نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree270Likes

موضوع: ترشی پیاز

نمایش نتایج: از 41 به 45 از 45
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86487
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز





    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی

    برای این ترشی پیاز نقلی انتخاب کنید.
    (پیاز ریزو نقلی در فصل پاییز به وفور یافت میشه)
    پیاز را پوست بگیرید و در ظرف ترشی بریزید.کمی نمک بپاشید و سرکه اضافه کنید تا روی پیاز را بپوشاند.

    این ترشی پس از سه ماه رسیده است.

    *به این ترشی میتوان برای هر دو کیلو پیاز ،2 ق غ نعنای خشک یا چند شاخه نعنای تازه ی شسته و آب رفته اضافه کرد.

    *اگر یکی دو برش چغندر فرنگی یا چند دانه آلبالو در این ترشی بیاندازید،پیاز گلی رنگ میشود(در این صورت بهتر است از سرکه ی سفید و نعنای تازه استفاده کنید.)


    نکات خودم:

    -من کلا تمام ترشی هام رو زودتر مصرف میکنم.یه جورایی کال میپسندم
    پس تا سه ماه صبر نمیکنم
    در حد ده روز کافیه براشون

    -تاکید میکنم حتما پیاز خیلی ریز تهیه کنین.

    -بهتره از پیاز های بنفش رنگ استفاده کنین.

    -میتونین برای راحت تر پوست کندن پیاز ها اون ها رو برای چند ساعت،داخل اب سرد خیس کنین
    بعد از پوست گیری زمان بدین تا کاملا خشک بشن و داخل شیشه بچینین.


    -موقع پوست گرفتن پیاز ها دقت کنین ته پیاز قسمتی که ریشه داره رو کامل کامل جدا نکنین.
    در واقع اون قسمت سفت ته پیاز که باعث اتصال حلقه های پیاز هست رو بذارین بمونه تا ترشیتون بد شکل نشه و پیاز ها وا نرن.

    -من یکی دو حبه سیر،فلفل سبز و ترخون تازه هم به ترشیم اضافه کردم.

    -این ترشی رو بهتره داخل یخچال نگهداری کنین چون نسبت به گرما حساسه و بد رنگ و نرم میشه.

    -در صورتی که از پیاز سفید استفاده میکنین همراه چغندر یا البالو یا کلم بنفش،داخل شیشه بریزین تا گلی رنگ بشن.
    همچنین میتوننی از سرکه ی ترشی لبو،کلم بنفش یا آلبالو که رنگ دار شدن استفاده کنین.

    -میتونین برای تعدیل ترشیتون از مخلوط آب و سرکه اضافه کنین که باید آب رو به جوش بیارین و تا به جوش افتاد سرکه رو باهاش مخلوط کنین تا خواص سرکه محفوظ بمونه.
    بذارین تا کاملا سرد بشه و بعد روی پیاز ها بریزین.
    در این صورت ترشی رو حتتما در جای خنک نگهداری کنین.


    -بهتره از سرکه ی سفید استفاده کنین.
    سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و ترشی بده


    -همونطور که در پستی که از سایت سئویل گذاشتم استفاده از سبزیجات معطر دلخواه هست و میتونین از هر سبزی مورد علاقه استفاده کنین.

    -ترشی ای خوشمزه ست و اصلا بعد از خوردن اون دهن بوی پیاز نمیگیره
    پیشنهاد میکنم تا فصل این پیازای نقلی کوچک هست امتحانش کنین.



    قلب صورتی, najmehkhatoon, *شمیم* و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    512
    پسند شده
    16899
    پسند کرده
    2486

    ویترین مدال ها

    این ترشی پیازخارجکی هست که من براتون ترجمه میکنم .




    مواد لازم :


    یک عدد پیاز قرمز که باریک و بلند ریز کردید
    ۱/۲ لیوان سرکه سیب
    ۱ لیوان آب گرم
    ۱ قاشق چایخوری شکر
    ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک


    سرکه , آب , شکر و نمک با هم مخلوط میکنیم تا نمک و شکر کاملا حل بشن .
    سپس پیازها را داخل شیشه میریزیم وشیشه را با ترکیب بالا پر میکنیم . اول یک ساعت در دمای محیط قرار میدیم سپس در یخچال نگه میداریم . این ترکیب برای انواع ساندویچ , سالاد و غیره مناسب هست .









    قلب صورتی, z.rezaei, ELAHE_ABAN و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پروانه زکی زاده آواتار ها
    پروانه زکی زاده
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    پرند
    نوشته ها
    96
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    2360
    پسند کرده
    2075
    نام: 7.jpg نمایش: 399 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    نام: 8.jpg نمایش: 340 اندازه: 106.4 کیلو بایت


    اینم پیاز ترشی با دستور باران عزیز . اولین تجربه ترشی گذاشتنم بود و از ساده ترینش شروع کردم . کلی هم ذوق دارم که زودتر بخورمشون
    ELAHE_ABAN, zakizadeh, پرنسس.م و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    124
    پسند کرده
    0
    ترشی پیاز قرمز

    نام: 2627228pickled-onion.jpg نمایش: 238 اندازه: 40.7 کیلو بایت

    مواد لازم
    پیاز ریز قرمز 2 کیلوگرم
    نعناع تازه چندین شاخه
    نمک 2 قاشق سوپخوری
    سرکه سفید به مقدار لازم
    طرز تهیه
    1. پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
    2. نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
    3. سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
    نکته
    برای صورتی یا قرمز شدن پیاز ترشی می توانید کمی کلم برگ قرمز در زمانی که ترشی را تهیه می کنید به آن اضافه کنید تا رنگ پیاز ترشی صورتی شود.
    ترشی پیاز قرمز
    باران67, m1361, zakizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    931
    پسند شده
    14374
    پسند کرده
    14629

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز

    به روش راضیه جون چند پست بالاتر

    zakizadeh, golbarg., باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما