نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 296
صفحه 5 از 37 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,164
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1980
    پسند کرده
    534

    ماهی سوخاری

    سالمون انگشتی سوخاری:



    فیله ی سالمون رو به ادویه ی لیموفلفلی و نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کردم و تو یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه، بعد برشهای انگشتی زدم و اول تو مخلوط آرد و آرد سوخاری، بعد تو تخم مرغ زده شده با زعفرون و بعدتر تو پودر نون غلطوندم و سرخ کردم.
    vida_s, الهه (مامان النا), فرگل 2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    626
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باز هم ماهی تیلا پیا خوشمزه

    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مزه دار شده با نمک فلفل پیاز کمی دارچین وپودر سوخاری حتی اگه مزه دارشم نکنین و فقط نمک بزنین هم خوبه

    تیکه هاشو باز کردم که سفیدی و لطافت گوشتش معلوم باشه وگرنه خودش خیلی یه تیکه ویه دست و خوشگل سرخ میشه اصلا از هم نمیپاشه .

    واقعا عالیه



    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    706
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    قزل مزه دار شده با نمک و فلفل و پودر لیمو و ادویه جات(که من همیشه ادویه ماست و خیار هم میزنم!به خاطر پودر سبزیجاتش) و کمی آرد سوخاری.یه ساعتی به این وضع میمونه تا در روغن فراوانی که داخلش نمک و آب نارنج زدم سرخ بشه.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا
    که اول میندازم داخل زرده تخم مرغ و زعفرون و بعد آرد سوخاری و با حرارت ملایم تو ماهیتابه چدن میذارم سرخ میشه و بسیور خوشمزه


    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    511
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    این هم ماهی تیلا پیا من که با تعریفایی که گلچین جون کردند خریداری شد و خیلی هم خوشمون اومد .

    گوشت خیلی لطیف و خوشمزه ای داشت و بوی ماهی هم نمیداد خیلی خوب بود ممنونم گلچین جون.

    من اول با نمک و فلفل سیاه مزه دار کردم بعد هم توی آرد سوخاری غلطوندم و توی روغن سرخ کردم . تمام

    سبزیجاتم بخارپز کردم که یه شام سبک و عالی بود .







    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیلهٔ ماهی* سالمون که با نمک و آبلیمو و ادویه مزه دار شده و بعد در آرد سوخاری زدم، بعد یه مدت که در یخچال گذاشتم تا خودش رو بگیره، سرخش کردم.

    لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز. " سهراب سپهری"

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری


    ماهی شیر رو با پیاز و نمک فلفل سرکه مزه دار کردم بعد تو زعفران دم کرده و آرد سوخاری غلتاندم و سرخ کردم


    شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست

    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را میکند .

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی سالمون بدون تیغه ؟؟؟ گوشتش تقریبا قرمزه؟؟؟ بو نمیده ؟؟؟ برا سوخاریش قزل بهتره یا سالمون میشه هر کی میدونه راهنمائی کنه مرسیییی
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

صفحه 5 از 37 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما