نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 303
صفحه 32 از 38 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8206
    پسند کرده
    4976


    اول ماهی رو با نمک و ادویه ی مخصوص ماهی مزه دار کردم
    قبل از سرخ کردن اب نارنج ریختم روش.
    توی ارد سوخاری زدم و توی روغن فراوون غوطه ور کردم تا کاملا سرخ بشه.
    روغن زیاد و شناور شدن توی روغن باعث سوخاری شدنش شده.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elimah آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    753
    پسند کرده
    126
    ماهی ازون برون
    ماهی رو یک شب در پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل گذاشتم تا طعم دار شد و بعد در ادویه سوخاری غلطوندم و سرخ کردم

    m1361, maman_mahya, پرنسس.م و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    16882
    پسند کرده
    12012
    برای سوخاری کردن ماهی ،اول ماهی رو با ادویه مرغ و ماهی و فلفل سیاه و نمک و زعفرون مزه دار می کنم و بعد در آرد ذرت می غلطونم و بعد در آرد سوخاری نرم.طوری که یه لایه نازک روشو بگیره.بعد هم سرخ می کنم

    نام: 20150129_142415.jpg نمایش: 1034 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    نیکی گل, m1361, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  5. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    5338
    پسند کرده
    3788
    سلام.
    ما ماهی رو به چند روش میپزیم. این روش برا روزایی هست که زمان کافی برای مزه دار کردن نداریم
    من از فیله ماهی تیلاپیا استفاده کردم. اول ماهی رو گذاشتم چند دقیقه تو آب لیمو موند و بعد تو ظرفی که حاوی آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر بود و مخلوط شده بودن گذاشتم و همه جاشو حسابی آردی کردم و تو تابه سرخ کردم . وقتی همه ماهیا سرخ شدن یک استکان آبلیمو تو تابه ریختم و درش رو بستم گذاشتم آروم مغز پخت بشه و وقتی آب لیمو کشیده شد زیر شعله رو بستم...
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  6. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    806
    میزان امتیاز
    310
    پسند شده
    7143
    پسند کرده
    14105

    ویترین مدال ها

    ماهی سفید سوخاری نحوه درست کردن با لینک قبلی
    ماهی سوخاری و بنیه
    نام: IMG_20150301_134921.jpg نمایش: 965 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    باران67, m1361, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاس من آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    همین اطراف
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    3188
    پسند کرده
    7978
    فایل پیوست 154733
    ماهی تیلاپیا رو چند ساعت با آبلیمو و پیاز و فلفل سیاه مزه دار کردم بعد توی آرد و زرچوبه زدم و سرخ کردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane matin آواتار ها
    سمیرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    تهران - جنت آباد
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1574
    پسند کرده
    564
    فایل پیوست 156260
    شوید پلو با ماهی آزاد
    ماهی رو با پیاز وادویه ماهی که از شمال برام آورده بودن با آبلیمو گذاشتم چن ساعتی مزه دار شه بعد تو آرد و زردچوبه بعد تخم مرغ در آخر پودر سوخاری زدم و سرخش کردم خیلی خوشمزه شده بود روش ترد و سوخاری و گوشتش بخاطر ادویه خوش نمک و خوشمزه و نرم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    888
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    8986
    پسند کرده
    2514

    ویترین مدال ها

    ماهی قزل آلا رو فیله کردم (از استخوان جداش کردم ) . اول تو تخم مرغ زده شده بعد تو آرد و زردچوبه و نمک دوباره تو تخم مرغ زده شده و بعد در آرد و بعد سرخش کردم . درانتهای سرخ شدن ته استکان اب نارنج ریختم روشو در و گذاشتم و خاموش کردم خیلی خوشمزه شده بود .

    فایل پیوست 158965
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

صفحه 32 از 38 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما