نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 303
صفحه 20 از 38 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2249
    پسند کرده
    1697

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    نقل قول نوشته اصلی توسط asis
    زر زر جون من متوجه نشدم از اين ادويه فقط روي ماهي ميزني يا از تخم مرغ و اينا هم استفاده ميكني؟
    ميشه كامل توضيح بدي؟
    درسته عزيزم فقط از ادويه استفاده كن ، بدون تخم مرغ .

    و حالا مراحلي رو كه ماماني درست ميكنه رو به ترتيب ميگم :

    اول ماهي ها رو كه خوب شستي بزار آب اون بره ولي در حدي كه هنوز رطوبت داشته باشه ، ادويه يا آرد ماهي رو توي يه خورش خوري بريز تا بهتر بتوني ماهي ها رو توي اون بغلطوني . زير رو روي ماهي ها رو خوب توي آرد بغلتون ، قبل از سرخ كردن اون رو بتكون تا آرد اضافه نداشته باشه بعد توي ماهي تابه كه روغنش گرم شده سرخ كن .

    نكته :

    روغن نبايد داغ باشه چون آرد ها ميسوزه براي همين ممكنه گوشت ماهي نپزه . (مخصوصا ماهي هايي كه قطور برش خورده باشن .) گرماي روغن بايد به اندازه اي باشه كه وقت ماهي رو توي تابه گذاشتي شروع به سرخ شدن كنه

    وقتي به ماهي ادويه ميزني نزارشون كنار تا بعد سر فرصت بري سرخشون كني ، براي اينكه ماهي رطوبت داره و توي ادويه از آرد استفاده ميشه ، رطوبت ماهي ها جذب آرد ميشه و آرد ها خمير مانند ميشه ، و اصلا بعد از سرخ شدن خوشمزه و ترد نميشه

    اميدوارم درست كني و خوشت بياد . نوش جان
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شنیتسل ماهی

    * ماهی رو با پیاز و ابلیمو و ادویه و پودرسیر مزه دار کردم
    * قطعات ماهی و داخل تخم مرغ زده شده و آرد سفید زدم و داخل روغن سرخ کردم

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی سالمون سوخاری
    تو آبلیمو و نمک خوابوندم
    بعد به پودر سوخاری مخلوط با میخک پودر سیر و نمک آغشته کرده سرخ کردم


  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    263
    پسند شده
    11336
    پسند کرده
    5120

    Re: ماهی سوخاری

    به فیله سالمون، نمک وفلفل، آبلیمو و سیر اضافه کردم و1ساعت گذاشتم تا طعمدار شه بعد در آرد ذرت و درتخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتوندم وسرخ کردم

    کاساندان, m1361, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1852
    پسند کرده
    1764

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا سوخاری
    ماهی رو نمک و فلفل و زرچوبه و آبلیمو زدم 2 ساعت گذاشتم بمونه بعد زدم تو آرد سفید بعد تو تخم مرغ زده شده بعد تو آرد سوخاری آخرم تو روغن سرخ کردم

    >

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    398
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    494
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی جاش آبپز
    کف قابلمه پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای و 2حبه سیر گذاشتم ماهی رو مزه دار کردم با نمک فلفل زعفرون و آب نارنج بعد گذاشتم روی مواد تا بپزه





    اینم سسش

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,034
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    7321
    پسند کرده
    4771
    ماهی تیلا پیلا توی پیاز و آبلیمو خوابوندم بعد آرد و نمک و زردچوبه رو باهم مخلوط کردم و ماهی ها رو با این مخلوط کاور کردم بعدم سرخ کردم

    [url=http://lilypie.com]

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    405
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    2861
    پسند کرده
    3847

    fish & chips به روش شف طیبه جان


    اين مدل چيپسي كه الان ياد ميدم رو اگه درست بتونيد درش بياريد طعمش دقيقا عين چيپسهاي "مك دونالد" و "كي اف سي" ميشه! جدي ميگم. بيرونش كاملا كرانچي و داخلش نرم و مذاب!

    فيله ماهي 650 گرم

    آرد 50 گرم
    بيكينگ پودر نصف قاشق چاي خوري

    نشاسته ذرت 50 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    آب سرد 125 ميلي ليتر

    ليمو 1 عدد

    سيب زميني 800 گرم

    روغن براي سرخ كردن



    سيب زميني ها رو به صورت مكعب مستطيل هاي كشيده برش ميزنيم. تقريبا يك در يك سانت ( اگه نميخوايد سريع استفاده كنيد بذاريدش توي آب يخ). بعد توي آب جوش ميندازيم. يه جوش كه خورد زيرش رو كم ميكنيم (بايد هنوز به حالت جوش باشه) و اجازه ميديم 4 دقيقه بپزه. نه بيشتر. مهمه!


    حالا روي دستمال كاغذي آشپزخانه كاملا خشكشون ميكنيم و بعد ميذاريم توي فريزر تا كاملا سرد بشه. اين كار رو ميشه از ساعتها قبل انجام بديم.

    حالا در روغن داغ حمامشون ميديم تا طلايي و كرانچي بشه. (اينكه كي روغن به دماي مناسب ميرسه رو در پست فلافل گفتم)
    البته همين كار رو ميشه توي فر هم انجام داد. روش يه قاشق روغن ميريزيم. و البته بايد هر ده دقيقه اي يه بار زير و روش كرد تا زماني كه كرانچي بشه . ولي حمام روغن يه چيز ديگه است!


    ماهي ها رو قطعه قطعه كنيد ( سايزش به اندازه دو انگشت باشه) و با دستمال كاغذي آشپزخونه خشك كنيد. فيله ها رو توي مقداري آرد بغلطونيد


    آرد و نشاسته و بيكينگ پودر و نمك و فلفل رو با آب ( میتونید آب رو با آب جو جایگزین کنید. منظورم دلستره) و آبليمو مخلوط كنيد. تخم مرغ رو خوب هم زده و بعد با ويسك توي مخلوط آرد و آب بريزيد و بزنيد تا حباب ايجاد بشه

    ماهي ها رو توي مخلوط زده و بذاريد مقدار اضافیش بچكه

    و بعد توي روغن سرخ كنيد. روغنتون بايد به دماي مناسب برسه و بيشتر از دو فيله رو هم هر بار سرخ نكنيد كه دماي روغن پايين نياد. در تقريبا 5 تا 6 دقيقه بايد طلايي و كرانچي بشن. بعد روي دستمال ميذاريم تا روغنش گرفته بشه
    مرجان.ر, حلما62, * الهه * و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 20 از 38 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما