نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree309Likes

موضوع: ترشی پیاز

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 49
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,727
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2266
    پسند شده
    94608
    پسند کرده
    79482

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز به سه روش

    برگرفته از سایت سئویل:


    با سلام خدمت دوستان عزیز با یکی از ترشی های قدیمی در خدمتتون هستم که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر هست البته ما به سه روش درست می کنیم که اختیار خودتان هست که کدوم را انتخاب کنید البته منظورم نوع سبزیجات و سرکه هست که من اینجا هر سه تاش رو نوشتم دوست داشتید امتحان کنید






    مواد لازم:

    پیاز قرمز ریز ترشی.......................................... 2 کیلو

    سبزی معطرشامل ریحان و نعناع تازه.............جمعا نیم کیلو

    سرکه سفید.......................................... ..به میزان لازم

    نمک............................................ ..........به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه
    بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود





    بعد ظرف ترشی را آماده کرده یک لایه از سبزیجات معطر و یک لایه از پیاز ها تا موادمان تمام شود بعد سرکه سفید را ریخته تا جایی که روی پیاز ها را بپوشاند













    بعد دو سه روز اول در دمای معمولی اتاق و سپس در جای خنک نگه می داریم که بعد از ده روز آماده خوردن است




    روش دوم :






    مواد لازم 2:


    پیاز قرمز ریز ترشی ..............................دو کیلو
    پودر نعناع خشک............................نصف پیمانه
    نمک و سرکه معمولی ...................به میزان لازم

    طرز تهیه 2:


    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان (تو ترکی بهش میگیم ساسیخ که مربوط به بوی پیاز هست که معادل فارسیش رو نمی دونم ) جدا شود و نمک به خورد پیاز ها برود





    بعد نعناع ها را با پیاز ها خوب مخلوط کرده و درون ظرف موردنظر ریخته و رویش سرکه ریختهو دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود






    بعد از آماده شدن





    روش سوم:





    مواد لازم 3:


    پیاز قرمز ریز ترشی......................................2 کیلو
    ریحان تازه.....................................یک دسته کوچک
    نعناع خشک و زره خشک .......................نصف پیمانه
    نمک و سرکه سفید............................به میزان لازم


    طرز تهیه 3:


    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشهبعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود بعد در یک ظرف پیاز ها را ریخته و رویشان سرکه ریخته تا دو سه ساعت بماند




    سپس درون ظرف ترشی یک لایه از سبزی خشک و ریحان و بعد پیاز تا موادمان تمام شود و رویش سرکه ریخته و دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود
















    بعد از ده روز







    نکات مهم:



    1. سبزی و سرکه ترشی اختیاری می باشد
    2. سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و تری بدهد
    3. دلیل اینکه گفتم دو روز در دمای محیط نگهداری شود باعث ترد شدن پیاز ها می شود
    4. این ترشی در کنار یک غذای قدیمی آذربایجان به نام "اریشته"که همون رشته برشته خانگی که مثل پلو دم می کنند بسیار خوشمزه است


    z.rezaei, zardin, maman_mahya و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #42
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,727
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2266
    پسند شده
    94608
    پسند کرده
    79482

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز





    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی

    برای این ترشی پیاز نقلی انتخاب کنید.
    (پیاز ریزو نقلی در فصل پاییز به وفور یافت میشه)
    پیاز را پوست بگیرید و در ظرف ترشی بریزید.کمی نمک بپاشید و سرکه اضافه کنید تا روی پیاز را بپوشاند.

    این ترشی پس از سه ماه رسیده است.

    *به این ترشی میتوان برای هر دو کیلو پیاز ،2 ق غ نعنای خشک یا چند شاخه نعنای تازه ی شسته و آب رفته اضافه کرد.

    *اگر یکی دو برش چغندر فرنگی یا چند دانه آلبالو در این ترشی بیاندازید،پیاز گلی رنگ میشود(در این صورت بهتر است از سرکه ی سفید و نعنای تازه استفاده کنید.)


    نکات خودم:

    -من کلا تمام ترشی هام رو زودتر مصرف میکنم.یه جورایی کال میپسندم
    پس تا سه ماه صبر نمیکنم
    در حد ده روز کافیه براشون

    -تاکید میکنم حتما پیاز خیلی ریز تهیه کنین.

    -بهتره از پیاز های بنفش رنگ استفاده کنین.

    -میتونین برای راحت تر پوست کندن پیاز ها اون ها رو برای چند ساعت،داخل اب سرد خیس کنین
    بعد از پوست گیری زمان بدین تا کاملا خشک بشن و داخل شیشه بچینین.


    -موقع پوست گرفتن پیاز ها دقت کنین ته پیاز قسمتی که ریشه داره رو کامل کامل جدا نکنین.
    در واقع اون قسمت سفت ته پیاز که باعث اتصال حلقه های پیاز هست رو بذارین بمونه تا ترشیتون بد شکل نشه و پیاز ها وا نرن.

    -من یکی دو حبه سیر،فلفل سبز و ترخون تازه هم به ترشیم اضافه کردم.

    -این ترشی رو بهتره داخل یخچال نگهداری کنین چون نسبت به گرما حساسه و بد رنگ و نرم میشه.

    -در صورتی که از پیاز سفید استفاده میکنین همراه چغندر یا البالو یا کلم بنفش،داخل شیشه بریزین تا گلی رنگ بشن.
    همچنین میتوننی از سرکه ی ترشی لبو،کلم بنفش یا آلبالو که رنگ دار شدن استفاده کنین.

    -میتونین برای تعدیل ترشیتون از مخلوط آب و سرکه اضافه کنین که باید آب رو به جوش بیارین و تا به جوش افتاد سرکه رو باهاش مخلوط کنین تا خواص سرکه محفوظ بمونه.
    بذارین تا کاملا سرد بشه و بعد روی پیاز ها بریزین.
    در این صورت ترشی رو حتتما در جای خنک نگهداری کنین.


    -بهتره از سرکه ی سفید استفاده کنین.
    سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و ترشی بده


    -همونطور که در پستی که از سایت سئویل گذاشتم استفاده از سبزیجات معطر دلخواه هست و میتونین از هر سبزی مورد علاقه استفاده کنین.

    -ترشی ای خوشمزه ست و اصلا بعد از خوردن اون دهن بوی پیاز نمیگیره
    پیشنهاد میکنم تا فصل این پیازای نقلی کوچک هست امتحانش کنین.



    قلب صورتی, najmehkhatoon, *شمیم* و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #43
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,551
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    567
    پسند شده
    20652
    پسند کرده
    2565

    ویترین مدال ها

    این ترشی پیازخارجکی هست که من براتون ترجمه میکنم .




    مواد لازم :


    یک عدد پیاز قرمز که باریک و بلند ریز کردید
    ۱/۲ لیوان سرکه سیب
    ۱ لیوان آب گرم
    ۱ قاشق چایخوری شکر
    ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک


    سرکه , آب , شکر و نمک با هم مخلوط میکنیم تا نمک و شکر کاملا حل بشن .
    سپس پیازها را داخل شیشه میریزیم وشیشه را با ترکیب بالا پر میکنیم . اول یک ساعت در دمای محیط قرار میدیم سپس در یخچال نگه میداریم . این ترکیب برای انواع ساندویچ , سالاد و غیره مناسب هست .









    قلب صورتی, z.rezaei, ELAHE_ABAN و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پروانه زکی زاده آواتار ها
    پروانه زکی زاده
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    پرند
    نوشته ها
    96
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    217
    پسند شده
    2386
    پسند کرده
    2113
    نام: 7.jpg نمایش: 629 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    نام: 8.jpg نمایش: 534 اندازه: 106.4 کیلو بایت


    اینم پیاز ترشی با دستور باران عزیز . اولین تجربه ترشی گذاشتنم بود و از ساده ترینش شروع کردم . کلی هم ذوق دارم که زودتر بخورمشون
    ELAHE_ABAN, zakizadeh, پرنسس.م و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0
    ترشی پیاز قرمز

    نام: 2627228pickled-onion.jpg نمایش: 431 اندازه: 40.7 کیلو بایت

    مواد لازم
    پیاز ریز قرمز 2 کیلوگرم
    نعناع تازه چندین شاخه
    نمک 2 قاشق سوپخوری
    سرکه سفید به مقدار لازم
    طرز تهیه
    1. پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
    2. نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
    3. سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
    نکته
    برای صورتی یا قرمز شدن پیاز ترشی می توانید کمی کلم برگ قرمز در زمانی که ترشی را تهیه می کنید به آن اضافه کنید تا رنگ پیاز ترشی صورتی شود.
    ترشی پیاز قرمز
    باران67, m1361, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    943
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1113
    پسند شده
    15544
    پسند کرده
    15958

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز

    به روش راضیه جون چند پست بالاتر

    zakizadeh, golbarg., باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #47
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,161
    میزان امتیاز
    778
    پسند شده
    12998
    پسند کرده
    14319
    نام: DSC08614.jpg نمایش: 193 اندازه: 95.0 کیلو بایت
    ترشی پیاز
    با دستور ایدا گلی

    نام: DSC08623.jpg نمایش: 193 اندازه: 110.8 کیلو بایت
    .......
     
    *هما*, mitra40, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    375
    پسند شده
    9234
    پسند کرده
    12137
    پیازهای ریز رو از وسط 2 تا خط انداختم(به صورت ضربدری)
    ریختم توی شیشه و روشون نمک و سرکه ریختم
    از بابت عکس های بی کیفیتم به شدت عذر خواهی میکنم
    حتما دفعات بعد با دوربین عکاسی عکس میندازم

    نام: 20161127_135037.jpg نمایش: 1134 اندازه: 35.5 کیلو بایت
    باران67, m1361, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما