نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 277
صفحه 19 از 35 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8202
    پسند کرده
    4972

    اول با پوره ی سیر و زردچوبه و ادویه ی ماهی و نمک و آبلیمو و زنجبیل رنده شده یه خمیر درست میکنم و ماهی رو خوب به این خمیر آغشته میکنم.
    بعد موقع سرخ کردن خوب این خمیر رو از ماهی جدا میکنم و ماهی رو توی ارد سوخاری میغلتونم و توی روغن فراوون سرخ میکنم.
    برای خوب سرخ شدن بهتره ماهی توی روغن شناور باشه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    3011
    پسند کرده
    1092
    ماهی قزل آلا که با عرق هل و دارچین و نمک وفلفل طعم دارشده و بعد در آردی کهزردچوبه ،نمک وفلفل و پودر سیر بهش اضافه کرده بودم زدم و در روغن داغ سرخ کردم
    فایل پیوست 10954
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *"فرزانه جون"* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    2,175
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    2740
    پسند کرده
    529
    فایل پیوست 11834

    ماهی قزل الا
    اول در سس خوابوندم(سیر-پیاز-نمک-فلفل-ابلیمو....)بعد در ارد سوخاری زدم ودر روغن فراوون سرخ کردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mariiya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران (•̪●)
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3450
    پسند کرده
    1962
    فیله هوکی سوخاری
    فووووووووووق العاده خوشمزه ... البته بعد از سالمون
    مواد سوخاری : پودر نان فرانسوی.ادویه(نمک.زرد چوبه.فلفل.آویشن.پودر سیر.ادویه ماکارانی و لازانیا)
    اول تو تخم مرغ بعد تو مواد
    نام: SAM_3204.jpg نمایش: 1485 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    zardin, shahla-324, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من از نسل کوروش ام
    نه باقی مانده دختران
    زنده بگور عرب...

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    456
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    7424
    پسند کرده
    6515
    فیش اند چیپس با سس تارتار

    آرد سفید ساده 50 گرم
    نشاسته ذرت یا آرد ذرت 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    آب سرد 125 میلی لیتر
    لیمو یک عدد
    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    برای درست کردن مایه، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را مخلوط کرده.اگر نشاسته یا آرد ذرت نداشتید همه را آرد معمولی بریزید ولی اصولا جایی که آرد ذرت بکار میره به پوکی مواد کمک میکنه .بعد لیوان آب را اضافه میکنیم. در بعضی رسپیها نوشته آبجو یا همون ماالشعیر خودمون که فقط به خاطره گازی که داره ازش استفاده میکنند نه الکلش. که تو این رسپی از آب معمولی و بیکینگ پودر استفاده شده که این رسپیه اصلیه اگه تو ویکی پدیا سرچ کنید کامل توضیح داده.و بعد آبلیمو را اضافه کنید. تخم مرغ را جداگانه در ظرفی بشکنید و با ویسک یا چنگال بزنید تا حباب پیدا کنه و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید و تمامی مواد را مخلوط کنید.
    قطعات ماهی را داخل مایه بزنید صبر کنید تا اضافه مواد بچکد و ماهی را داخل حمام روغن سرخ کنید و روغن اضافی را با دستمال بگیرید.هر بار بیش از دو قطعه فیله ماهی را سرخ نکنید چون دمای روغن را سریع پایین میاره و هر فیله را حدود پنج دقیقه سرخ کنید.
    دستور مال سایت شف طیبه س
    فیش اند چیپس ~ کارگاه آشپزسازی

    دقت کنید که حتمن ماهی تون فیله ی فیله باشه و یه ذره تیغ هم نداشته باشه
    خیلی خوشمزه بود من از چند ساعت قبل ماهی ها رو با سیر و زعفرون و نمک آغشته کرده بودم تا بوی ماهی گرفته بشه اما حیف که گول نوشته ی روی فیله ها رو خوردم که نوشته بود بدون تیغ
    و وقتی اومدیم بخوریم پر تیغ ریز بود
    نتیجه اینکه با وجود یه غذای خوشمزه و پر زحمت شب گشنه موندیم و نخوردیم
    نام: DSC04495.jpg نمایش: 1422 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    Behjat, hengamehh, shahla-324 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    17098
    پسند کرده
    12100
    ماهی تیلا پیا مزه دار شده با نمک فلفل زعفرون پیاز آبلیمو.اول در آرد سفید زدم.بعد تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری

    فایل پیوست 22451

    فایل پیوست 22455
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    soozii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    ایران 16
    نوشته ها
    616
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    1262
    ماهی جنوب بود اسمش چی نیدونم
    توی مخلوط تخم مرغ و پودر سیر و موسیر و دارچین و پودرسوخاری طعم دار کردم وسرخ کردم
    فایل پیوست 29696
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    آخر ای پرده نشین فاطمه کی رسی برداد دین فاطمه
    اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    17098
    پسند کرده
    12100
    ماهی سوخاری:ماهی طعم دار شده با پیاز و نمک فلفل و زعفرون.اول در آرد سفید زدم.بعد تخم مرغ .بعد آرد سوخاری

    نام: 140120142610.jpg نمایش: 1420 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    shahla-324, m1361, Behjat و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 19 از 35 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما