نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree89Likes

موضوع: غذاهای ژاپنی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 46
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    تارت فرنی دار
    مواد لازم :
    آرد سفيد 1.5 فنجان آب 2 فنجان روغن اعلاي كرمانشاهي 125 گرم كره 125 گرم شكر 0.75 فنجان تخم مرغ 5 عدد شير هموژنيزه 0.5 فنجان طرز تهيه :بهتر است اين تارتها را گرم , بلافاصله بعد از پخت سرو نماييد , همچنين مي توانيد آنها را از يك روز قبل آماده كرده و در ظرف درب داري در يخچال بگذاريد , كره و روغن حيواني را نيز در يخچال نگهداري كنيد .
    طرز تهيه خمير آبي :
    آرد را در كاسه اي الك كنيد و آب كافي به ان افزوده و بهم بزنيد تا خمير سفتي حاصل شود , خمير را روي سطح آردي ورز دهيد تا نرم شود و ان را بصورت مستطيلي به ابعاد 8×12 سانتي متر فرم دهيد و با مشماع پوشانده و بمدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد
    طرز تهيه خمير روغني :
    آرد را در كاسه اي الك كرده و كره و روغن حيواني را به آن افزوده و مخلوط كنيد و روي آن را با مشاماع پوشانده و بمدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سفت شود سپس خمير را روي سطح آردي با وردنه بصورت مستطيلي به ابعاد 12 × 15 سانتي متر صاف كنيد .
    طرز تهيه فرني :
    شكر و آب را د قابلمه اي ريخته و روي گاز قرار دهيد بدون اينكه بجوشد بهم بزنيد تا شكر حل شود سپس كنار گذاشته تا خنك شود , شربت شكر , تخم مرغها و شير را در كاسه اي مخلوط كرده و با چنگال بهم بزنيد.
    آماده كردن تارت :
    مرحله 1 :
    خمير مستطيلي آبي را در يك طرف خمير مستطيلي روغني قرار داده و طرف ديگر خمير روغني را روي خمير آبي تا بزنيد بطوريكه روي آن را بپوشاند , خمير را برگردانيد بطوريكه طرف تاي ان سمت چپ شما باشد و آن را بصورت مستطيلي به ابعاد 12 × 30 سانتي متر بپيچيد .
    مرحله 2 :
    لبه هاي كوتاهتر مستطيل را طوريكه در مركز با هم تلاقي داشته باشند تا بزنيد و مجددا بار ديگر آن را از وسط تا كنيد . عمل پيچيدن و تا زدن را سه بار ديگر ادامه دهيد و دقت كنيد كه هر بار طرف تاي آن سمت چپ شما باشد .
    مرحله 3 :
    خمير را با وردنه صاف كنيد بطوريكه قطر آن دو ميلي متر شود و با چاقوي شيار دار آن را بصورت دايره هاي 9 سانتي متري ببريد و در قالبهاي گود شيار دار تارت فرو كرده و فرني را با دقت روي آن بريزيد و بمدت 10 دقيقه در فر با حرارت بالا بپزيد سپس شعله آن را كمتر كرده و بمدت 15 دقيقه ديگر در فر با حرارت متوسط بپزيد تا سفت شده و شكل بگيرند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    مخلوط توپی میگو و قارچ
    مواد لازم :
    قارچ 250 گرم ميگو تاره 375 گرم گوشت مغز ران گوساله 125 گرم پياز سبز خرد شده 3 عدد بادام 2 قاشق سوپخوري خيار شور 0.25 فنجان سس سويا 2 قاشق مربا خوري آرد ذرت 2 قاشق سوپخوري روغن 2 قاشق سوپخوري طرز تهيه :شما مي توانيد در صورت تمايل اين مخلوط توپي را تا مرحله سرخ كردن آن از يك روز قبل آماده نماييد و هنگام سرخ كردن آنها را در آرد ذرت بغلطانيد . همچنين مي توانيد آنها را بجاي سرخ كردن با بخاربپزيد كه حدود 10 دقيقه طول مي كشد .
    قارچها را تميز كرده و بمدت يك الي دو دقيقه در آب بپزيد , ميگو ها را تميز كرده و پوست بكنيد , ميگو و گوشت را چرخ كنيد و پيازچه , بادام , خيار ترشي , سس سويا و آرد ذرت را افزوده و مخلوط كنيد , اين مخلوط را به شكل توپ فرم دهيد و وسط هر توپ يك قارچ قرار دهيد. توپها را در آرد ذرت بغلطانيد تا آغشته به آرد شده و در روغن داغ سرخ كنيد و سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    کلوچه گوشت و مرغ
    مواد لازم :
    گوشت سينه مرغ بدون پوست 450 گرم گوشت راسته گوساله 100 گرم قارچ 4 عدد شاه بلوط 230 گرم آرد ذرت 2 قاشق مربا خوري پياز سبز خرد شده 3 عدد زنجبيل 1 قاشق مربا خوري روغن 3 قاشق سوپخوري سس سويا 1 قاشق سوپخوري روغن كنجد 1 قاشق مربا خوري شكر 0.5 قاشق مربا خوري آب 1 فنجان آرد سفيد 2 فنجان بكين پودر 3 قاشق مربا خوري طرز تهيه :
    روغ قارچها آبجوش بريزد و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خيس بخورند سپس آبكش كرده و ساقه آنها را جدا كنيد. قارچها و بلوط آبكش شده را ريز خرد كنيد. گوشت و مرغ را نيز ريز خرد كرده و با آرد ذرت و آبليمو مخلوط نمائيد . روغن را در ماهيتابه داغ كنيد و پيازچه و زنجبيل را بمدت يك دقيقه تفت دهيد . گوشت , مرغ , بلوط و قارچ خرد شده را بيافزاييد و بهم بزنيد تا نرم شوند , سس را اضافه كرده و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد سپس از روي گاز برداريد و در دماي اتاق قرار داده تا خنك شود.
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه خمير :
    آرد , بكينگ پودر و شكر را در كاسه اي الك كرده و وسط ان را گود كنيد آب و روغن را كم كم به ان اضافه كرده و مخلوط كنيد تا بصورت خمير نرم و قابل انعطافي شود. خمير را روي سطح آردي ورز دهيد و آن را با مشماع پلاستيكي پوشانده و بمدت ده دقيقه كنار بگذاريد خمير را از وسط نصف كرده و هر نيم آن را بصورت سوسيس بپيچيد . سپس هر يك را به 8 قطعه مساوي ببريد و آنها را با كف دست پهن كنيد و با وردنه به شكل دايره 9 سانتي متري صاف كنيد
    يك قاشق غذاخوري از مخلوط را وسط هر يك از برشهاي گرد خمير قرار داده و لبه ها را بطرف هم جمع كنيد و محكم بپيچيد . كلوچه ها را در كاغذ روغني پيچيده و در بخار پز قرار داده و درب آن را ببنديد تا بمدت 10 دقيقه با بخار آب پخته و سفت شوند.
    طرز تهيه سس :
    تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنيد
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    مخلوط گوشت ستاره ای
    واد لازم :
    گوشت چرخ كرده 500 گرم قارچ 6 عدد روغن 1 قاشق سوپخوري آرد ذرت 2 قاشق مربا خوري سس سويا 2 قاشق مربا خوري سس قارچ 2 قاشق مربا خوري پياز سبز خرد شده 1 عدد لوبيا 1 فنجان خمير نان سفيد 4 عدد طرز تهيه :خميرها را مي توانيد از يك روز قبل سرخ كرده و خنك كنيد و آنها را محكم بپيچيد و در جاي خشك نگهداري كنيد. قبل از پركردن آنها و سرو غذا بمدت ده دقيقه در فر با حرارت متوسط گرم كنيد. مخلوط گوشتي را نيز مي توانيد از دو روز قبل اماده كرده و در يخچال نگهداري كنيد و هنگام استفاده آن را مجددا گرم كنيد ( پيازچه و جوانه ها را بعد از گرم كردن مجدد آن بيافزاييد).
    روي قارچها آبجوش بريزيد و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خيس بخورند سپس آبكش كرده و يك سوم فنجان آب آن را نگه داريد . ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ريز خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و گوشت چرخ كرده را در ان تفت دهيد و خارج كرده تا روغن اضافي آن گرفته شود.
    آرد ذرت را با قارچ و سسها مخلوط كنيد و به گوشت افزوده و در ماهيتابه روي گاز قرار دهيد و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود سپس پيازچه و جوانه ها را اضافه كرده و بهم بزنيد و مخلوط را با قاشق روي خمير هاي ستاره اي داغ بريزيد .
    اين نوع غذا ها معمولا بين ساعات 10 صبح تا 3 صبح بعد از ظهر سرو مي شوند . ترتيبي كه براي تهيه اين غذا ها ذكر شده است آسانترين روش براي پخت مي باشد . سعي كنيد براي ميهمانان خود از چاي مرغوب و معطر استفاده نموده و بين غذا ها سرو نماييد. شما همچنين مي توانيد هنگام سرو غذا ها شور و مزه دار از سس سويا و سس فلفل استفاده كنيد.
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز آماده كردن خمير قالبي :
    مرحله اول :
    هر خمير آماده را به اندازه 9 سانتي متر مربع ببريد , دو مربع برداشته و بصورت ستاره روي يكديگر قرار دهيد
    مرحله دوم :
    روغن را در ماهيتابه گرم كنيد , خمير ها را با دقت در روغن داغ فرو كرده و بلافاصله كف ملاقه يا كفگيري را وسط آنها فشار داده و بمدت 5 ثانيه به همين حالت نگهداريد تا خمير شكل بگيرد سپس ملاقه يا كفگير را خارج كرده و بمدت 5 ثانيه ديگر در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند و از ماهيتابه خارج كنيد .
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی:

    مواد لازم :**
    ماهی* ۱۲۰ گرم
    جلبک دریایی* ۱۲۰ گرم
    پیاز سبز خرد شده* ۴ عدد
    آب لیموترش* ۲ قاشق سوپخوری
    ترب* ۱ قاشق سوپخوری
    خردل* ۰٫۱۲۵ قاشق مرباخوری
    طرز تهیه :
    خردل را می توان بصورت خمیر ( سس ) یا پودر تهیه کرده و با افزودن آب به پودر آن خمیر خردل را درست نمود و از هریک به دلخواه خود استفاده کنید , ورقهای جلبک را کمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روی شعله گاز با کباب پز بمدت ۱ الی ۲ دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبک ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد که ورقه ها بمدت ۲ الی ۱ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند که در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانید
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
    طرز تهیه مواد داخل رولت :
    خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید و بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبکش کنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریکی خرد کنید . تخم مرغ , شکر و نمک را در کاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شکل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و بصورت رشته های دراز و باریکی خرد کنید .
    رولت ماهی را طی ۴ مرحله درست کنید :
    مرحله ۱ :
    فیله ماهی را تمیز کرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن کنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای کوچکی روی آن بزنید و مراقب باشید که از هم باز نشود .
    مرحله ۲ :
    ورقه های جلبک را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریکه طرفی را که شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یک ورقه جلبک را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .
    مرحله ۳ :
    مجددا آن را برگردانید بطوریکه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد کرده سپس به رشته های باریکی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یک ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهید
    مرحله ۴ :
    ماهی را محکم اطراف پیازچه ها بپیچید , این کار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبک و پیازچه ها تکرار کنید . رولتها را طوریکه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش کنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شود
    در این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین کنید .
    منبع یاس تب
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    سالاد تابستانی ژاپنی:

    مواد لازم :
    مارچوبه* ۲۵۰ گرم
    نخود فرنگی* ۱۰۰ گرم
    نیلوفر آبی* ۵۴۰ گرم
    هندوانه* ۱ عدد
    خیار بدون پوست* ۱ عدد
    قارچ* ۱۰۰ گرم
    سیب زمینی* ۱۵۰ گرم
    روغن* ۱ قاشق سوپخوری
    روغن کنجد* ۲ قاشق سوپخوری
    آب لیموترش* ۰٫۲۵ فنجان
    شکر* ۲ قاشق مرباخوری
    سیر* ۰٫۲۵ عدد
    کنجد* ۰٫۲۵ فنجان
    طرز تهیه :
    مارچوبه را تمیز کرده و پوست بکنید و بمدت ۸ دقیقه در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و در کاسه آب سردی قرار دهید و مجددا آبکش کنید و آنها را به قطعات ۵ سانتی متری خرد کنید , نخود فرنگی را در قابلمه آبجوش ریخته و فورا آبکش کنید و در کاسه آب یخ فرو کرده سپس خارج کنید , ریشه نیلو فر آبی را بصورت برشهای نازکی خرد کنید , سیب زمینی , هویج و خیار را بصورت خلالهای ۵ سانتی متری برش زده و با مارچوبه , نخود فرنگی و قارچها مخلوط کنید , چاشنی را روی آن پخش کرده و سرو نمایید .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
    طرز تهیه چاشنی :
    یک قاشق غذا خوری روغن , دو قاشق غذا خوری روغن کنجد , یک چهارم فنجان آبلیمو , دو قاشق چایخوری شکر , ۲ حبه سیر و یک چهارم فنجان دانه کنجد بو داده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , چاشنی حاضر است
    منبع یاس تب
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    سوكیاكی غذای ژاپنی


    پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط كنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریك خرد كنید...


    مواد لازم :
    قارچ 12 عدد
    روغن 3 قاشق سوپخوری
    پیاز 3 عدد
    لوبیا سبز تازه 200 گرم
    كاهو 1 فنجان
    فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
    پیاز سبز خرد شده 6 عدد
    پنیر 250 گرم
    رشته پلوئی 350 گرم
    سس سویا 0.5 فنجان
    آب 1 فنجان
    شكر 1 قاشق سوپخوری
    آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
    ادویه قدری
    پودر ماهی 10 گرم

    طرز تهیه :
    پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط كنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریك خرد كنید و در كاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند . پنیر سویا را بصورت قطعات مكعبی خرد كنید , پیازچه ها را آبكش كرده سپس پنیر و پیازچه ها را در 6 كاسه تقسیم كنید , مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ كنید . سس سویا را بیافزایید و بهم بزنید تا حل شود و بدون اینكه بجوشد آن را گرم كنید , این مایع را در كاسه های سوپ سرو نمایید و با جوانه یونجه , صدف یا قارچ خوراكی , خلالهای هویج در صورت تمایل تزئین كنید .
    منبع یاس تب
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی:

    سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود ولی می توان به* جای جلبک از برگ مو استفاده کرد…
    مواد لازم :
    آب =** ۳* اِستکان
    سرکه =* ۳/۱ اِستکان
    شکر = ۳/۱ اِستکان
    نمک =* ۳ قاشق چایخوری
    جلبک دریایی یا برگ مو* =* ۴ تکه ۲۰×۲۰ و* ۴تکه۲۰×۴
    مواد لازم* داخل رُل* :
    اسفناج =* ۴ پر
    ران گوساله =* ۱۰۰ گرم
    شکر = ۲ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ* = ۲ عدد
    ترشی زنجبیل رنده شده = ۶۰ گرم
    نمک* = ۱ قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم می زنیم تا تبدیل به سس شودکه همراه* غذاخورده می شود . برنج را همراه نمک و آب بصورت صافی درست می کنیم پس از دم کشیدن می گذاریم تا مقداری خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت نوارهایی باریک برش می زنیم. تخم مرغها را پخته و پوست می کنیم.اسفناج ها را در مقداری آب و نمک می پزیم. یک* تکه حصیر بامبو را باز می کنیم.(استفاده از حصیر برای بهتر لوله شدن جلبک دریایی* است).نوار باریک ۴×۲۰ سانتیمتری را در وسط جلبک دریایی۲۰×۲۰ از بالا به پایین باز می کنیم. این کار برای محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط* ترک نخورد . یک لایه برنج روی جلبک یا برگ مو ریخته بطوریکه بالا و پایین آن حداقل ۴* سانتیمتر خالی* شد.برنج باید یکدست و به قطر یک سانتیمتر پهن شود اکنون با انگشت از راست به چپ یک سانتیمتر از برنج را با دست خالی می کنیم این خط در جهت عکس نوار جبلک است* سپس یک لایه گوشت و یک لایه اسفناج و یا لایه نازک* کدو را در محل خالی قرار می دهیم وبه آرامی از طرف نوار جلبک دریایی۴ سانتیمتری جلبک را لوله می کنیم. پس از لوله کردن،جلبک را ۴ سانتیمتر با چاقوی تیز برش می زنیم. غذا آماده سِرو است. امیدوارم خوشتون اومده باشه .
    منبع :یاس تب
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما