با طعم گس است که آن را بسیار مناسب غذای ژاپنی و شیرینی های سبک سنتی ژاپنی می کند.
    چای و شیرینی ها را می توان متناسب با فصل آماده کرد. به عنوان نمونه، شما می توانید در بهار شیرینی هایی به شکل شکوفه های گیلاس را سرو کنید. در پاییز، شیرینی ها به شکل برگ های پاییزی خواهند بود. وقتی که شیرینی ها داخل ظرف چیده می شوند، همیشه باید تعداد آنها فرد باشد حتی اگر تعداد مهمان ها زوج باشد. اگر چهار مهمان دارید، باید پنج عدد شیرینی را در بشقاب قرار دهید، چون باور بر این است که عدد فرد، خوش شانسی می آورد.*
    منبع:ان اچ کی
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ترشی میکس ژاپنی[*]گل كلم خرد شده 300 گرم[*]كرفس خرد شده 2 ساقه[*]خيار خرد شده 2 عدد[*]هويج خرد شده 3 عدد[*]فلفل دلمه سبز - زرد و قرمز خرد شده 1 عدد از هر كدام[*]پياز ترشي 12 عدد[*]زيتون بي هسته 25 عدد[*]جوانه گندم 200 گرم[*]ترخان خرد شده 50 گرم[*]نمك و فلفل به مقدار لازم[*]سركه به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    مواد را با هم مخلوط كرده و در ظرف شيشه استريل شده مخصوص ترشي بريزيد. آن قدر سركه در شيشه بريزيد تا روي مواد را بپوشانيد در آن را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري كنيد اين ترشي پس از 2 تا 3 هفته آماده است.

    منبع:ساناز سانیا
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ترشی شلغم ژاپنی

    شلغمش ژاپنی نیست، دستور تهیه ترشیش ژاپنیه!

    این ترشی فقط یک روز برای آماده شدن لازم دارد ، و بخاطر شکل زیبایش برای مهمانیها مناسب است!

    مواد لازم:

    8 عدد شلغم کوچک

    3 قاشق غذاخوری شکر

    نصف پیمانه ( 100 سی سی) سرکه برنج

    ( می تونید سرکه سفید معمولی بکار ببرید)

    فلفل قرمز 1 عدد



    طرز تهیه:

    پوست شلغم ها را نازک بگیرید، سپس با چاقوی تیز شکاف هایی دور تا دور روی شلغم ایجاد کنید، به قطر دو سوم قد شلغم. شلغم هارا کنار هم در کاسه ای بچینید، روی آنها را با آب نمک بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در آب نمک خیس بخورند.

    شکر را در سرکه حل کنید. شلغم ها را آبکش کنید، سپس آنها را در کاسه ای چیده و با محلول سرکه رویش را بپوشانید. بگذارید یک شب تا صبح در همین حالت بماند.

    شلغم ها را بیرون بیاورید و سرکه آنها را به آرامی از داخلشان خالی کنید. قسمت های چاک خورده شلغم را از هم جدا کنید و به سمت بیرون فشار دهید تا شکل یک گل را به خود بگیرد، سپس یک حلقه فلفل رویش قرار دهید.

    این شلغم ها را می توانید جداگانه یا وسط سالاد استفاده کنید.

    عکس اول خود ترشیه ولی می تونید مدل عکس دوم هم شلغم رو برش بزنید.



    منبع: shizuokagourmet.wordpress.com
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما