نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 303
صفحه 30 از 38 نخستنخست ... 2027282930313233 ... آخرینآخرین
  1. #233
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,694
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2235
    پسند شده
    93677
    پسند کرده
    79083

    ویترین مدال ها

    ماهی سوخاری انگشتی

    فیله ماهی تیلا پیا رو همون طور که یخ زده بود برش زدم(وقتی یخ باشن خیلی برش زدنش راحت تره تا وقتی که نرم باشه.علاوه بر این برش ها تمیز در میاد)
    سس از :نمک-فلفل سیاه-زردچوبه-پیاز خلال شده-ابلیمو-روغن زیتون- پاپریکا درست کردم
    بعد از اغشته کردن تمام سطح ماهی ها با مواد،بهش 2-3 ساعت استراحت دادم.
    نکته مهم اینکه ماهی بسته به نوعش و تازه یا کهنه بودنش ممکنه بوش کم و زیاد باشه
    ماهی تیلا پیا رو من خیلی دوست دارم و اصلا بوی بد نداره
    گاهی بعضی ماهی ها بوش بیشتره و باید مدت زمان بیشتری تو مواد باشه
    **
    از جمله موارد دیگه که میشه جزء سس ماهی باشه:لیمو فلفلی-سیر رنده شده یا پودر سیر-سویا سس-سرکه هستن.

    **
    بعد از استراحت ماهی ها رو اول داخل ارد سوخاری زدم بعد داخل مخلوط تخم مرغ ،نمک،فلفل و زعفرون زدم و باز داخل ارد سوخاری زدم و سرخ کردم
    بسیار لذیذ و خوشمزه

    *نکته:
    من ارد سوخاری رو خودم درست میکنم.معمولا دو درجه پودر و درشت درست میکنم
    و برای سوخاری کردن ها اول داخل پودر میزنم
    بعد در مخلوط تخم مرغی میغلطونم و بعد داخل ارد سوخاری درشتم میزنم.

    -به ارد سوخاری نمک فلفل قرمز و مقداری خیلی کم پودر سیر میزنم.
    فلفل قرمز و پودر سیر در سوخاری ها طعمی خیلی خوب ایجاد میکنه


    نام: ماهی سوخاری (1).jpg نمایش: 2103 اندازه: 106.9 کیلو بایت

    نام: ماهی سوخاری (4).jpg نمایش: 2576 اندازه: 107.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۴/۱۳ در ساعت ۰۵:۳۸ قبل از ظهر
    zendegi67, نایاب 90, ستار و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahsa** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    141
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    1362
    پسند کرده
    722
    اینم ماهی تیلاپیا سوخاری من

    اول با پیاز وفلفل دلمه ای وآب لیمو تازه وادویه طعم دارش کردم




    zendegi67, نایاب 90, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    182
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    2109
    پسند کرده
    2496
    فایل پیوست 118664
    lماهی قزل رو با پیاز و آبلیمو مزه دار کردم.
    غلتوندم تو کنجد و نیم ساعت رفت تو فر.
    اون مارک ظرفم منو کشته!!نمیدونم چرا تا حالا ندیده بودمش.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    3443
    پسند کرده
    1752
    ماهی تیلا تیپا سوخاری الهه پز :

    من کنارش کلی خورده ریز ریختم تا با نون و برنج نخورم ....



    بالاخره سایز شکم من و النا که یکی نیست ..مامان و بابایی گفتن .. بچه ای گفتن ... برا همین برا النا سه تا تیکه گذاشتم

    تنها زمانی صبور خواهم شد که صبر را یک قدرت بدانم ، نه یک ضعف...

  6. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,406
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    13741
    پسند کرده
    11105
    ماهی کُد دم زرد
    ماهی را توی سرکه ، آبلیمو، زردچوبه ، نمک از شب قبل خوابوندم ( سرکه از آبلیمو بیشتر باشه). وقتی خواستم سرخ کنم از مواد در آوردم و گذاشتم یکم توی سبد بمونه بعد آرد گندم و زردچوبه و نمک و فل فل قرمز و قاطی کردم ، ماهی و توی مواد زدم و توی روغن داغ سرخ کردم
    فایل پیوست 124081
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    قزل آلا رو با سیر و پیاز و فلفل دلمه ای و آبلیمو مزه دار کرده بعد به آرد سوخاری زیره و پاپریکا و پود ر سیر زدم و داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری زدم و سرخ کردم

    نام: DSC_3650.jpg نمایش: 700 اندازه: 112.6 کیلو بایت

    نام: DSC_3652.jpg نمایش: 697 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, الهه مشرق زمین, zendegi67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,913
    میزان امتیاز
    354
    پسند شده
    24603
    پسند کرده
    24143
    ماهی شیر رو داخل پودر سوخاری و نمک و فلفل زدم و سرخ کردم
    به همین سادگی ، به همین خوشمزگی


  9. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    88
    پسند شده
    1602
    پسند کرده
    4609
    سبزی پلو ماهی
    ماهی شیرو با ادویه (نمک،فلفل،زیره کوهی) طعمدار کردم بعد در تخم مرغ و آرد سوخاری زده و سرخ کردم.
    فایل پیوست 126031فایل پیوست 126033
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   

صفحه 30 از 38 نخستنخست ... 2027282930313233 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما