نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 303
صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Lenaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    907
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی برای خانم بارداری مثل من لازمه ولی ماهی سالمون واجبه
    به همبن خاطر منم ماهی سالمون تهیه کردم ولی حقیقتش زیاد ازش خوشم نیومد
    طعمش با پودر سوخاری هاتی کارا خیلی بهتر شد







    تنها توئی که تمام نمیشوی...

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    165
    پسند شده
    4216
    پسند کرده
    1241

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی تیلا پیا:

    ماهی رو با زعفران و نمک و لیمو تازه و روغن زیتون مزه دار کردم و بعد با پودر سوخاری و تخم مرغ سرخش کردم
    که خیلی خوشمزه شد

    sadaf717 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    260
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    401

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی شیر برش خورده رو نیم ساعت در آبلیمو و پیاز مزه دار کردم،بعد تو آرد سوخاری و تخم مرغ زدم و نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد سرخش کردم،دورچینم سیب زمینی سرخ کرده،گل کلم و قارچ سوخاری و هویج هست( :



    sadaf717 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    Somewhere over the rainbow
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    دوستان پیشنهاد میکنم تو پودر سوخاری که برای ماهی استفاده می کنید مقداری آرد نخودچی هم اضافه کنید، بسیار طعم خوبی بهش میده!

    من خودم برای ماهی فقط از ترکیب آرد گندم، آرد نخودچی و ادویه و نمک استفاده می کنم که خیلی خوب میشه!

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    683
    پسند کرده
    320

    Re: ماهی سوخاری

    به ماهي نمك + زردچوبه + ادويه بندري + فلفل قرمز + پودر سير زدم بعد توي آرد گندم غلتوندم و در روغن سرخش كردم
    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  7. #134
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    391
    پسند شده
    7307
    پسند کرده
    1389

    Re: ماهی سوخاری

    فيش اند چيپس

    از اين دستور استفاده كردم:

    آرد سفید ساده 50 گرم
    نشاسته ذرت یا آرد ذرت 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    آب سرد 125 میلی لیتر
    لیمو یک عدد
    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    برای درست کردن مایه، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را مخلوط کرده.اگر نشاسته یا آرد ذرت نداشتید همه را آرد معمولی بریزید ولی اصولا جایی که آرد ذرت بکار میره به پوکی مواد کمک میکنه .بعد لیوان آب را اضافه میکنیم. در بعضی رسپیها نوشته آبجو یا همون ماالشعیر خودمون که فقط به خاطره گازی که داره ازش استفاده میکنند نه الکلش. که تو این رسپی از آب معمولی و بیکینگ پودر استفاده شده که این رسپیه اصلیه اگه تو ویکی پدیا سرچ کنید کامل توضیح داده.و بعد آبلیمو را اضافه کنید. تخم مرغ را جداگانه در ظرفی بشکنید و با ویسک یا چنگال بزنید تا حباب پیدا کنه و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید و تمامی مواد را مخلوط کنید.
    قطعات ماهی را داخل مایه بزنید صبر کنید تا اضافه مواد بچکد و ماهی را داخل حمام روغن سرخ کنید و روغن اضافی را با دستمال بگیرید.هر بار بیش از دو قطعه فیله ماهی را سرخ نکنید چون دمای روغن را سریع پایین میاره و هر فیله را حدود پنج دقیقه سرخ کنید.

    منبع:http://www.ghashoghchangal.com/2012/04/fish-chips.html

    مايه ي خوشمزه اي بود و من از ماهي قزل آلا استفاده كردم





    و چند تكه رو هم بعد از اينكه در مايه خوابوندم به پودر سوخاري آغشته كردم و سرخ كردم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,950
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    776
    پسند شده
    46796
    پسند کرده
    16902

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سه سوته
    از فریزا درآوردم و سریع یخشو باز کردم.1 دونه تخم مرغ شکستم و بهش شوید خشک/خیلی کم نمک/فلفل سیاه/کاری/زنجبیل/پودرسیر زدم . پودرسوخاری و آرد سوخاری هم باهم قاطی کردم.ماهی ها رو توی تخم مرغ مزه دار بعدشم تو ی مخلوط پودرهای مذکور غلطوندم و سرخ کردم .کلش نیم ساعت طول کشید

    قیمه احتمالا :-x
     

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی سوخاری نگینی
    ارد 4/3
    زنجبیل 1 ق چ
    سیر له شده 3 حبه
    فلفل قرمز نصف ق چ
    • نمک 1 ق چ
      زردچوبه 2/1 ق چ
      گشنیز یا شوید تازه خرد شده 1 پ
      اب 1 پ[list:2af9fjrp]
      ماهی هر نوع 1 عدد
      ارد + زنجبیل + سیر +نمک + فلفل + زردچوبه + گشنیز یا شوید + مخلوط کرده + اب در حدی غلظت مایه در حد ماست شود. ماهی خرد شده در اندازه 5 *5 را درون مایه اردی زده و خوب تکان داده تا ارد اضافی بریزد و در روغن داغ سرخ کنید.
      از وقتی این دستور رو یافتم دیگه از تخم مرغ استفاده نمیکنم اخه باعث میشه یه لایه ضخیم از مواد روی ماهی بمونه وخمیری میشه
      منبع.مجله ایرانیان
    [/list:u:2af9fjrp]
    یابن الحسن
    ما بی سلیقه ایم
    تو حاجات ما بخواه
    ورنه گدا مطالبه آب و نان کند...

صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما