نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 303
صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 2431323334353637 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    442
    پسند کرده
    76
    یه فیش اند چیبس خوشمزه و کم روغن

    دستورش رو از یه سایت گرفتم که به شرح زیره:
    (من با استیک هوکی درست کردم)

    سیب زمینی ها رو خلالی درشت خرد کرده توی سینی فر میچینیم روی اونها روغن زیتون ( دو تا قاشق غذاخوری) و نمک و فلفل می پاشیم. (من کمی زردچوبه هم ریختم ) و کامل با هم مخلوط میکنیم که همه سیب زمینی ها به مواد آغشته بشه و سپس در طبقه پایین فر که از قبل گرم کردیم قرار میدیم. دمای پیشنهادی دستور 225 درجه بود من 180 درجه استفاده کردم.
    حدود نیم ساعت بعد آماده ست.
    حالا بریم سراغ ماهی:
    استیک ها رو درون ماست رقیق قرار میدیم و کل سطحشون رو به ماست آغشته می کنیم بعد اون رو توی ترکیب ( آرد ذرت +پاپریکا+نمک و فلفل) قرار میدیم البته من کمی چاشنی طبخ ماهی و میگو و کمی زردچوبه به این ترکیب اضافه کردم. بعد یک تابه چدنی روی حرارت قرار میدیم یک قاشق غذاخوری روغن زیتون توش میریزیم و ماهی ها رو توی روغن داغ قرار میدیم( به نظر من یه قاشق کم بود و چهار قاشق ریختم) بعد که یه طرف سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم کلا حدود 20 دقیقه بعدم 10 دقیقه در طبقه بالای فر قرار میدیم تا مغزپخت بشه بعدم با لیمو ترش نوش جان میکنیم.

    عالی میشه پیشنهاد میکنم امتحان کنید.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_224937.jpg
مشاهده: 549
حجم: 96.5 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_224905.jpg
مشاهده: 532
حجم: 85.9 کیلو بایت
    ستار, مامان حدیث جون, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    233
    پسند شده
    6988
    پسند کرده
    5610
    نام: SAM_2554.jpg نمایش: 465 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    نام: SAM_2558.jpg نمایش: 466 اندازه: 101.2 کیلو بایت

    فیش اند چیپس برای 4 نفر

    این رسپی اوریجیناله نکته ها رو در انتها نوشتم

    هشت تکه ماهی فیله شده

    سس تارتار (دستور پایین)

    نشاسته ذرت یا آرد گندم برای پوشاندن ماهی

    مایه کاور ماهی:
    آرد گندم الک شده 1.5 پیمانه
    نمک دریایی یا معمولی 1 ق چایخوری
    فلفل قرمز یک چهارم ق چ
    ماء الشعیر ساده 1.5 پ
    مواد خشک مخلوط و ماء الشعیر اضافه میکنیم با همزن دستی میزنیم تا یکدست و غلیظ بشه.
    بهتره 20 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بمونه

    روغن در تابه میریزیم روی حرارت ملایم تا داغ بشه
    فیله ها رو در نشاسته ذرت یا آرد گندم میزنیم کاور شن
    حالا در مایه فرو میبریم کاملا اغشته بشه
    در روغن داغ جوری که شناور باشه سرخ میکنیم... 5 دقیقه طول میکشه

    سیب زمینی سرخ شده ( من کبابی کردم)

    سس تارتار به این روش:
    مایونز یک سوم پیمانه
    خیارشور کوچک خیلی ریز خرد شده یا رنده شده 2 ق غ
    زیتون سبز ریز خرد شده 1 ق غ
    آب لیمو یک قاشق چ
    نمک و فلفل
    همه با هم مخلوط میشن

    عکس از Classic Beer Battered Fish & Chips | Dennis The Prescott
    این ماهی فقط کاور آردی اولو نداره

    نام: cfl_9250-edit.jpg نمایش: 482 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    *به سلیقه خودم برای مایه 2-3 ق غ نشاسته سیب زمینی هم اضافه کردم
    * بعضی دستورات برای این مقدار 2 ق چ بکینگ پودر اضافه میکنن
    * دستور جیمی الیور مثل این فقط دو تا سفیده تخم مرغ (زده شده در حدی که از کاسه نریزه) داره. که در انتها به مایه اضافه میکنه
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۴/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۲:۰۰ بعد از ظهر
    ستار, کوئین, maman_mahya و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  4. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    36
    سمنو جان شما از چه ماهیی استفاده کردی؟

  5. #268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    233
    پسند شده
    6988
    پسند کرده
    5610
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس گلی نمایش پست ها
    سمنو جان شما از چه ماهیی استفاده کردی؟
    یاسی جان این عکس از هوکی استفاده کردم. کاد (cod) هم خوب میشه..... جز این دوتا، هَدک (haddock) از ماهی های متداول فیش اند چیپسه. نمیدونم ایران به چه اسمی میشناسن.... در کل فیله مناسب این غذا ضخیم نباید باشه
    باران67 و کوئین این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  6. #269
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    فیش اند چیبس با سس تارتار



    با فیله ماهی تیلا پیا درست کردم
    تیکه های ماهی رو ریزتر می کنم که خوب مغز پخت بشه
    خمیرش رو با این دستوری که ستاره جون برای جوجه چینی گذاشتن درست کردم
    جوجه چینی

    آرد گندم 1 پیمونه آرد برنج 1 ق غ آرد ذرت 1ق غ bp و جوش شیرین با هم یک دوم ق چ شیر یک چهارم پیمونه دلستر یک چهارم پیمونه نمک و فلفل و زعفران

    برای سس تارتار هم :سس مایونز+سس خردل+موسیر رنده شده+آبلیموی تازه+خیار شور ریز شده
    Hope, محیا خانوم, maman_mahya و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    917
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    15036
    پسند کرده
    15490

    ویترین مدال ها

    ماهی چون تازه بود احتیاجی به مزه دار شدن آنچنانی نداشت
    بعد از برش زدن کمی نمک و آبلیمو بهش زدم
    قبل از سرخ کردن هم روی ماهی ( آرد + ادویه ماهی + نمک+زردچوبه + پودرسیر ) که قاطی شده بود ریختم و در روغن سرخش کردم

    فایل پیوست 191884
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  8. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10330
    پسند کرده
    5517
    ماهس سرخو و زبان
    از صبح تو ابلیمو و نمک میخوابونیم
    بعد در مخلوط ارد و نمک و زردچوبه و ادویه ماهی زده سرخ میکنیمنام: 20151015_130127.jpg نمایش: 1914 اندازه: 103.6 کیلو بایتنام: 20151015_130919.jpg نمایش: 494 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sita-golam, zakizadeh, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  9. #272
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    ماهی قزل آلا رو بعد از شستن با نمک و فلفل سیاه و آبلیمو برای چند ساعت مزه دار میکنم.
    موقع سرخ کردن هم تو مخلوط(آرد،تخم گشنیز،زردچوبه،پودر سیر،فلفل قرمز)زده و سرخ می کنم.

    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 2431323334353637 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما