نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree457Likes

موضوع: ماهی سوخاری

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 90
صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی سالمون سوخاری
    تو آبلیمو و نمک خوابوندم
    بعد به پودر سوخاری مخلوط با میخک پودر سیر و نمک آغشته کرده سرخ کردم


  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157

    Re: ماهی سوخاری

    به فیله سالمون، نمک وفلفل، آبلیمو و سیر اضافه کردم و1ساعت گذاشتم تا طعمدار شه بعد در آرد ذرت و درتخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتوندم وسرخ کردم

    کاساندان, m1361, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2826
    پسند کرده
    3847

    fish & chips به روش شف طیبه جان


    اين مدل چيپسي كه الان ياد ميدم رو اگه درست بتونيد درش بياريد طعمش دقيقا عين چيپسهاي "مك دونالد" و "كي اف سي" ميشه! جدي ميگم. بيرونش كاملا كرانچي و داخلش نرم و مذاب!

    فيله ماهي 650 گرم

    آرد 50 گرم
    بيكينگ پودر نصف قاشق چاي خوري

    نشاسته ذرت 50 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    آب سرد 125 ميلي ليتر

    ليمو 1 عدد

    سيب زميني 800 گرم

    روغن براي سرخ كردن



    سيب زميني ها رو به صورت مكعب مستطيل هاي كشيده برش ميزنيم. تقريبا يك در يك سانت ( اگه نميخوايد سريع استفاده كنيد بذاريدش توي آب يخ). بعد توي آب جوش ميندازيم. يه جوش كه خورد زيرش رو كم ميكنيم (بايد هنوز به حالت جوش باشه) و اجازه ميديم 4 دقيقه بپزه. نه بيشتر. مهمه!


    حالا روي دستمال كاغذي آشپزخانه كاملا خشكشون ميكنيم و بعد ميذاريم توي فريزر تا كاملا سرد بشه. اين كار رو ميشه از ساعتها قبل انجام بديم.

    حالا در روغن داغ حمامشون ميديم تا طلايي و كرانچي بشه. (اينكه كي روغن به دماي مناسب ميرسه رو در پست فلافل گفتم)
    البته همين كار رو ميشه توي فر هم انجام داد. روش يه قاشق روغن ميريزيم. و البته بايد هر ده دقيقه اي يه بار زير و روش كرد تا زماني كه كرانچي بشه . ولي حمام روغن يه چيز ديگه است!


    ماهي ها رو قطعه قطعه كنيد ( سايزش به اندازه دو انگشت باشه) و با دستمال كاغذي آشپزخونه خشك كنيد. فيله ها رو توي مقداري آرد بغلطونيد


    آرد و نشاسته و بيكينگ پودر و نمك و فلفل رو با آب ( میتونید آب رو با آب جو جایگزین کنید. منظورم دلستره) و آبليمو مخلوط كنيد. تخم مرغ رو خوب هم زده و بعد با ويسك توي مخلوط آرد و آب بريزيد و بزنيد تا حباب ايجاد بشه

    ماهي ها رو توي مخلوط زده و بذاريد مقدار اضافیش بچكه

    و بعد توي روغن سرخ كنيد. روغنتون بايد به دماي مناسب برسه و بيشتر از دو فيله رو هم هر بار سرخ نكنيد كه دماي روغن پايين نياد. در تقريبا 5 تا 6 دقيقه بايد طلايي و كرانچي بشن. بعد روي دستمال ميذاريم تا روغنش گرفته بشه
    مرجان.ر, حلما62, * الهه * و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    4117
    ماهی سوخاری
    ماهی رو به تکه های کوچک تقسیم کرده سپس در پودر سوخاری زده وسپس توی روغن داغ سرخ می کنیم
    ویرایش توسط **ashna** : ۱۳۹۲/۱۲/۱۵ در ساعت ۰۲:۵۷ بعد از ظهر
    m1361, Elsanaa, انوشه جون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    ماهی شیر

    البته ماهی هوکی هم بود ولی خوشگل نشد مزش خوب بود ولی قیافش نه!!
    من ماهی رو تو پیاز و ادویه خوابوندم بعد سوخاریش کردم.
    [IMG][/IMG]
    m1361, Elsanaa, انوشه جون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2565
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    ماهی کیلکای سوخاری برای اولین بار
    که خیلی خوشم اومد
    به همراه قارچ سوخاری و سیب زمینی
    همشونو توی سرخ کن سرخ کردم.
    خیلی راحت و عالی در اومدن

    golnare atashin, hengamehh, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mariiya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران (•̪●)
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3446
    پسند کرده
    1962
    فیله هوکی سوخاری
    فووووووووووق العاده خوشمزه ... البته بعد از سالمون
    مواد سوخاری : پودر نان فرانسوی.ادویه(نمک.زرد چوبه.فلفل.آویشن.پودر سیر.ادویه ماکارانی و لازانیا)
    اول تو تخم مرغ بعد تو مواد
    نام: SAM_3204.jpg نمایش: 1444 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    zardin, shahla-324, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من از نسل کوروش ام
    نه باقی مانده دختران
    زنده بگور عرب...

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515
    فیش اند چیپس با سس تارتار

    آرد سفید ساده 50 گرم
    نشاسته ذرت یا آرد ذرت 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    آب سرد 125 میلی لیتر
    لیمو یک عدد
    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    برای درست کردن مایه، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را مخلوط کرده.اگر نشاسته یا آرد ذرت نداشتید همه را آرد معمولی بریزید ولی اصولا جایی که آرد ذرت بکار میره به پوکی مواد کمک میکنه .بعد لیوان آب را اضافه میکنیم. در بعضی رسپیها نوشته آبجو یا همون ماالشعیر خودمون که فقط به خاطره گازی که داره ازش استفاده میکنند نه الکلش. که تو این رسپی از آب معمولی و بیکینگ پودر استفاده شده که این رسپیه اصلیه اگه تو ویکی پدیا سرچ کنید کامل توضیح داده.و بعد آبلیمو را اضافه کنید. تخم مرغ را جداگانه در ظرفی بشکنید و با ویسک یا چنگال بزنید تا حباب پیدا کنه و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید و تمامی مواد را مخلوط کنید.
    قطعات ماهی را داخل مایه بزنید صبر کنید تا اضافه مواد بچکد و ماهی را داخل حمام روغن سرخ کنید و روغن اضافی را با دستمال بگیرید.هر بار بیش از دو قطعه فیله ماهی را سرخ نکنید چون دمای روغن را سریع پایین میاره و هر فیله را حدود پنج دقیقه سرخ کنید.
    دستور مال سایت شف طیبه س
    فیش اند چیپس ~ کارگاه آشپزسازی

    دقت کنید که حتمن ماهی تون فیله ی فیله باشه و یه ذره تیغ هم نداشته باشه
    خیلی خوشمزه بود من از چند ساعت قبل ماهی ها رو با سیر و زعفرون و نمک آغشته کرده بودم تا بوی ماهی گرفته بشه اما حیف که گول نوشته ی روی فیله ها رو خوردم که نوشته بود بدون تیغ
    و وقتی اومدیم بخوریم پر تیغ ریز بود
    نتیجه اینکه با وجود یه غذای خوشمزه و پر زحمت شب گشنه موندیم و نخوردیم
    نام: DSC04495.jpg نمایش: 1384 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    Behjat, hengamehh, shahla-324 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما