نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 259
صفحه 26 از 33 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    327
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    3156
    پسند کرده
    2102
    ماهی حلوا رو در سیر ونمک فلفل سیاه وابلیمو وکمی زعفران چند ساعت در یخچال گذاشتم موند وبعد در ارد سوخاری خودم ساز که شامل:نمک فلفل سیاه وزرد چوبه وپودر تخم گشنیز وگلپر وزیره وپودر سیر وکمی دارچین ومغز نون باگت بود زدم وسرخ کردم
    با سبزی پلو ولیمو سیر ترشی هفت ساله والبالو ترشی سرو کردم.


    فایل پیوست 141272
    فایل پیوست 141279
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   

  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10355
    پسند کرده
    5525
    ماهی شوریده و شیر
    از شب قبل تو ابلیمو میخوابونیم
    بعد تو مخلوط ارد و نمک و زردچوبه و فلفل زده و بعد در روغن داغ سرخ کرده
    نام: 20150123_130337.jpg نمایش: 627 اندازه: 97.5 کیلو بایتنام: 20150123_130344.jpg نمایش: 614 اندازه: 99.8 کیلو بایتنام: 20150123_134241.jpg نمایش: 595 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 20150123_134229.jpg نمایش: 1865 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    باران67, helia59, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8201
    پسند کرده
    4972


    اول ماهی رو با نمک و ادویه ی مخصوص ماهی مزه دار کردم
    قبل از سرخ کردن اب نارنج ریختم روش.
    توی ارد سوخاری زدم و توی روغن فراوون غوطه ور کردم تا کاملا سرخ بشه.
    روغن زیاد و شناور شدن توی روغن باعث سوخاری شدنش شده.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8201
    پسند کرده
    4972


    اول ماهی رو با نمک و ادویه ی مخصوص ماهی مزه دار کردم
    قبل از سرخ کردن اب نارنج ریختم روش.
    توی ارد سوخاری زدم و توی روغن فراوون غوطه ور کردم تا کاملا سرخ بشه.
    روغن زیاد و شناور شدن توی روغن باعث سوخاری شدنش شده.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elimah آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    752
    پسند کرده
    128
    ماهی ازون برون
    ماهی رو یک شب در پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل گذاشتم تا طعم دار شد و بعد در ادویه سوخاری غلطوندم و سرخ کردم

    m1361, maman_mahya, پرنسس.م و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    17098
    پسند کرده
    12100
    برای سوخاری کردن ماهی ،اول ماهی رو با ادویه مرغ و ماهی و فلفل سیاه و نمک و زعفرون مزه دار می کنم و بعد در آرد ذرت می غلطونم و بعد در آرد سوخاری نرم.طوری که یه لایه نازک روشو بگیره.بعد هم سرخ می کنم

    نام: 20150129_142415.jpg نمایش: 1029 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    نیکی گل, m1361, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    5326
    پسند کرده
    3781
    سلام.
    ما ماهی رو به چند روش میپزیم. این روش برا روزایی هست که زمان کافی برای مزه دار کردن نداریم
    من از فیله ماهی تیلاپیا استفاده کردم. اول ماهی رو گذاشتم چند دقیقه تو آب لیمو موند و بعد تو ظرفی که حاوی آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر بود و مخلوط شده بودن گذاشتم و همه جاشو حسابی آردی کردم و تو تابه سرخ کردم . وقتی همه ماهیا سرخ شدن یک استکان آبلیمو تو تابه ریختم و درش رو بستم گذاشتم آروم مغز پخت بشه و وقتی آب لیمو کشیده شد زیر شعله رو بستم...
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    5326
    پسند کرده
    3781
    سلام.
    ما ماهی رو به چند روش میپزیم. این روش برا روزایی هست که زمان کافی برای مزه دار کردن نداریم
    من از فیله ماهی تیلاپیا استفاده کردم. اول ماهی رو گذاشتم چند دقیقه تو آب لیمو موند و بعد تو ظرفی که حاوی آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر بود و مخلوط شده بودن گذاشتم و همه جاشو حسابی آردی کردم و تو تابه سرخ کردم . وقتی همه ماهیا سرخ شدن یک استکان آبلیمو تو تابه ریختم و درش رو بستم گذاشتم آروم مغز پخت بشه و وقتی آب لیمو کشیده شد زیر شعله رو بستم...
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

صفحه 26 از 33 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما