نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree89Likes

موضوع: غذاهای ژاپنی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 46
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    املت جوانه لوبیا و میگو
    مواد لازم :
    تخم مرغ 4 عدد ميگو تاره 185 گرم لوبيا سبز تازه 2 فنجان پياز سبز 6 عدد زنجبيل 1 قاشق مربا خوري آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري آب 1 فنجان روغن كنجد 1 قاشق مربا خوري سس سويا 1 قاشق سوپخوري شكر 0.5 قاشق مربا خوري طرز تهيه :تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس :
    آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .

    منبع:گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ماکارونی با مواد دریایی
    مواد لازم :
    ماكاروني 250 گرم ميگو تاره 500 گرم قارچ 500 گرم روغن 2 قاشق سوپخوري پياز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوري سير 0.25 عدد فلفل قرمز 0.5 قاشق مربا خوري فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد زنجبيل 0.5 قاشق مربا خوري آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري آب 0.5 فنجان سس سويا 1 قاشق مربا خوري طرز تهيه :ماكاروني را در قابلمه آبجوش ريخته و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت 3 دقيقه بجوشانيد تا نرم شده سپس آبكش كنيد و زير آب سرد بگيريد و روي دستمال تميزي پهن كنيد تا آب آنها گرفته شود . ميگو ها را تميز كرده و قارچها را نيز بشوئيد و خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پيازچه , سير , فلفل قرمز , فلفل دلمه اي و زنجبيل را بمدت يك دقيقه در ان تفت دهيد. ميگو , قارچ و سس را اضافه كرده و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود سپس ماكاروني را بيافزاييد و بهم بزنيد تا گرم شود .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس :
    آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود

    منبع:گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ماهی ترش و شیرین
    مواد لازم :
    ماهي 1000 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 0.3 فنجان روغن 0.4 فنجان هندوانه 1 عدد فلفل سبز دلمه اي 1 عدد پياز 1 عدد آب 0.75 فنجان سس سويا 1 قاشق مربا خوري سس گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري شكر 2 قاشق سوپخوري سركه 0.5 قاشق سوپخوري پياز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوري طرز تهيه :سس اين غذا را مي توانيد از يك روز قبل آماده كرده و هنگام سرو آن را گرم كنيد
    ماهي را تميز كرده و پولك آن را بگيريد , سرتاسر ماهي را با تخم مرغ چرب كنيد سپس روي آن آرد ذرت بپاشيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و دور طرف ماهي را كمي سرخ كنيد تا طلايي شود , ماهي را در ظرف پيركس قرار داده و بمدت 20 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد و بعد از 10 دقيقه آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز بپزد , هويج , فلفل و پياز را بصورت خلالي خرد كنيد , روغن اضافي را در ماهيتابه گرم كرده و پياز و هويج را بمدت 3 دقيقه در آن سرخ كنيد سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقيقه بهم بزنيد , آرد ذرت اضافي را با آب , سسها , شكر و سركه مخلوط كنيد و به ماهيتابه افزوده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود سپس روي ماهي پخش كنيد و ان را با پيازچه تزئين نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    خوراک دریایی در سبد سیبزمینی
    واد لازم :
    ماهي 500 گرم ميگو تاره 500 گرم نخود فرنگي 250 گرم روغن 1 فنجان زنجبيل 2 قاشق مربا خوري فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد سس چيني 2 قاشق سوپخوري سس ميگو 2 قاشق مربا خوري سيب زميني 200 گرم آرد ذرت 0.25 فنجان طرز تهيه :سبد هاي سيب زميني را مي توانيد آماده نموده و خنك كنيد و در كاغذ فويل يا مشماع بپيچيد و در جاي خشكي بمدت 4 روز نگهداري كنيد و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط گرم كنيد , براي درست كردن سبدهاي سيب زميني از سبد ها مخصوص كه تصويري كه تصوير آن در پايين صفحه نمايان است استفاده مي شود كه شما مي توانيد از فروشگاهها تهيه كنيد همچنين مي توانيد از دو صافي فلزي به قطرهاي 9 و 7 سانتي متر استفاده كنيد .
    ماهي را به قطعات كوچك ببريد , ميگو ها را تميز كرده و بشوئيد , سر و ته نخود فرنگي ها را ببريد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و فيله ماهي و زنجبيل را بمدت 2 دقيقه در آن تفت دهيد , ميگو , فلفل و نخود فرنگي را افزوده و بهم بزنيد تا ميگو ها بپزند سپس سسها را اضافه كرده و مخلوط كنيد و آن را با قاشق در سبد هاي سيب زميني بريزيد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سبد سيب زميني :
    مرحله 1 :
    سيب زميني ها را پوست كنده و درشت رنده كنيد و با آب سرد پسته و كنار بگذاريد تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نماييد . دو صافي را با روغن چرب كنيد و حدود يك چهارم از سيب زميني هاي رنده شده را كف صافي بزرگتر قرار داده و فشار دهيد .
    مرحله 2 :
    صافي كوچكتر را روي سيب زميني ها گذاشته و دسته هاي دو صافي را سفت با هم نگه داريد و در روغن داغ فراوان فرو كرده و سرخ كنيد تا طلايي شوند و بهم بچسبند , اين كار را با باقي سيب زميني ها تكرار كرده و 4 سبد درست كنيد و انها را در فر با حرارت متوسط گرم كنيد .
    طرز تهيه سس چيني:
    لوبيا , پياز و سير پوره شده را با هم مخلوط كنيد
    طرز تهيه سس ميگو:
    شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

    منبع :گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    بال مرغ چاشنی دار سرخ شده
    مواد لازم :
    گوشت مرغ 600 گرم عسل 0.5 فنجان سركه 1 قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري سس سويا 0.5 فنجان سس ميگو 3 قاشق سوپخوري زنجبيل 2 قاشق مربا خوري طرز تهيه :بالهاي مرغ را در آبجوش ريخته و بمدت 10 دقيقه بپزيد سپس آبكش كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و گاهي آنها را بر گردانيد .
    بالهاي آغشته به چاشني را در سيني فر بچينيد و بمدت 45 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد و گاهي آنها را برگردانيد تا دو طرف سرخ شوند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس ميگو:
    شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    بال پر شده مرغ
    مواد لازم :
    گوشت مرغ 600 گرم ميگو تاره 250 گرم گوشت چرخ كرده 60 گرم زنجبيل 1 قاشق مربا خوري كنجد 1 قاشق مربا خوري آرد ذرت 0.5 قاشق مربا خوري شكر 0.5 قاشق مربا خوري سس سويا 2 قاشق سوپخوري ادويه 0.25 قاشق مربا خوري عسل 1 قاشق مربا خوري آب ليموترش 1 قاشق مربا خوري طرز تهيه :در صورت تمايل مي توانيد بالها را از يك روز قبل آماده نماييد , بالهاي پر شده را مي توان پيچيده و بمدت دو ماه در فريزر نگهداري كنيد و يك شب قبل از استفاده در يخچال بگذاريد تا يخ آنها باز شود .
    ميگو ها را تميز كرده و خرد كنيد , ميگو , گوشت , زنجبيل , دانه كنجد , آرد ذرت و شكر و آبليمو را با هم مخلوط كنيد.
    مرحله 1 :
    بالها را از وسط نصف نموده بطوريكه قسمت ران پايين ان جدا و تكه وسط و بالاي بال بهم پيوسته باشد ( تكه پايين رانها را در دستور غذاي بعدي استفاده نماييد ) .
    مرحله 2 :
    بال را از ناحيه مفصل آن بپيچيد و استخوان آن را بدون اينكه پوست آن را ببريد با چاقوي تيزي خارج كنيد .
    مرحاه 3 :
    حفره خالي داخل بال را با يك قاشق چايخوري از مخلوط ميگو پر كنيد . سس سويا , ادويه و عسل را با هم مخلوط كرده و روي بال مرغ بماليد سپس بمدت پنج دقيقه بالها را در روغن داغ سرخ كنيد تا ترد و طلايي شوند .

    منبع :گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    مخلوط پفکی ماهی و گوشت
    مواد لازم :
    خمير نان سفيد 375 گرم ماهي 2 عدد گوشت بدون استخوان 125 گرم پياز سبز خرد شده 3 عدد سس سويا 2 قاشق مربا خوري شاه بلوط 4 عدد تخم مرغ 1 عدد روغن 3 قاشق سوپخوري طرز تهيه :اين غذا را مي توانيد از چند ساعت قبل از سرو آن آماده كنيد همچنين مي توانيد اين مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فريزر قرار دهيد و يك شب قبل از استفاده در يخچال بكذاريد تا يخ آن باز شود .
    مرحله اول :
    نيمي از خمير را روي سطح آردي با وردنه صاف كنيد و ان را بصورت دايره هاي 8 سانتي متري ببريد , گوشت , ماهي , پيازچه , سس سويا را در مخلوط كن ريخته تا نرم و له شوند , بلوط را نيز بيافزاييد سپس يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را روي برشهاي گرد خمير قرار داده و لبه هاي آن را با تخم مرغ چرب كنيد و آن را تا بزنيد بطوريكه روي مواد بپوشاند .
    مرحله دوم :
    لبه هاي خمير را همانند تصوير زير بپيچيد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و خمير ها را در آن سرخ كنيد تا طلايي شده سپس از ماهيتابه خارج كرده و روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاهای ژاپنی

    ترشی مخلوط سبزیجات
    مواد لازم :
    كلم 100 گرم كاهو 100 گرم هندوانه 1 عدد خيار 1 عدد كلم پيچ قرمز 125 گرم نمك 4 قاشق سوپخوري آب 5 فنجان زنجبيل 1 قاشق سوپخوري فلفل سياه 1 قاشق سوپخوري سركه 2 قاشق سوپخوري طرز تهيه :سبزيها را مي توانيد در ظرف درب داري بمدت 4 هفته در يخچال نگهداري كنيد , براي نتيجه بهتر , دقت كنيد كه نمك كاملا در آبجوش حل شود
    كلم برگ يا كاهو را خرد كنيد , هويج و خيار را بصورت خلالهاي ضخيم و بلندي خرد كرده و دانه هاي خيار را جدا كنيد , كلم بروكلي را نيز به گلهاي كوچكتر خرد كنيد , تمام سبزيها را بشوئيد و در سبد گذاشته تا آب آنها برود , سبزيها را بشوئيد و در سبد گذاشته تا آب آنها برود , سبزيها را در بطري بزرگي قرار دهيد , نمك را در آبجوش حل كنيد و زنجبيل , دانه فلفل سياه , آب يرد و سركه را افزوده و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند و روي سبزيها بريزيد تا كاملا مخلوط شوند و روي سبزيها بريزيد و دقت كنيد كه آب كاملا روي سبزيها را بگيرد و بمدت 5 روز كنار بگذاريد سپس سرو نماييد .

    منبع گیگا پارس
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما