نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree270Likes

موضوع: ترشی پیاز

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 45
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **مینا** آواتار ها
    مینا .م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    دریای جنوب
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    12
    ترشی پیاز من
    نام: 140494073551861.jpg نمایش: 793 اندازه: 69.1 کیلو بایت
    maman jojo, samin93, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نیاز نیست اطرافت دنیال آدم بگردی ...

    همون کسانی که دور و برت هستن آدم باشن کافیه ...

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    من این ترشی رو با پیازهای محلی شمالی درست کردم. پیاز رو پوست گرفتم و شستم و وقتی خشک شدن چیدم توی شیشه لابلاش سبزی معطر ریختم.
    سبزیام شامل مرزه. نعنا. ریحون. جعفری. و یه سبزی شمالی بود. البته همه ی سبزیها مال شمال بود که عطرش با اینجاییا خیلی فرق میکنه.
    بعدم گذاشتم توی یخچال
    خورش بادمجون
     
    nora1, samin93, khale leila و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687
    پیاز ترشی

    پیاز هارو توی اب میندازین تا پوستشون راحت تر گرفته بشه اگ کمی درشت بودن توشون پاک میندازیم با چاقو که سرکه خوب به خوردش بره
    بعد روشون سرکه و نمک میریزیم

    m1361, *Afsaneh*, -sania- و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36098
    پسند کرده
    54962
    اول پیازها را پوست کندم و شستم و نمک زدم گذاشتم تو سبد خشک بشه بعد ریختم تو سرکه این مال پارساله

    نام: torshipiaz.jpg نمایش: 784 اندازه: 70.9 کیلو بایت
    pooneh 007, mina14, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    202
    من مقداری زیادی پیاز ریز داشتم
    خیلی ریز بود مقداری هم سرکه البالو ترشی
    پیازو پوست گرفتم ریختم تو ظرف البالو ترشی گذاشتم یخچال
    ترشی هام مثل مروارید شده بودن خیلی خوش عطر بودن
    mina14 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1964
    پسند کرده
    2166
    پيازهاي باغچه ي مامان جان رو نيم ساعت درآب سرد خيس كردم، بعد پاكشون كردم و گذاشتم كمي خشك بشن.
    1هويج كوچولو هم خلال درشت كردم.

    پيازها و هويج رو ريختم توي شيشه و روشون سركه سفيد و نمك ريختم.

    بسيار هم خوشمزه.

    m1361, mina14, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    ترشی پیاز
    پیاز محلی ریز+نمک+گلپر+سرکه
    نام: SAM_1884.jpg نمایش: 583 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    golegandom1363, m1361, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    ترشی پیاز به سه روش

    برگرفته از سایت سئویل:


    با سلام خدمت دوستان عزیز با یکی از ترشی های قدیمی در خدمتتون هستم که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر هست البته ما به سه روش درست می کنیم که اختیار خودتان هست که کدوم را انتخاب کنید البته منظورم نوع سبزیجات و سرکه هست که من اینجا هر سه تاش رو نوشتم دوست داشتید امتحان کنید






    مواد لازم:

    پیاز قرمز ریز ترشی.......................................... 2 کیلو

    سبزی معطرشامل ریحان و نعناع تازه.............جمعا نیم کیلو

    سرکه سفید.......................................... ..به میزان لازم

    نمک............................................ ..........به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه
    بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود





    بعد ظرف ترشی را آماده کرده یک لایه از سبزیجات معطر و یک لایه از پیاز ها تا موادمان تمام شود بعد سرکه سفید را ریخته تا جایی که روی پیاز ها را بپوشاند













    بعد دو سه روز اول در دمای معمولی اتاق و سپس در جای خنک نگه می داریم که بعد از ده روز آماده خوردن است




    روش دوم :






    مواد لازم 2:


    پیاز قرمز ریز ترشی ..............................دو کیلو
    پودر نعناع خشک............................نصف پیمانه
    نمک و سرکه معمولی ...................به میزان لازم

    طرز تهیه 2:


    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان (تو ترکی بهش میگیم ساسیخ که مربوط به بوی پیاز هست که معادل فارسیش رو نمی دونم ) جدا شود و نمک به خورد پیاز ها برود





    بعد نعناع ها را با پیاز ها خوب مخلوط کرده و درون ظرف موردنظر ریخته و رویش سرکه ریختهو دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود






    بعد از آماده شدن





    روش سوم:





    مواد لازم 3:


    پیاز قرمز ریز ترشی......................................2 کیلو
    ریحان تازه.....................................یک دسته کوچک
    نعناع خشک و زره خشک .......................نصف پیمانه
    نمک و سرکه سفید............................به میزان لازم


    طرز تهیه 3:


    ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشهبعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود بعد در یک ظرف پیاز ها را ریخته و رویشان سرکه ریخته تا دو سه ساعت بماند




    سپس درون ظرف ترشی یک لایه از سبزی خشک و ریحان و بعد پیاز تا موادمان تمام شود و رویش سرکه ریخته و دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود
















    بعد از ده روز







    نکات مهم:



    1. سبزی و سرکه ترشی اختیاری می باشد
    2. سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و تری بدهد
    3. دلیل اینکه گفتم دو روز در دمای محیط نگهداری شود باعث ترد شدن پیاز ها می شود
    4. این ترشی در کنار یک غذای قدیمی آذربایجان به نام "اریشته"که همون رشته برشته خانگی که مثل پلو دم می کنند بسیار خوشمزه است


    z.rezaei, zardin, maman_mahya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما