نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree270Likes

موضوع: ترشی پیاز

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 45
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: ترشی پیاز

    من ترشی سیر را 1- پیاز و نمک با سرکه سفید 2- پیاز ونمک با سرکه البالو 3- پیاز با نمک و سرکه لبو 4- پیاز ونمک با سرکه کلم قرمز
    را درست میکنم . خیلی خوب میشه فقط دقت کنید برای هر نوع ترشی که با سرکه خالی درست میشه حتما باید موادتون و همینطور ظرف اون که بهتره شیشه ای باشه خشک باشه . حتی اگه کمی شیشه نمدار باشه ویا مواد مثل پیاز ترشی شما کیفیت خود را از دست میدهد . هنوز من وقت نکردم امسال ترشی بذارم . و حتما پیازهاتون را از وسط چهار قاچ کنید تا خوشگلتر بشن . مثل پستهای قبلی
    Andrew, taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: ترشی پیاز

    نقل قول نوشته اصلی توسط MARYAM.E
    سلام دوستان
    من دیروز یه شیشه ترشی پیاز گذاشتم (برای بار اول) ولی چون من و همسرم طعم تند سرکه رو زیاد دوست نداریم به خاطر همین نصف شیشه سرکه سفید ریختم و نصف دیگه شو از آب و نمک پر کردم. به نظرتون ترشیم خوب میشه یا باید همشو سرکه می ریختم؟ تا حالا کسی این مدلی درست کرده؟ نمی دونم چرا همش احساس می کنم خراب میشه. در ضمن میشه بگید چقدر طول میکشه که آماده خوردن بشه؟ اینم بگم که من از چند نفر پرسیدم گفتند اوش بذار توی آشپزخونه بمونه بعد از چند روز بذار یخچال واسه همین منم فعلاً بیرون از یخچال گذاشتم.

    دوستم فکر نمیکنم خراب بشه من یه بار ترشی کلم قرمز رو نصف آب نصف سرکه ریختم بیرون هم موند هیچیش نشد ...

    من چون ترشی روکال دوست دارم معمولا دو روز بعد شروع میکنم به خوردن ولی اگه میخوای خوب جا بیفته یه دوهفته ای بهش دست نزن ..
    Andrew, taniya, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: ترشی پیاز

    من همیشه ترشی هامو با یه کم آب مخلوط میکنم که تیزی سرکه گرفته بشه البته آب رو با سرکه میجوشونم و بعد به مواد اضافه میکنم ولی اگه ترشی آب داره باید جای خنک نگهداری بشه مثل بالکنی که آفتابگیر نباشه زیر پله ای جایی که سرد باشه که کپک نزنه
    Andrew, پرپرک و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    714
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی پیاز

    اولین تجربه ترشی پزون من :
    پیاز ترشی های بنفش رو پوست کنده و سر و تهش رو زدم و شستم و بعد خشک شدن، مقداری از اونا رو توی شیشه ریختم و نمک و نعناخشک روش ریختم و دوباره پیاز و نمک و نعناع و ... تا شیشه پر شد. بعد هم سرکه رو روش ریختم تا جاییکه روی همه ی پیازها رو گرفت.
    خیلی خوب شده بود. ممنونم از همه تون





    Andrew, پرپرک, taniya و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: ترشی پیاز

    پیازترشی
    ما فقط به پیاز ترشی سرکه ونمک اضافه میکنیم
    Andrew, پرپرک, taniya و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: ترشی پیاز

    نقل قول نوشته اصلی توسط حناخانوم
    پیاز ترشی رو جدا میفروشن یا باید خودمون بریم تره بار بشینیم دونه دونه جدا کنیم؟
    اکثرا مغازه هایی که مشتریاشون جنس رو سوا میکنن پیاز های ریز رو جدا میکنن و جدا به مشتری میفروشن
    یه سری ها گرون تر میفروشن یه سریا هم ارزون تر
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    پیاز قرمز ریز سرکه نمک فلفل شکر


    الهام بانو, Andrew, پرپرک و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    پیازهای ریز سفید رو سر و تهش رو گرفتم و بعد شستم و گذاشتم خشک بشه
    لایه لایه چیدمشون توی شیشه و روی هر لایه کمی سبزی معطر شمال که اسمشونم با اجازه ی شما بلد نیستم گذاشتم/
    بعد در نهایت کمی خیلی کم نمک ریختم و درش رو محکم بستم و یک ماه گذاشتم توی اشپزخونه جایی که نه گرما نه نور خورشید بهش نرسه.
    بعد از یکماه هم گذاشتم توی یخچال
    معرکه شد. اگه نور خورشید بهش بخوره حالت پخته پیدا میکنه و خیلی بد میشه و شدیدا نرم میشه
    خورش بادمجون
     
    Andrew, پرپرک, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما