نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1432Likes

موضوع: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 392
صفحه 1 از 49 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    Georgia-tbilisi
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    باقلوا گل رز قزوین

    مواد لازم:

    - شیر نصف پیمانه(80 گرم)

    - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

    - نمک یک هشتم قاشق چای خوری

    - کره 3 قاشق غذاخوری

    - زرده تخم مرغ 2 عدد

    - آرد الک شده 225 گرم

    مواد لازم برای داخل باقلوا:

    - پودر پسته 2 پیمانه

    - گلاب 2 قاشق غذاخوری

    - پودر قند یک پیمانه

    - هل 1 قاشق چای خوری

    مواد لازم برای شربت باقلوا:

    - شکر یک پیمانه(150 گرم)

    - آب نصف پیمانه(70 گرم)

    - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)

    - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

    روش تهیه:

    - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.

    - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.

    - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.

    - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.

    - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.

    - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.

    - سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

    طرز تهیه شربت باقلوا:

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.

    تهیه باقلوا در فر:

    باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.

    کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.
    مامان غزل و monir11 این نوشته را پسندیده.

  2. #2

    Re: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    من سالهاست با اين دستور باقلوا درست ميكنم خيلي هم راضي هستم اما چند تا نكته داره . اول اينكه بادام و پودر قند بهتره نرم بشه. تا باقلوا لطيف بشه
    باقلوا
    آرد 150 تا 200 گرم
    بگينك پودر 1ق چايخوري
    شير 2/1 پيمانه
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    روغن اب كرده 2 قاشق سوپخوري
    شكر پودر150گرم
    بادام اسياب شده 300 گرم
    هل پودر 1 قاشق مرباخوري
    براي شربت شكر 250 گرم
    اب 2/1 پيمانه
    گلاب 2/1 پيمانه و چند قطره ابليمو
    شربت باقلوا بايد كمي شل باشد
    طرز تهيه
    ابتدا زرده تخم مرغ و شير كمي ولرم را با روغن و بكينگ پودر با همزن مفتولي ميزنيم تا يكدست بشه. بعد اردئ را كم كم اضافه ميكنيم بايد خميري نرم به دست ايد و به دست نچسبد. خمير را نيم ساعت در دماي محيط استراحت مي د هيم.
    در جعبه كوچك يا در سيني كه لبه داشته باشه را چرب كرده. خمير را به 2 قسمت تقسيم ميكنيم و هر كدام از خمير ها را دوباره به نصف تبديل ميكنيم و هر كدام را خيلي نازك روي ميز ارد پاشي شده باز ميكنيم. تا جايي كه بتونيم نازكش ميكنيم. براي كف قالب دو تا خمير نياز داريمو بين دوتا خمير هارو با قلمو مو كمي روغن ميز نيم خمير را كامل به ديواره قالب ميچسبونيم و حتي بايد از لبه قالب بيرون بياد.. مواد مياني را با هم مخلوط ميكنيم( پودر شكر +هل و بادام ) مواد را روي خمير ريخته. يكسان روي خمير پهن ميكينم با پشت قاشقف خوبل فشار ميدهيم تا به هم بچسبه. و پرس بشه و بعد با دست كمي گلاب روش ميزنيمو حدود 3 تا 4 قشق غذا خوري
    دوباره دوتا خمير نازك باز كرده روش ميزاريم و بين خمير ها با قلمو روغن ميزنيمو خمير از لبه قالب بيرون بزنه.
    دوباره كمي ارم با قاشق فشار ميدهيم تا خوب به مواد مياني بچسبه
    3 قاشقف كره اب شده را روي خمير باقلوا ميريزيم. بعد چند دقيقه استراحت ميدهيم و برش ميدهيم برشهاتي لوزي يا مربع با يك چاقوي تيز
    بعد داخل فر گرم شده به مدت 20 تا 25 دقيقه ميگذاريم. و قتي اماده شده ميگذاريم تا كامل سرد بشه. بعد شربت داغ روش ميدهيم. اگر شربتش كم بود كمي كه سرد شده دوباره شربت اماده داغ را روش ميدهيم..
    بعد از شربت دادن خمير هاي اضافه را از قالب جدا ميكنيم.
    و بايد قبل از اينكه توي فر ميگذاريم باقلواهارا برش بدهيم.و اگر زماني كه توي فر هست ديديد روي باقلوا طلايي نشده يه طبقه بالاتر ببريد و 10 دقيقه بگذاريد بمونه تا روش كمي طلاي بشه.
    بعد از اماده شده با پودر پسته تزئين كنيد
    اصل باقلوا اينكه بعد از خمير زيري نصف مواد را بريزيمو بعد يه خمير نازك برازيم و دوباره نصف مواد را برزيم و ميشه نصف مواد را از پودر پسته استفداه كرد كه ميشه باقلواي دورنگ و بعد دوباره دوتا خمير
    اما من اينجوري راحترم.
    من سعي كردم كه نكته هاشم بگم باز اگر سوال بود من در خدمتم
    DARYA DEL, yaldae و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    باقلواي گل گردوئي


    [attachment=8:3m35bvfa]1.jpg[/attachment:3m35bvfa]



    مواد لازم براي خمير شيريني:
    شير ......... يك پيمانه
    تخم مرغ ...... 3 عدد
    روغن مايع ...... سه چهارم پيمانه
    بيكينگ پودر ...... نصف پاكت ( 5 گرم )
    سركه ...... يك قاشق غذاخوري
    نمك ...... يك پنس ( به اندازه يك هشتم قاشق چايخوري )
    آرد ...... به مقدار لازم
    نشاسته براي باز كردن خمير .... به مقدار لازم

    براي اينكه در انتها روي شيريني ها بريزيم:
    روغن جامد حيواني ( از كره گرفته ميشود ) ..... 250 گرم

    مواد لازم براي شربت شيريني:
    شكر .......... 5 پيمانه
    آب ............ 4 پيمانه
    آب ليموي تازه ........ چند قطره

    براي داخل خمير:
    گردوي خرد شده .... به مقدار دلخواه

    طرز تهيه :


    [JUSTIFY]مواد شربت را روي اجاق گاز بجوشانيد و بگذاريد تا سرد شود[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد خمير را با هم مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت دهيد ... ( روي خمير را بپوشانيد و در دماي معمولي اتاق قرار دهيد- جاي گرم نگذاريد )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سپس خمير را به 30 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر تكه از خمير را به كمك نشاسته ( اين خمير براي ترد شدن بايد به جاي آرد با نشاست باز شود ) به اندازه يك سيني سرو غذا ( گرد ) باز كنيد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]روي خمير يه اندازه كافي گردو بپاشيد. خمير را از قسمت بالا (وسط ) با انگشت اشاره به آرامي به سمت مركز خمير جمع كنيد. همين كار را از قسمت پايين خمير نيز انجام دهيد ، طوري كه خمير به شكل يك پاپيون بزرك در آيد . سپس همين كار را در دو طرف آن نيز انجام دهيد تا خمير به شكل يك گل چهارپر درآيد. در چهار طرف خمير از انتهاي گلبرگها به سمت وسط تا بزنيد، طوري كه گردوها ديده نشود.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سپس خمير را به آرامي با دست ( مثل كفگير ) بلند كرده و به شكل وارونه به داخل سيني فر انتقال دهيد. بقيه تكه هاي خمير را نيز به همين روش آماده كنيد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بعد از تمام شدن كار، كره يا روغن حيواني را آب كرده و روي گلهاي خميري بريزيد. با حرارت 190 درجه سانتيگراد تا زماني كه روي گل ها طلايي شود قرار دهيد. بعد از طلايي شدن ،*از داخل فر در آوريد و روي شيريني هاي داغ ... شربت سرد را بريزيد و اجازه دهيد تا شيريني ها شربت را به خود بگيرد.[/JUSTIFY]
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    نظرتون در مورد آموزش اين باقلواها چيه ؟؟؟ اصلاً باقلوا دوست داريد ؟؟
    باقلواي گل با مغز پسته
    باقلواي شكلاتي
    باقلواي كدو حلوايي
    باقلواي ميوه اي
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    باقلوای ترکیه

    zeinabrad, nasrin_63, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    خواهر جان اين جعبه اي كه گفتين خمير رو كفش پهن ميكنيم چه اندازه اي بايد باشه؟؟؟؟ من يك سيني فر 30*40 دارم، بزرگه؟؟

  7. #7
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    مریم جون یه لایه از خمیر بزار ته قالب, روشو با پودر پسته یا بادوم , هل یا نارگیل و هر چی دیگه خواستی پر کن و صاف کن, بعد دوباره یه لایه دیگه خمیر و همین جوری تا آخر که لایه آخرت بشه خمیر.....با چاقئ برش بده و بعد توی فر 180 درجه سانتی گراد بزار بپزه تا روش طلایی شه....بعد هم که خنک شد روشو شربت خنک شده بریز....همین :)))
    zeinabrad و mamane abolfazl این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    finland
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: باقلـــــــــوا به روشهای مختلف

    اینها همه باقلوا با خمیر هزار لا هست . آسون و خوشمزه
    یه لایه خمیر زیر میندازیم روش بادام یا پسته یا گردوی پودر شده رو با پودر قند و کمی هل سابیده اضاف می کنیم و یه لایه خمیر دیگه روش میندازیم و فشار میدیم و بعدش با یه چاقوی تیز برش می زنیم و توی فر میزاریم و بعد از پختن هم شربت رو روی اون می دیم.
    mamane abolfazl و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ای کاش حدیث کوچ ما کم میشد [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]دیواره این قفس پر از در میشد[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]من مانده ام و خیال سبز چمنی [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ایکاش دلم شبـــــی کبوتـر میشد .[/HIGHLIGHT]

صفحه 1 از 49 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما