نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1295Likes

موضوع: شیرینی پاپاتیا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 490
صفحه 1 از 62 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,264
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    647
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    شیرینی پاپاتیا

    شیرینی پاپاتیا:

    کره نرم شده در محیط......125 گرم
    پودر قند.....90 گرم
    تخم مرغ....1 عدد
    آرد.....100 گرم
    آرد ذرت .....حدودا 200 گرم
    بکینگ پودر....2/1 قاشق چایخوری
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری


    کره نرم شده ،پودر قند و وانیل رو اول با چنگال و بعد با همزن برقی خوب هم میزنیم(اگه از اول همزن رو استفاده کنیم پودر قند رو پخش میکنه)

    تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و باز با همزن دو سه دقیقه ای مواد رو هم میزنیم.

    آرد الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط و به مواد بالا اضافه میکنیم..از این جا به بعد با قاشق هم میزنیم مواد رو.





    آرد ذرت رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم...آرد ذرت باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه...دقت کنید که اگه زیاد آرد ذرت اضافه کنین شیرینیها توی فر ترک میخورن...همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست زیاد نچسبید کافیه..ارد بیشتری نریزین و خمیرتونو سنگین نکنین...


    نکته مهم:نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن..

    میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم...
    از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...


    به مدت 10-12 دقیقه توی فر 175 درجه قرار میدیم تا بپزن...



    نوش جان....

    تجربه ها:

    من 20-30 گرم بیشتر از 200 گرم ارد ذرت استفاده کردم..
    از دقیقه 8-9 شیرینی رو چک کنید..میتونید با دست کمی روش فشار بدین اگه سفت شده بود پخته..یا اینکه زیرشو نگاه کنین..به محض اینکه حس کردین میخواد تغییر رنگ بده یعنی پخته..
    من توی فر برقی درست کردم..برای همین دما رو روی 150 درجه نگه داشتم..توی همون 10-11 دقیقه پختن شیرینیهام..

    دفعه بعد که بخوام درست کنم چی کار میکنم:

    اندازه گلوله ها رو قد یه نخود برمیدارم..بعد پخت کمی بزرگتر میشن..اینجوری شیرینیهام لقمه ای تر و خوردنشون راحت تر میشه..چون شیرینی ترده...اگه بزرگ باشه مجبورین گاز بزنین و کمی پودر میشه و میریزه...کوچیک بودنش باعث میشه هر کدومش یه لقمه بشه و فانتزی تر...البته حتما زمان پختشو کمی کمتر میگیرم..چون حتما کوچیکتر باشه زودترم میپزه...
    از رنگهای متونع تری استفاده میکنم.شاید سبز درست کنم و به عنوان برگ بذارم کنار گلها...
    برای تولد بچه ها ،مهمونی ها و.. ...میشه شکلهای زیبا و کودکانه با این خمیر درست کرد..
    برای ایام عید حتما درست میکنم..با چایی خیلی میچسبه!
    marie, *سایه روشن*, آسانا و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1035
    پسند کرده
    1149

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    دوستان شیرینی پاپاتیا که ستاره عزیز تو صفحه 5 گذاشتن
    تو دستورش منظور از ارد ارد سفید هست؟ ارد ذرت همون نشاسته ذرت هست
    ببخشید من مبتذی م
    میخوام حتما عید چند مدل شیرینی درست کنم یکیشم میخوام این باشه
    ممنون از همه عزیزان هنرمند

  3. #3
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    گونش عزیز بلی ارد ارد سفید هست و ارد ذرت هم نشاسته ذرت.
    از حالا خسته نباشید میگم :)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    574
    پسند کرده
    434

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    پاپاتیا
    مرسی از دستور خوب ستاره جون
    صورتی رو با آب لبو غلیظ شده درست کردم
    اندازه مواد دقیقا طبق دستور است و تعداد 31 شیرینی درست شد با این مقدار مواد

    قبل از فر


    بعد از فر





    فقط یه سوال
    تا چندروز میشه این شیرینی رو نگهداری کرد ؟
    توظرف دربسته تو کابینت بهتر میمونه یا تو یخچال؟
    marie, *سایه روشن*, mitra libra و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    نقل قول نوشته اصلی توسط عطيه
    پاپاتیا


    تا چندروز میشه این شیرینی رو نگهداری کرد ؟
    توظرف دربسته تو کابینت بهتر میمونه یا تو یخچال؟
    تا 1 هفته تقریبا در یخچال بهتر میمونن
    mitra libra و باران67 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    574
    پسند کرده
    434

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    با اجازه مدیران عزیز
    چون چند تا پیغام خصوصی داشتم که دستورش تو کدوم صفحه است و هرچی سرچ کردم نتونستم دستور رو پیدا کنم
    دستوری رو که قبلا سیو کرده بودم میذارم
    اگر مشکلی هست راهنماییم کنید
    مرسی

    شیرینی پاپاتیا:

    کره نرم شده در محیط......125 گرم
    پودر قند.....90 گرم
    تخم مرغ....1 عدد
    آرد.....100 گرم
    آرد ذرت .....حدودا 200 گرم
    بکینگ پودر....2/1 قاشق چایخوری
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری


    کره نرم شده ،پودر قند و وانیل رو اول با چنگال و بعد با همزن برقی خوب هم میزنیم(اگه از اول همزن رو استفاده کنیم پودر قند رو پخش میکنه)
    تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و باز با همزن دو سه دقیقه ای مواد رو هم میزنیم.

    آرد الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط و به مواد بالا اضافه میکنیم..از این جا به بعد با قاشق هم میزنیم مواد رو.


    آرد ذرت رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم...آرد ذرت باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه...دقت کنید که اگه زیاد آرد ذرت اضافه کنین شیرینیها توی فر ترک میخورن...همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست زیاد نچسبید کافیه..ارد بیشتری نریزین و خمیرتونو سنگین نکنین...


    نکته مهم:نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن..

    میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم...
    از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...



    به مدت 10-12 دقیقه توی فر 175 درجه قرار میدیم تا بپزن...



    نوش جان....

    تجربه ها:

    من 20-30 گرم بیشتر از 200 گرم ارد ذرت استفاده کردم..
    از دقیقه 8-9 شیرینی رو چک کنید..میتونید با دست کمی روش فشار بدین اگه سفت شده بود پخته..یا اینکه زیرشو نگاه کنین..به محض اینکه حس کردین میخواد تغییر رنگ بده یعنی پخته..
    من توی فر برقی درست کردم..برای همین دما رو روی 150 درجه نگه داشتم..توی همون 10-11 دقیقه پختن شیرینیهام..

    دفعه بعد که بخوام درست کنم چی کار میکنم:

    اندازه گلوله ها رو قد یه نخود برمیدارم..بعد پخت کمی بزرگتر میشن..اینجوری شیرینیهام لقمه ای تر و خوردنشون راحت تر میشه..چون شیرینی ترده...اگه بزرگ باشه مجبورین گاز بزنین و کمی پودر میشه و میریزه...کوچیک بودنش باعث میشه هر کدومش یه لقمه بشه و فانتزی تر...البته حتما زمان پختشو کمی کمتر میگیرم..چون حتما کوچیکتر باشه زودترم میپزه...
    از رنگهای متونع تری استفاده میکنم.شاید سبز درست کنم و به عنوان برگ بذارم کنار گلها...
    برای تولد بچه ها ،مهمونی ها و.. ...میشه شکلهای زیبا و کودکانه با این خمیر درست کرد..
    برای ایام عید حتما درست میکنم..با چایی خیلی میچسبه!
    عطر سیب, باران67, ELAHE_ABAN و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    391
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    اینم از پاپاتیای من با دسنور ستاره جون یا عطیه جون نمیدونم کدوم؟؟؟
    من نصفشو با پودر کاکائو مخلوط کردم
    به نظر خودم یه کم شیرینیش کم ود اما شیرینیه راحتی بود با چایی میچسبه
    marie, zeinabrad, mitra libra و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان آریا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    451
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    272
    پسند کرده
    20

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    پاپاتیا با دستور ستاره جون
    شیرینیش کم بود ولی طعمه کره آخرش حس میشد که همین لذیذش کرده بود
    zeinabrad, mitra libra, عطر سیب و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    هر یک از ما فرشته هایی هستیم که فقط یک بال داریم.فقط هنگامی قادر به پروازیم که به یکدیگر بپیوندیم..

صفحه 1 از 62 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما