نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree73Likes
  • 7 Post By khalejoon
  • 5 Post By fafa2
  • 4 Post By شادیا
  • 24 Post By radman
  • 22 Post By باران67
  • 6 Post By ماناسهیل
  • 5 Post By fingil 0 shishi

موضوع: مارمالاد و مربای موز

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    99

    مارمالاد و مربای موز

    مرسی مهنوش جونم من اول لیموهارو نصف کردم بعد ابشو گرفتم گذاشتم 10 ساعت تو اب سرد خیس خورد بعد 3بار تو اب جوش جوشوندم هر دفه هم ابکشی می کردم تا تلخیش بره بعد 1ساعت گذاشتم تو شیره در حال جوش با شعله ملایم بپزه ولی متاسفانه هم سفت شد هم ته مزهاش تلخ شد نمی دونم اشکال کارم کجاست.من خودم مربای موز درست نکردم از یه جا پیدا کردم دستورشو براتون میذارم.
    موز : 6 عدد

    شکر : 1کیلو

    لیمو : 3عدد

    طرز تهیه :

    موز ها را پوست کنده و خرد کنید .

    لیمو را بریده و آب آنرا به موز ها بیفزائید .

    موزها و بریده های لیمو را درون کاسه ای بریزید و با شکر بجوشانید . به مدت یک ساعت بگذارید تا بجوشد تا شکر خوب حل شود . سپس محتویات کاسه را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید .

    آنقدر مربا را بجوشانید تا خوب قوام آید .

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    699
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    748
    پسند کرده
    0

    Re: مربای موز

    مربای موز:

    مواد لازم :
    موز: 4 عدد
    آب: یک و یک چهارم پیمانه
    شکر: 2 پیمانه
    آب لیموترش تازه : 1 ق سوپخوری

    طرز تهیه :
    موزها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و شربت قوام آید. سپس آبلیموی تازه را اضافه کنید و بعد از جوشیدن مجدد شیره، موزها را اضافه کنید. به محض اضافه کردن موزها مربا را هم زده و سریع از روی حرارت بردارید بعد از سرد شدن مربا را چند روز بدون در داخل یخچال قرار داده، پس از آن در ظرف را ببندید.

    تجربه:
    1. احتیاطا موزهاتون رو با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشه
    2. عجول نباشید و بذارید شیره مربا درست قوام بیاد
    3. سعی کنید زیاد مرباتون نمونه و زودتر مصرفش کنید ( ماندگاریش مثل مرباهای دیگه نیست)

    منبع: هنر آشپزی
    mahshid, آسابانو, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: مربای موز

    يه راه شيرازيونه هم وجود داره!!
    موز را حلقه هاي ترجيحا نازك كنيد .توي پياله بريزيد.1 قاشق مرباخوري عسل بريزيد روش و مخلوط كنيد اگه كم شيرين بود يكي ديگه هم اضافه كنيد.
    خيلي خوشمزه است.حتما امتحانش كنيد
    ترنم63, آرزوی من, آسابانو و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: مربای موز

    مربای موز را منهم مثل شما درست میکنم .البته اگه تو خونه لیمو تازه نبود به جای اون از کمی جوهر لیمو استفاده میکنم. در ضمن اندازه تقریبی شیره مرباهای من برابر با هر یک لیوان اب 2 لیوان شکر است و همونطوری که دربالا گفته شده موندگاری این مربا کم است . من این مربا را وقتی یک عالمه موز از مهمونی میمونه واگر کاری نکنی میمونه وسیاه میشه باید اونوقت بریزی دور درست میکنم .با موز اضافی دسر موز هم درست میکنم . که بزودی عکس و متن اونو قسمت دسرها میفرستم .البته من دستور قسمت اول را درست میکنم . به نظر دومی هم بد نباشه . باید امتحان کرد .
    sita-golam, باران67, آرزوی من و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    601
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    12228
    پسند کرده
    4211

    ویترین مدال ها

    مربای موز


    با نصف دستور اول

    وقتی شربتم قوام اومد . موزهای قالب زده شده ام رو توش ریختم و بلافاصله شعله رو خاموش کردم . خیلی خوشمزه اس



    azmil, pooneh 007, *رستا* و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها




    مربای موز با دستور اول
    یکی از کارهایی که میشه با موز های داخل یخچال که خورده نمیشن انجام داد،درست کردن این مرباست
    البته همونطور که دوست عزیزمون هم ذکر کردن این مربا ماندگاری بالایی نداره و باید زود مصرف بشه.


    با ایده از مربای خوشگل سارا جون من هم موز هام رو کاتر گل زدم.
    من بعد از سرد شدن مربا داخل شیشه ریختم و درش رو بستم و داخل یخچال نگهداری کردم.
    نمیدونم چرا تو دستور نوشتن در ظرف بدون در داخل یخچال بذاریم
    در مورد مزه هم ..مزه ی ابلیمو داخل مربا کمی زیادی محسوس بود.




    niyaz2002, sita-golam, najmehkhatoon و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    مربای موز با دستور خاله جون از هنر آشپزی (بالای صفحه) فقط من موز رو ریز خرد کردم تا خوردنش راحت تر باشه

    نام: DSC_5410.jpg نمایش: 2068 اندازه: 76.4 کیلو بایت
    .............
     
    ویرایش توسط ماناسهیل : ۱۳۹۴/۰۷/۲۸ در ساعت ۰۹:۴۴ بعد از ظهر
    *رستا*, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    151
    پسند شده
    1224
    پسند کرده
    1338
    به نام خدا

    با سلام خدمت خانومای گل

    مربای مز دوست داشتنی...

    یک پیمانه مز یک پیمانه شکر خلال پسته و کمی وانیل استفاده کردم

    شهد رو درست کردم پسته تازه رو خلال خرد کردم و به شهد اضافه کردم وقتی شهد قوام اومد

    مزها رو اضافه کردم و تا یه جوش خورد فورا براداشتم گذاشتم خنک شد بعد داخل ظرف ریختم

    فقط چون مز رو زود خرد کردم یکم تیره شده بود...

    نام: DSC_0364.jpg نمایش: 1892 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    مامان سیدکوچولو, باران67, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منتظر شما در g0lden.ways @ هستیم...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما