نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1357Likes

موضوع: شیرینی دانمارکی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 275
صفحه 1 از 35 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    152
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    شیرینی دانمارکی با تشکر از فاطمه مامی نیکو بابت لینک خوبشان

    دوستان عزیز من خیلی دوست دارم که بتوانم خمیر هزار لا و شیرینی دانمارکی را به صورت عالی در خانه درست کنم برای همین تصمیم گرفتم خودم را در این زمینه امتحان کنم و نتیجه اش این شد
    من برای درست کردن این شیرینی از دستور خانم کاوه که در این لینک است استفاده کرده ام

    http://video.google.com/videoplay?docid ... 201800133#





















    طعم و مزه این شیرینی خیلی خوب بود ولی می خواهم به اساتید این سایت زحمت بدهم و چند سؤال بپرسم ممنون می شوم اگر مرا راهنمایی کنید تا بتوانم کیفیت کارم را بهتر کنم:
    1- لطافت شیرینی های من برای بار اول نسبتا خوب بود ولی به لطیفی شیرینی های بیرون نبود چرا ؟
    2-این دستوری که من استفاده کردم دستور خمیر هزار لا بود درسته ؟ ولی با اینکه تمام موارد گفته شده در این دستور را مو به مو اجرا کردم در نهایت دقت باز خمیر من به آن اندازه ای که انتظار داشتم پف نکرد و زیاد ورقه ای نشد چرا؟










    من برای روی این شیرینی از عسل استفاده کردم که خیلی راضی بودم در ضمن ممنون میشوم اگر دستور شیرینی دانمارکی هایی که مانند کیک خیلی لطیفی هستند را اگر کسی داره به من بدهد
    در مجموع از شیرینی های خودم در تجربه اول راضی بودم و دوباره به سراغ آن خواهم رفت من میتوانم
    نرگس نرگسی, narjes12, فانتین و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  2. #2

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    negart2002 جان کاش منم همت شمارو دشاتم چون خیلی هوس کردم..نوش جان
    عزیزم این خمیر هزارالا نیست..این خمیر دانماریکه.....و نباید مثل هزرالا توقع ورقه ورزقه شدن رو داشته باشی
    احتمال داره لطیف بودنش به خاطر فرت باشه...من هر بار درست کردم یک کاسه اب گذاشتم کف فر...
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    نگار جون خمیر دانمارکی معمولا زیاد لایه ای نیست...زبان و پاپیون هستن که لایه لایه میشن...پس نگران این نباش:)

    در مورد خمیر 1000 لا درستیدن باید بگم که خیلی تجربه و مهارت میخواد....یعنی باید چند بار درست کنی تا دستت بیاد...در ضمن سرمای مواد و خمیر خیلی توی تشکیل شدن درست لایه ها مهمه...

    توی اون لینک ویدئویی که من از گوگل گذاشتم( برنامه شبکه جام جم بود, سرچ کنید شیرینی دانمارکی خوشد میاد) دیدی که برای هر بار خمیر باید 20 دقیقه تو یخچال میرفت و کره باید دماش اندازه میبود و اینا !!!

    ولی خوب به نظر من به زحمتش میارزه...شما هم خیلی خوشمزه درست کردی :)
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    اینم دستوری که من خودم ازش استفاده کردم برای دانمارکی:

    مواد لازم:

    750 گرم آرد کاملا سفید- 250 گرم آرد ذرت یا نشاسته پودر شده- 250 گرم کره- 2 عدد تخم مرغ- 3 قاشق سوپخوری روغن مایع- 2 قاشق سوپخوری شکر- یک قاشق سوپخوری مایع خمیر ترش- یک قاشق چایخوری نمک -به مقدارلازم آب ولرم

    طرز تهیه:

    یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.در ظرف بزرگی آرد، نمک و شکر را الک کرده، سپس وسط آرد را گود می کنیم. مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود. بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم

    مواد لازم کرم دانمارکی :

    2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا آرد گندم- 5/1 فنجان شیر- یک عدد زرده تخم مرغ- نصف فنجان شکر- 50 گرم کره- به مقدار کم وانیل یا پوست رنده شده لیمو

    طرز تهیه :

    زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. بقیه شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از مواد زیر استفاده می کنیم.

    برای داخل شیرینی ها:

    کرم دانمارکی + دارچین یک قاشق مرباخوری + شکر یک سوم پیمانه.

    برای تزئین روی شیرینی ها:

    یک عدد تخم مرغ + یک قاشق سوپخوری شربت کارامل( شكر را روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم)





    lady of shalott, narjes12, saeme و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    152
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    فاطمه جون من طبق ویدیو خانم کاوه که گذاشته بودید درست کردم خیلی هم دقت کردم شیرینی ها هم به عنوان شبرینی برای بار اول میتوان گفت مورد قبول بود ولی آن چیزی نشد که من دنبالشم حالا دستوری که گذاشته اید را امتحان می کنم شیرینی های شما خیلی خوب شده
    mamanilia این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    شیرینی دانمارکی



    * آرد 1 پیمانه (300 گرم)
    * نشاسته 1/4 پیمانه (100 گرم) ...من از نشاسته ذرت استفاده کردم
    * کره 100 گرم یا 4 ق غ
    * تخم مرغ 1 عدد ...1 زرده هم برای رویه شیرینی ها
    * شکر 2 ق غ...بسته به اینکه دوست داشته باشید خمیر هم شیرین مزه باشه میتونید بیشتر بزنید
    * مایه خمیر فوری 1 ق غ
    * نمک یه پینچ یا همون کوشولو :)
    * آب ولرم مقداری لازم...برای این مواد من به اندازه نصف پیمانه استفاده کردم

    1-آرد+نشاسته+شکر+ نمک مخلوط شود
    2- کره+تخم مرغ+مایه خمیر به مواد بالا اضافه شود و خوب مخلوط شود
    3- آب ولرم کم کم اضافه شود تا خمیر مطلوب بدست بیاید
    4- خمیر برای 1 ساعت استراحت داده شود

    برای خمیر داخل شیرنی ها دلخواه میتونید مواد استفاده کنید...
    پودر کاستارد+ نشاسته ذرت+ شکر و کمی آب را جوش دادم تا سفت شد و گذاتشم که خنک شود

    خمیر آماده شده و را به اندازه مستطیل 30 *15 باز کردم ...در ضلع بلند خمیر, لایه مخلوط کاستارد رو گذاشتم و لوله کردم
    بعد به تکه های کوچک برش زدم و با زرده رومال کردم و در فر از قبل 180 گرم شده, تا موقعی که روی شیرینی ها طلایی شد پختم...

    خیلی راحت و ترد
    هوای پرواز, somayehh, shehin و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    181

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    [quote="فاطمه مامی نیکو"]شیرینی دانمارکی

    http://www.mamipic.com/share-0675_4DBE0F01.html

    * آرد 1 پیمانه (300 گرم)
    * نشاسته 1/4 پیمانه (100 گرم) ...من از نشاسته ذرت استفاده کردم
    * کره 100 گرم یا 2 ق غ
    * تخم مرغ 1 عدد ...1 زرده هم برای رویه شیرینی ها
    * شکر 2 ق غ...بسته به اینکه دوست داشته باشید خمیر هم شیرین مزه باشه میتونید بیشتر بزنید
    * مایه خمیر فوری 1 ق غ
    * نمک یه پینچ یا همون کوشولو :)
    * آب ولرم مقداری لازم...برای این مواد من به اندازه نصف پیمانه استفاده کردم

    ببخشید دوستان توی دستور بالا گفته شده کره 100 گرم یا 2 قاشق غذاخوری.یعنی هر قاشق غذاخوری معادل 50 گرم کره هست؟یا اینکه میتونیم به جای 100 گرم کره 2 قاشق استفاده کنیم؟مرسی
    مهم نيست قفلها دست كيست مهم اينست كليدها دست خداست .

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    مریم جون قاشق غذا خوری خیلی پر منظورم بوده من خودم اینجوری اندازه زدم !!!
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 1 از 35 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما