موضوع: شیرینی پاپاتیا
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 490
-
۱۳۸۹/۰۴/۱۲, ۱۰:۵۳ قبل از ظهر #1مدیر بازنشسته
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,264
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 647
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
شیرینی پاپاتیا
شیرینی پاپاتیا:
کره نرم شده در محیط......125 گرم
پودر قند.....90 گرم
تخم مرغ....1 عدد
آرد.....100 گرم
آرد ذرت .....حدودا 200 گرم
بکینگ پودر....2/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
کره نرم شده ،پودر قند و وانیل رو اول با چنگال و بعد با همزن برقی خوب هم میزنیم(اگه از اول همزن رو استفاده کنیم پودر قند رو پخش میکنه)
تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و باز با همزن دو سه دقیقه ای مواد رو هم میزنیم.
آرد الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط و به مواد بالا اضافه میکنیم..از این جا به بعد با قاشق هم میزنیم مواد رو.
آرد ذرت رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم...آرد ذرت باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه...دقت کنید که اگه زیاد آرد ذرت اضافه کنین شیرینیها توی فر ترک میخورن...همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست زیاد نچسبید کافیه..ارد بیشتری نریزین و خمیرتونو سنگین نکنین...
نکته مهم:نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن..
میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم...
از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...
به مدت 10-12 دقیقه توی فر 175 درجه قرار میدیم تا بپزن...
نوش جان....
تجربه ها:
من 20-30 گرم بیشتر از 200 گرم ارد ذرت استفاده کردم..
از دقیقه 8-9 شیرینی رو چک کنید..میتونید با دست کمی روش فشار بدین اگه سفت شده بود پخته..یا اینکه زیرشو نگاه کنین..به محض اینکه حس کردین میخواد تغییر رنگ بده یعنی پخته..
من توی فر برقی درست کردم..برای همین دما رو روی 150 درجه نگه داشتم..توی همون 10-11 دقیقه پختن شیرینیهام..
دفعه بعد که بخوام درست کنم چی کار میکنم:
اندازه گلوله ها رو قد یه نخود برمیدارم..بعد پخت کمی بزرگتر میشن..اینجوری شیرینیهام لقمه ای تر و خوردنشون راحت تر میشه..چون شیرینی ترده...اگه بزرگ باشه مجبورین گاز بزنین و کمی پودر میشه و میریزه...کوچیک بودنش باعث میشه هر کدومش یه لقمه بشه و فانتزی تر...البته حتما زمان پختشو کمی کمتر میگیرم..چون حتما کوچیکتر باشه زودترم میپزه...
از رنگهای متونع تری استفاده میکنم.شاید سبز درست کنم و به عنوان برگ بذارم کنار گلها...
برای تولد بچه ها ،مهمونی ها و.. ...میشه شکلهای زیبا و کودکانه با این خمیر درست کرد..
برای ایام عید حتما درست میکنم..با چایی خیلی میچسبه!
خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.
-
۱۳۸۹/۱۲/۲۱, ۰۴:۳۲ بعد از ظهر #2عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 303
- میزان امتیاز
- 18
- پسند شده
- 1035
- پسند کرده
- 1149
عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي
دوستان شیرینی پاپاتیا که ستاره عزیز تو صفحه 5 گذاشتن
تو دستورش منظور از ارد ارد سفید هست؟ ارد ذرت همون نشاسته ذرت هست
ببخشید من مبتذی م
میخوام حتما عید چند مدل شیرینی درست کنم یکیشم میخوام این باشه
ممنون از همه عزیزان هنرمند
-
۱۳۸۹/۱۲/۲۱, ۰۷:۵۳ بعد از ظهر #3مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,308
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي
گونش عزیز بلی ارد ارد سفید هست و ارد ذرت هم نشاسته ذرت.
از حالا خسته نباشید میگم :)و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۹۰/۰۴/۲۰, ۰۸:۰۵ قبل از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 209
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 574
- پسند کرده
- 434
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي
-
۱۳۹۰/۰۴/۲۰, ۱۰:۱۸ قبل از ظهر #5مدیر بازنشسته
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,171
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 818
- پسند کرده
- 2
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي
نوشته اصلی توسط عطيه
کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....
-
۱۳۹۰/۰۴/۲۰, ۱۰:۲۱ قبل از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 209
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 574
- پسند کرده
- 434
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي
با اجازه مدیران عزیز
چون چند تا پیغام خصوصی داشتم که دستورش تو کدوم صفحه است و هرچی سرچ کردم نتونستم دستور رو پیدا کنم
دستوری رو که قبلا سیو کرده بودم میذارم
اگر مشکلی هست راهنماییم کنید
مرسی
شیرینی پاپاتیا:
کره نرم شده در محیط......125 گرم
پودر قند.....90 گرم
تخم مرغ....1 عدد
آرد.....100 گرم
آرد ذرت .....حدودا 200 گرم
بکینگ پودر....2/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
کره نرم شده ،پودر قند و وانیل رو اول با چنگال و بعد با همزن برقی خوب هم میزنیم(اگه از اول همزن رو استفاده کنیم پودر قند رو پخش میکنه)
تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و باز با همزن دو سه دقیقه ای مواد رو هم میزنیم.
آرد الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط و به مواد بالا اضافه میکنیم..از این جا به بعد با قاشق هم میزنیم مواد رو.
آرد ذرت رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم...آرد ذرت باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه...دقت کنید که اگه زیاد آرد ذرت اضافه کنین شیرینیها توی فر ترک میخورن...همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست زیاد نچسبید کافیه..ارد بیشتری نریزین و خمیرتونو سنگین نکنین...
نکته مهم:نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن..
میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم...
از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...
به مدت 10-12 دقیقه توی فر 175 درجه قرار میدیم تا بپزن...
نوش جان....
تجربه ها:
من 20-30 گرم بیشتر از 200 گرم ارد ذرت استفاده کردم..
از دقیقه 8-9 شیرینی رو چک کنید..میتونید با دست کمی روش فشار بدین اگه سفت شده بود پخته..یا اینکه زیرشو نگاه کنین..به محض اینکه حس کردین میخواد تغییر رنگ بده یعنی پخته..
من توی فر برقی درست کردم..برای همین دما رو روی 150 درجه نگه داشتم..توی همون 10-11 دقیقه پختن شیرینیهام..
دفعه بعد که بخوام درست کنم چی کار میکنم:
اندازه گلوله ها رو قد یه نخود برمیدارم..بعد پخت کمی بزرگتر میشن..اینجوری شیرینیهام لقمه ای تر و خوردنشون راحت تر میشه..چون شیرینی ترده...اگه بزرگ باشه مجبورین گاز بزنین و کمی پودر میشه و میریزه...کوچیک بودنش باعث میشه هر کدومش یه لقمه بشه و فانتزی تر...البته حتما زمان پختشو کمی کمتر میگیرم..چون حتما کوچیکتر باشه زودترم میپزه...
از رنگهای متونع تری استفاده میکنم.شاید سبز درست کنم و به عنوان برگ بذارم کنار گلها...
برای تولد بچه ها ،مهمونی ها و.. ...میشه شکلهای زیبا و کودکانه با این خمیر درست کرد..
برای ایام عید حتما درست میکنم..با چایی خیلی میچسبه!
-
۱۳۹۰/۰۵/۱۶, ۰۸:۱۶ قبل از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت نصف جهان
- نوشته ها 391
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 117
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
-
۱۳۹۰/۰۷/۰۴, ۱۲:۰۶ قبل از ظهر #8
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما