نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree513Likes

موضوع: ماهی سوخاری و بنیه

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 297
صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,914
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    5217

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی تیلاپیا
    لیموی تازه. سیر تازه. ادویه ماهی
    خوب بود اما واسه ما که ماهی خوریم چیز خاصی نبود. ما تیغ واسمون مهم نیست. این ماهی کیلویی 21000 تومن در میومد. یه کم گرون بود

    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Lenaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    908
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    521
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی برای خانم بارداری مثل من لازمه ولی ماهی سالمون واجبه
    به همبن خاطر منم ماهی سالمون تهیه کردم ولی حقیقتش زیاد ازش خوشم نیومد
    طعمش با پودر سوخاری هاتی کارا خیلی بهتر شد







    تنها توئی که تمام نمیشوی...

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    164
    پسند شده
    4214
    پسند کرده
    1241

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی تیلا پیا:

    ماهی رو با زعفران و نمک و لیمو تازه و روغن زیتون مزه دار کردم و بعد با پودر سوخاری و تخم مرغ سرخش کردم
    که خیلی خوشمزه شد

    sadaf717 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    260
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    401

    Re: ماهی سوخاری

    ماهی شیر برش خورده رو نیم ساعت در آبلیمو و پیاز مزه دار کردم،بعد تو آرد سوخاری و تخم مرغ زدم و نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد سرخش کردم،دورچینم سیب زمینی سرخ کرده،گل کلم و قارچ سوخاری و هویج هست( :



    sadaf717 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    Somewhere over the rainbow
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: ماهی سوخاری

    دوستان پیشنهاد میکنم تو پودر سوخاری که برای ماهی استفاده می کنید مقداری آرد نخودچی هم اضافه کنید، بسیار طعم خوبی بهش میده!

    من خودم برای ماهی فقط از ترکیب آرد گندم، آرد نخودچی و ادویه و نمک استفاده می کنم که خیلی خوب میشه!

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    205
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    684
    پسند کرده
    320

    Re: ماهی سوخاری

    به ماهي نمك + زردچوبه + ادويه بندري + فلفل قرمز + پودر سير زدم بعد توي آرد گندم غلتوندم و در روغن سرخش كردم
    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  8. #127
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    7378
    پسند کرده
    1392

    Re: ماهی سوخاری

    فيش اند چيپس

    از اين دستور استفاده كردم:

    آرد سفید ساده 50 گرم
    نشاسته ذرت یا آرد ذرت 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    آب سرد 125 میلی لیتر
    لیمو یک عدد
    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    برای درست کردن مایه، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را مخلوط کرده.اگر نشاسته یا آرد ذرت نداشتید همه را آرد معمولی بریزید ولی اصولا جایی که آرد ذرت بکار میره به پوکی مواد کمک میکنه .بعد لیوان آب را اضافه میکنیم. در بعضی رسپیها نوشته آبجو یا همون ماالشعیر خودمون که فقط به خاطره گازی که داره ازش استفاده میکنند نه الکلش. که تو این رسپی از آب معمولی و بیکینگ پودر استفاده شده که این رسپیه اصلیه اگه تو ویکی پدیا سرچ کنید کامل توضیح داده.و بعد آبلیمو را اضافه کنید. تخم مرغ را جداگانه در ظرفی بشکنید و با ویسک یا چنگال بزنید تا حباب پیدا کنه و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید و تمامی مواد را مخلوط کنید.
    قطعات ماهی را داخل مایه بزنید صبر کنید تا اضافه مواد بچکد و ماهی را داخل حمام روغن سرخ کنید و روغن اضافی را با دستمال بگیرید.هر بار بیش از دو قطعه فیله ماهی را سرخ نکنید چون دمای روغن را سریع پایین میاره و هر فیله را حدود پنج دقیقه سرخ کنید.

    منبع:http://www.ghashoghchangal.com/2012/04/fish-chips.html

    مايه ي خوشمزه اي بود و من از ماهي قزل آلا استفاده كردم





    و چند تكه رو هم بعد از اينكه در مايه خوابوندم به پودر سوخاري آغشته كردم و سرخ كردم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,953
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    775
    پسند شده
    47089
    پسند کرده
    17063

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سه سوته
    از فریزا درآوردم و سریع یخشو باز کردم.1 دونه تخم مرغ شکستم و بهش شوید خشک/خیلی کم نمک/فلفل سیاه/کاری/زنجبیل/پودرسیر زدم . پودرسوخاری و آرد سوخاری هم باهم قاطی کردم.ماهی ها رو توی تخم مرغ مزه دار بعدشم تو ی مخلوط پودرهای مذکور غلطوندم و سرخ کردم .کلش نیم ساعت طول کشید

    قیمه احتمالا :-x
     

صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما