نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 296
صفحه 33 از 37 نخستنخست ... 2330313233343536 ... آخرینآخرین
  1. #257
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,417
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2126
    پسند شده
    90183
    پسند کرده
    77640

    ویترین مدال ها

    ماهی سوخاری انگشتی




    نحوه پخت و اماده سازی مثل پست زیر:

    http://mamisite.com/forum/t1914-p121...ml#post1215440


    منتها این بار موادی که باهاش ماهیم رو استراحت دادم متفاوت بود.
    به پیشنهاد ایدای نازنین
    و واقعا ترکیبی خوش عطر و عالی بود
    البته من تغییراتی هم در ترکیب دادم که نمیدونم کارم درست بوده یا نه
    از ایدا میپرسم خبر میدم

    ترکیبی که قبلا خودم استفاده میکردم ، بوی بد ماهی رو میگرفت ولی این ترکیب نه تنها بوی بد رو میگیره،بلکه خوش عطرش هم میکنه

    مواد لازم جهت مارینه کردن ماهی:

    پیاز متوسط خورد شده 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
    لیمو ترش 1 عدد
    ماست 2 ق س
    پودر زنجبیل 1 ق م
    پودر زیره نصف ق چ
    نمک 1 ق م
    فلفل قرمز 1 ق چ
    سس خردل 1 ق س
    روغن مایع نصف پیمانه
    سیر 1 حبه
    رب قرمز یا سس کچاپ یا سس تند فلفلی 1 ق غ
    جعفری نصف پیمانه
    تخم گشنیز اسیاب شده


    پیاز متوسط رو خرد میکنیم و نمک رو به اون اضافه میکنیم و مقداری اون رو ورز میدیم.نمک باعث میشه پیاز آب بندازه و همین آب پیاز باعث ترد شدنو خوش عطر شدن گوشت ماهی میشه میشه

    **نمک کلا وقتی به سبزیجات اضافه میشه باعث میشه سبزیجات اب خودشون رو از دست بدن و انعطاف پذیر بشن.
    مثلا وقتی به هویج نمک بزنیم نرم و قابل انعطاف میشه

    فلفل دلمه خورد شده ,لیموی خورد شده (همراه با پوست) ,پودر زنجبیل,زیره ,ماست ،رب یا سس،جعفری،پودر تخم گشنیز ،سیر و سس خردل را یه پیاز اضافه میکنیم و در آخر ماهی را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.3-4 ساعت داخل ظرف در بسته داخل یخچال بمونه.بعد از 3-4 ساعت روغن مایع (میتونید روغن زیتون استفاده کنید) اضافه کنید و مجددا مواد رو استراحت میدیم.حداقل 7-8 ساعت مواد باید استراحت کنند.


    نکات:
    -برای لیموترش بسته به فصل میتونین از لیموترش شیرازی یا لیمو ترش زرد رنگ استفاده کنین.
    دقت کنین که لیمو رو حتما با پوست خرد کنین به صورت فندقی و داخل ترکیب بریزین.
    خود پوست لیمو عطر فوق العاده ای به مواد میده

    -در صورتی که زنجبیل تازه داشتین میتونین از زنجبیل تازه خرد شده داخل مواد استفاده کنین که عطر خیلی خوبی به مواد میده.
    به این صورت که پوست زنجبیل تازه رو بگیرین،خرد کنین و به مواد اضافه کنین.

    -ماست اگر ترش باشه هیچ اشکالی نداره

    ****
    ماهی سوخاری رو در کنار قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم
    لینک اموزشی قارچ سوخاری:

    قارچ سوخاری، پیاز سوخاری و ...


    طرز تهیه ارد سوخاری در خانه:










    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۴/۱۳ در ساعت ۰۹:۴۶ قبل از ظهر
    mitra40, pink girl, shiriin و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    442
    پسند کرده
    76
    یه فیش اند چیبس خوشمزه و کم روغن

    دستورش رو از یه سایت گرفتم که به شرح زیره:
    (من با استیک هوکی درست کردم)

    سیب زمینی ها رو خلالی درشت خرد کرده توی سینی فر میچینیم روی اونها روغن زیتون ( دو تا قاشق غذاخوری) و نمک و فلفل می پاشیم. (من کمی زردچوبه هم ریختم ) و کامل با هم مخلوط میکنیم که همه سیب زمینی ها به مواد آغشته بشه و سپس در طبقه پایین فر که از قبل گرم کردیم قرار میدیم. دمای پیشنهادی دستور 225 درجه بود من 180 درجه استفاده کردم.
    حدود نیم ساعت بعد آماده ست.
    حالا بریم سراغ ماهی:
    استیک ها رو درون ماست رقیق قرار میدیم و کل سطحشون رو به ماست آغشته می کنیم بعد اون رو توی ترکیب ( آرد ذرت +پاپریکا+نمک و فلفل) قرار میدیم البته من کمی چاشنی طبخ ماهی و میگو و کمی زردچوبه به این ترکیب اضافه کردم. بعد یک تابه چدنی روی حرارت قرار میدیم یک قاشق غذاخوری روغن زیتون توش میریزیم و ماهی ها رو توی روغن داغ قرار میدیم( به نظر من یه قاشق کم بود و چهار قاشق ریختم) بعد که یه طرف سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم کلا حدود 20 دقیقه بعدم 10 دقیقه در طبقه بالای فر قرار میدیم تا مغزپخت بشه بعدم با لیمو ترش نوش جان میکنیم.

    عالی میشه پیشنهاد میکنم امتحان کنید.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_224937.jpg
مشاهده: 539
حجم: 96.5 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_224905.jpg
مشاهده: 526
حجم: 85.9 کیلو بایت
    ستار, مامان حدیث جون, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    232
    پسند شده
    7094
    پسند کرده
    5646
    نام: SAM_2554.jpg نمایش: 460 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    نام: SAM_2558.jpg نمایش: 459 اندازه: 101.2 کیلو بایت

    فیش اند چیپس برای 4 نفر

    این رسپی اوریجیناله نکته ها رو در انتها نوشتم

    هشت تکه ماهی فیله شده

    سس تارتار (دستور پایین)

    نشاسته ذرت یا آرد گندم برای پوشاندن ماهی

    مایه کاور ماهی:
    آرد گندم الک شده 1.5 پیمانه
    نمک دریایی یا معمولی 1 ق چایخوری
    فلفل قرمز یک چهارم ق چ
    ماء الشعیر ساده 1.5 پ
    مواد خشک مخلوط و ماء الشعیر اضافه میکنیم با همزن دستی میزنیم تا یکدست و غلیظ بشه.
    بهتره 20 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بمونه

    روغن در تابه میریزیم روی حرارت ملایم تا داغ بشه
    فیله ها رو در نشاسته ذرت یا آرد گندم میزنیم کاور شن
    حالا در مایه فرو میبریم کاملا اغشته بشه
    در روغن داغ جوری که شناور باشه سرخ میکنیم... 5 دقیقه طول میکشه

    سیب زمینی سرخ شده ( من کبابی کردم)

    سس تارتار به این روش:
    مایونز یک سوم پیمانه
    خیارشور کوچک خیلی ریز خرد شده یا رنده شده 2 ق غ
    زیتون سبز ریز خرد شده 1 ق غ
    آب لیمو یک قاشق چ
    نمک و فلفل
    همه با هم مخلوط میشن

    عکس از Classic Beer Battered Fish & Chips | Dennis The Prescott
    این ماهی فقط کاور آردی اولو نداره

    نام: cfl_9250-edit.jpg نمایش: 477 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    *به سلیقه خودم برای مایه 2-3 ق غ نشاسته سیب زمینی هم اضافه کردم
    * بعضی دستورات برای این مقدار 2 ق چ بکینگ پودر اضافه میکنن
    * دستور جیمی الیور مثل این فقط دو تا سفیده تخم مرغ (زده شده در حدی که از کاسه نریزه) داره. که در انتها به مایه اضافه میکنه
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۴/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۲:۰۰ بعد از ظهر
    ستار, کوئین, maman_mahya و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    36
    سمنو جان شما از چه ماهیی استفاده کردی؟

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    232
    پسند شده
    7094
    پسند کرده
    5646
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس گلی نمایش پست ها
    سمنو جان شما از چه ماهیی استفاده کردی؟
    یاسی جان این عکس از هوکی استفاده کردم. کاد (cod) هم خوب میشه..... جز این دوتا، هَدک (haddock) از ماهی های متداول فیش اند چیپسه. نمیدونم ایران به چه اسمی میشناسن.... در کل فیله مناسب این غذا ضخیم نباید باشه
    باران67 و کوئین این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  7. #262
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,226
    میزان امتیاز
    966
    پسند شده
    29066
    پسند کرده
    17383

    ویترین مدال ها

    فیش اند چیبس با سس تارتار



    با فیله ماهی تیلا پیا درست کردم
    تیکه های ماهی رو ریزتر می کنم که خوب مغز پخت بشه
    خمیرش رو با این دستوری که ستاره جون برای جوجه چینی گذاشتن درست کردم
    جوجه چینی

    آرد گندم 1 پیمونه آرد برنج 1 ق غ آرد ذرت 1ق غ bp و جوش شیرین با هم یک دوم ق چ شیر یک چهارم پیمونه دلستر یک چهارم پیمونه نمک و فلفل و زعفران

    برای سس تارتار هم :سس مایونز+سس خردل+موسیر رنده شده+آبلیموی تازه+خیار شور ریز شده
    Hope, محیا خانوم, maman_mahya و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1034
    پسند شده
    15012
    پسند کرده
    15330

    ویترین مدال ها

    ماهی چون تازه بود احتیاجی به مزه دار شدن آنچنانی نداشت
    بعد از برش زدن کمی نمک و آبلیمو بهش زدم
    قبل از سرخ کردن هم روی ماهی ( آرد + ادویه ماهی + نمک+زردچوبه + پودرسیر ) که قاطی شده بود ریختم و در روغن سرخش کردم

    فایل پیوست 191884
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10355
    پسند کرده
    5525
    ماهس سرخو و زبان
    از صبح تو ابلیمو و نمک میخوابونیم
    بعد در مخلوط ارد و نمک و زردچوبه و ادویه ماهی زده سرخ میکنیمنام: 20151015_130127.jpg نمایش: 1876 اندازه: 103.6 کیلو بایتنام: 20151015_130919.jpg نمایش: 490 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sita-golam, zakizadeh, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

صفحه 33 از 37 نخستنخست ... 2330313233343536 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما