نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree89Likes

موضوع: غذاهای ژاپنی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 46
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    توپ گوشت کنجدی
    مواد لازم :
    گوشت بره 500 گرم قارچ 4 عدد پياز خام خلال شده 1 عدد پياز سبز خرد شده 2 عدد هندوانه 1 عدد سس سويا 4 قاشق مربا خوري سير 0.25 عدد كنجد 90 گرم سس گوجه فرنگي 2 قاشق مربا خوري روغن 1 فنجان آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري طرز تهيه :مخلوط توپي شكل را مي توانيد يك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داري در يخچال بگذاريد . همچنين مي توانيد اين توپهاي نپخته را بمدت دو ماه در فريزر نگهداري كنيد و هنگام استفاده از يك شب قبل در يخچال قرار دهيد تا يخ آنها باز شود .
    قارچها را در كاسه اي قرار داده و روي آنها آبجوش بريزيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ريز خرد كنيد . گوشت را ريز خرد كرده و پياز , هويج , پيازچه , قارچ , سس سويا و سير را به آن افزوده و مخلوط كنيد . يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را برداشته و به شكل توپ فرم دهيد و در دانه كنجد بغلطانيد تا كاملا آغشته به كنجد شده و بمدت 3 دقيقه در روغن داغ سرخ كنيد . باقي مخلوط را به همين ترتيب درست كنيد , سس اين غذا را ماهيتابه گرم كرده و توپها را بيافزاييد و بهم بزنيد تا آغشته به سس شوند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس :
    تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنيد
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    توپ برنج چینی
    مواد لازم :
    برنج 1 فنجان گوشت چرخ كرده 300 گرم قارچ 8 عدد سس سويا 3 قاشق سوپخوري زنجبيل 1.5 قاشق سوپخوري پياز سبز خرد شده 2 عدد سركه 0.25 عدد سفيده تخم مرغ 2 عدد طرز تهيه :مخلوط توپي شكل را مي توانيد يك روز قبل از غذا آماده نماييد و در ظرف درب داري در يخچال نگهداري كنيد , سپس آنها را قبل از پختن و سرو غذا در برنج بغلطانيد.
    روي برنج آب سرد ريخته و بمدت دو ساعت كنار بگذاريد و آبكش كنيد. روي قارچها آبجوش بريزيد و بمدت 20 دقيقه كنار گذاشته تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ريز خرد كنيد . قارچ , گوشت , سس سويا , زنجبيل , پيازچه , سير و سفيده تخم مرغها را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد , يك قاشق چايخوري پر از مخلوط را به شكل توپ فرم دهيد و توپها را در برنج بغلطانيد تا كاملا آغشته به ان شوند . توپهاي برنجي را روي بخار پز قرار داده و درب آن را بگذاريد و بمدت 15 دقيقه روي آب جوش بپزيد سپس بمدت دو دقيقه كنار گذاشته تا خنك شوند و با سس سرو نماييد.
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ماهی سرخ شده با سس سیر
    مواد لازم :
    ماهي 500 گرم آرد سفيد 0.75 فنجان آرد ذرت 0.4 فنجان سفيده تخم مرغ 2 عدد روغن 0.5 فنجان آب 1 فنجان شكر 0.25 فنجان نمك 1 قاشق مربا خوري سركه 1 قاشق سوپخوري فلفل 0.5 قاشق مربا خوري سير 0.25 عدد رنگ غذائي 0.25 قاشق مربا خوري طرز تهيه :استخوانهاي ماهي را جدا كرده و ان را از وسط ببريد . آرد ساده و آرد ذرت را در كاسه اي الك كرده و وسط آن را گود كنيد . سفيده تخم مرغها و روغن را به ان افزوده و بهم بزنيد سپس كم كم آب را اضافه كرده بهم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و قطعات ماهي را به خمير آغشته نماييد و در ماهيتابه سرخ كرده سپس خارج كنيد. سس قرمز را در ماهيتابه گرم كنيد و ماهيها را به ان افزوده و مخلوط كنيد تا گرم شوند و سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس قرمز :
    شكر , نمك , سركه , پودر فلفل و سير را در قابلمه اي به هم مخلوط كرده و مخلوط آرد ذرت , آب و رنگ غذا را به آن بيفزاييد و بهم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود و قبل از استفاده آن را صاف كنيد
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    خوراک بره
    مواد لازم :
    گوشت مغز ران گوساله 1500 گرم شكر 2 قاشق مربا خوري سس سويا 2 قاشق سوپخوري سس لوبيا 3 قاشق مربا خوري سير 0.5 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 2 قاشق سوپخوري روغن 6 قاشق سوپخوري پياز 6 عدد آب مرغ 0.5 فنجان فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :گوشت را تميز كرده و ريز خرد كنيد , شكر , سس سويا , سس لوبيا , سير , تخم مرغ , روغن و آرد ذرت را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و گوشت را به آن بيافزاييد و درب كاسه را گذاشته و بمدت 30 دقيقه كنار بگذاريد .
    روغن اضافي را در ماهيتابه گرم كرده و پياز را سرخ كنيد و از ماهيتابه خارح كنيد . مخلوط گوشت را در چند مرحله در ماهيتابه ريخته و هر بار بهم بزنيد تا گوشتها كاملا سرخ شوند , گوشتها را به ماهيتابه برگردانده و مخلوط آب مرغ , سس لوبياي اضافي و آرد اضافي را به آن بيافزاييد و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود . پياز سرخ شده و پيازچه را اضافه كرده و قبل از سرو نمودن آن را گرم كنيد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    دسر خنک هندوانه و نشاسته
    مواد لازم :
    نشاسته 0.25 فنجان آب 2 فنجان شكر 0.35 فنجان هندوانه 1000 گرم خامه 0.25 فنجان نارگيل 2 قاشق سوپخوري طرز تهيه :در اين دسر مي توانيد به دلخواه از خربزه يا طالبي استفاده نماييد , اين دسر را از يم روز قبل آماده كرده و در يخچال نگهداري كنيد , در اينجا دسر در پوست طالبي سرو مي شود و ان را با قاشق ميل نماييد .
    آب را قابلمه بجوشانيد و نشاسته را اضافه كرده تا بمدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بدون اينكه درب آن را بگذاريد بجوشد و شفاف شود , هندوانه را در مخلوط كن بريزيد تا بصورت پوره شود , شما به يك فنجان هندوانه پوره شده نياز داريد , هندوانه را با خامه نارگيلي به مخلوط نشاسته افزوده و بهم بزنيد سپس درب آن را گذاشته و در يخچال قرار دهيد تا خنك شود و به دلخواه در پوسته طالبي يا در كاسه سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست
    گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    کلم بروکلی و زنجبیل
    مواد لازم :
    قارچ 750 گرم زنجبيل 110 گرم پياز سبز 1 عدد آب 1 فنجان روغن 1 قاشق سوپخوري سس سويا 1 قاشق سوپخوري شكر 1 قاشق مربا خوري بادام 1 قاشق سوپخوري آب ليموترش 1 قاشق مربا خوري طرز تهيه :گلهاي كلمها را به قطعات كوچكتر خرد كنيد و با زنجبيل , پيازچه و آب در ماهيتابه ريخته و آن را بجوشانيد سپس آبكش كرده و زنجبيل و پيازچه را جدا كنيد . روغن را در ماهيتابه گرم كرده و سس سويا , آبليمو و شكر را افزوده و بهم بزنيد و روي گل كلمها بريزيد , آن را سرو نمائيد و با بادام تزئين كنيد.
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    قارچ پر شده
    مواد لازم :
    قارچ 250 گرم گوشت چرخ كرده 60 گرم سس سويا 1 قاشق مربا خوري شكر 1 قاشق مربا خوري آرد ذرت 1 فنجان ميگو تاره 100 گرم آرد سفيد 0.75 فنجان روغن 1 فنجان بكين پودر 2 قاشق مربا خوري شير هموژنيزه 0.5 فنجان آب 0.5 فنجان طرز تهيه :شما مي توانيد در صورت تمايل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنيد و اماده كنار بگذاريد.
    قارچها را تميز كرده و ساقه آنها را جدا كنيد . گوشت را با سس سويا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و ميگوي خرد شده را نيز بيافزاييد و آنها را حفره خالي كلاهك قارچها قرار دهيد . روي قارچها آرد بپاشيد و در خميري كه آماده نموده ايد فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه خمير :
    مواد خشك را در كاسه اي الك كرده و وسط آن را گود كنيد و آب و شير را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنيد تا خمير نرمي حاصل شود .
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    اردک سرخ شده با سس میوه
    مواد لازم :
    گوشت مرغابي 1 عدد عسل 2 قاشق سوپخوري سس سويا 2 قاشق سوپخوري روغن 1 قاشق سوپخوري پرتقال 2 عدد آب پرتقال 1 فنجان آب ليموترش 0.25 فنجان آب مرغ 0.25 فنجان آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري آب 1 قاشق سوپخوري كمپوت هلو 425 گرم آناناس كنسرو شيرين 450 گرم طرز تهيه :اين غذا را با مخلوط يك قاشق غذا خوري سس فلفل و يك قاشق چايخوري سس سويا سرو نماييد .
    اردك را تميز كرده و گردن آن را جدا كنيد و بشوئيد , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سويا و عسل چرب كنيد و در ظرفي قرار داده و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت يك شب در يخچال قرار دهيد تا چاشني آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنيد و بمدت يك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزيد سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنيد و با سس ميوه سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس ميوه :
    پرتقال را پوست كنده و قاشهاي آن را جدا سازيد و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنيد , آب پرتقال , عسل , آبليمو , سس سويا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهيتابه ريخته و روي گاز قرار داده و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , گلابي , آناناس و پرتقالها را بيافزاييد و مخلوط كنيد .
    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما