نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 303
صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    774
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    عزيزم ماهي حلوا از جمله ماهيان جنوبي است که ابتدا با نمک وفلفل و پياز وکمي اب ليمو مزه دارش ميکني حدود 1تا 2 ساعت در يخچال و بعد در ارد و زردچوبه مي غلتاني ودر روغن داغ سرخ مي کني.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    113
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    19

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینم شام کاملا دریایی ما:

    ماهی انگشتی سوخاری شده



    اینم لینک نجمایی روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    و اما این تهدیگ سیب زمینی رنده شده است با رنده ریز که به شکل ماهی درش آوردم :



    و در اپیزود سوم میبینین که ماهی تهدیگی با دهن باز داره ماهیای سرخ شده رو نگاه میکنه و میگه: وای چه خوب شد که من تهدیگم !
    اگه منم ماهی راستکی بودم اینجوری تیکه تیکم میکردن و میخوردن!

    لازم به ذکر است که بابت این میز شام کاملا ماهیانه از سوی همسر دامپزشک خود مورد تقدیر و تشویق و قربان صدقه فراوان قرار گرفتم
    به وبلاگ امیرحسینم سربزنین خاله های مهربون

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    505
    پسند کرده
    53

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینم ماهی من 1پیمانه ارد و1پیمانه شیر رو با هم مخلوط کردم تا یه مایه ی غلیظی شد بعد مقدار کمی اب وخمیر مایه را باهم مخلوط کردم بعد از مدتی به مواد ارد و شیر اضافه کردممواد 1ساعت استراحت کرد ماهی را به ان اغشته کردم ودر روغن سرخ کردمسیب زمینی ها را هم کمی ابپز کردم بعد برش دادم کمی نمک پاشیدم وسرخ کردم دراخر روش جعفری پاشیدماونم سالاد کرادو سیب زمینی پخته وتخم مرغ اپز ونخودفرنگی پخته رو باهم مخلوط می کنیم برای سس هم کمی مایونز ابلیمو سرکه نمک و فلفل استفاده کردم

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی که با آرد سوخاری سرخ کردم + نمک + زردچوبه + فلفل سیاه و حدود 10 دقیقه تو زعفرون و زرد تخم مرغ ماهیها رو خوابوندم
    خیلی خوش طعم شده بود










    همراه با برنج شویدی سرو شد


    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    102

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    روی ماهی سامون کمی پیاز رنده شده و آبلیمو میزنم و تقریبن یک ساعت تو یخچال میزارم. قبلن همینطوری سرخ میکردم ولی الان کمی پودر سوخاری میزنم و بعد از یک ربع با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم هر طرف ماهی رو ده دقیقه سرخ میکنم:




    این هم با همین روش برای سالگرد ازدواجمون درست کرده بودم:


  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    505
    پسند کرده
    53

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل الا که سوخاریش کردمعالی شده

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,076
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    147

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شنیسل ماهی....که همه بلدید....پس توضیح نمی خواد...هورااا
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    102

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط B.R.Z
    سلام من امروز مهمون دارم میخوام ماهی شیر درست کنم از این فیله های اماده خریدم .
    میخواستم بدونم واسه پختنش چیکار کنم ؟یعنی همینجوری سرخش کنم یا باید تو ارد بزنم ؟
    البته طعم دارش کردم.
    دوست عزیز ما برای مهمون معمولن تو تخم مرغ و پودر سوخاری میزنیم و بعد سرخ میکنیم.

صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما