نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1369Likes

موضوع: شیرینی دانمارکی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 277
صفحه 3 از 35 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    11

    Re: شیرینی دانمارکی

    سلام ممنون بابت دستورهای خوبتون
    من امروز این شیرینی رو برای اولین بار با دستور فاطمه عزیز درست کردم اما نمیدونم چرا زیاد جالب نشد (نه زیاد پف کرد نه پوک و ترد شد) و چون اندازه های کرم وسط دانمارکی را نداده بودند از دستور دانمارکی پست اول کرم درست کردم
    خوشحال میشم دوستان عزیزی که این شیرینی را درست کردند مراحل درست کردن شیرینی را به صورت تصویری بزارن تا اشکالات کار ما تازه کارها برطرف بشه
    و همین طور از فاطمه عزیز خواهش میکنم مقدار مواد لازم برای تهیه کرم بزارن(اگه بصورت تصویری باشه بهتره)
    کرم باید در چه حدی سفت باشه؟ کرم باید داغ داخل خمیر بذاریم یا سرد ممنون میشم جواب بدید یک دنیا تشکر

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: شیرینی دانمارکی

    اینم شیرینی* دانمارکی با دستور دوم فاطمه جون. راستش ظاهرش خوب شد ولی* مزه*شو من زیاد دوست نداشتم ، شوشو هم ۱ نصفه بیشتر نخورد ولی* چیزیم نگفت. واسه دفعها*ی دیگه با اون یکی* دستور درست می*کنم و خبرشو میدم.


  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    australia-brisbane
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی دانمارکی

    شیرینی با دستور خانم کاوه
    http://www.youtube.com/watch?v=s6wqlcZrrmQ

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    1

    Re: شیرینی دانمارکی

    خانما قيد كنيد دستور اول فاطمه يا دستور دوم؟
    الان من نميدونم كدوم دستور رو درست كنم

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: شیرینی دانمارکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط <mahtab>
    شیرینی با دستور negart2002 عزیز

    مهتاب جون خسته نباشی ظاهرشون که عالیه.
    مز*ش چطور بود مثل دانمارکی*های ایران بود یا نه؟

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    australia-brisbane
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی دانمارکی

    [quote=maryam.am]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "<mahtab>":2cio2xwa
    شیرینی با دستور negart2002 عزیز

    مهتاب جون خسته نباشی ظاهرشون که عالیه.
    مز*ش چطور بود مثل دانمارکی*های ایران بود یا نه؟ [/quote:2cio2xwa]

    دقیقا مثل شیرینی های ایرانه . حتما درست کن با شیرینی توی شیرینی فروشی فرقی نداشت. لینک صفحه اول خرابه من از اینجا دستورشو گرفتم.

    http://www.youtube.com/watch?v=s6wqlcZrrmQ

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۰
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی دانمارکی

    میشه یکی راهنمایی کنه منو من این شیرینیرا درست کردم و خیلی لطیف و خوب شده بود و توش کاملا بخته بود ولی دو تا اشکال داشت یکی اینکه رنگش مث شیرینی های دوستان که گذاشتند نبود . مجبور شدم حرارت بالی فر روشن کنم و دوم اینکه مثل شیرینی های بیرون داخل اون لایه لایه نشده بود فقط بف کرده بود . خواهش میکنم هر کی میتونه جوابمو بده

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    شیرینی دانمارکی



    * آرد 1 پیمانه (300 گرم)
    * نشاسته 1/4 پیمانه (100 گرم) ...من از نشاسته ذرت استفاده کردم
    * کره 100 گرم یا 4 ق غ
    * تخم مرغ 1 عدد ...1 زرده هم برای رویه شیرینی ها
    * شکر 2 ق غ...بسته به اینکه دوست داشته باشید خمیر هم شیرین مزه باشه میتونید بیشتر بزنید
    * مایه خمیر فوری 1 ق غ
    * نمک یه پینچ یا همون کوشولو :)
    * آب ولرم مقداری لازم...برای این مواد من به اندازه نصف پیمانه استفاده کردم

    1-آرد+نشاسته+شکر+ نمک مخلوط شود
    2- کره+تخم مرغ+مایه خمیر به مواد بالا اضافه شود و خوب مخلوط شود
    3- آب ولرم کم کم اضافه شود تا خمیر مطلوب بدست بیاید
    4- خمیر برای 1 ساعت استراحت داده شود

    برای خمیر داخل شیرنی ها دلخواه میتونید مواد استفاده کنید...
    پودر کاستارد+ نشاسته ذرت+ شکر و کمی آب را جوش دادم تا سفت شد و گذاتشم که خنک شود

    خمیر آماده شده و را به اندازه مستطیل 30 *15 باز کردم ...در ضلع بلند خمیر, لایه مخلوط کاستارد رو گذاشتم و لوله کردم
    بعد به تکه های کوچک برش زدم و با زرده رومال کردم و در فر از قبل 180 گرم شده, تا موقعی که روی شیرینی ها طلایی شد پختم...

    خیلی راحت و ترد
    ببخشید فاطمه جون، به جای مایه خمیر میشه از بیکین پودر استفاده کرد؟

صفحه 3 از 35 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما