نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 80
صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9044
    پسند کرده
    5322
    تمریه خرما
    خرمای هسته گرفته رو با کمی روغن و اب نیم پز کردم تا نرم شد وقتی ابش جمع شد کمی روی حرارت تفت خورد و با پشت قاشق له کرده توش تخم مرغ شکستم
    مقوی و خوشمزه
    نام: 040820144005.jpg نمایش: 929 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    *سایه روشن*, محیا خانوم, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24445
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط panijon نمایش پست ها
    تمریه خرما
    خرمای هسته گرفته رو با کمی روغن و اب نیم پز کردم تا نرم شد وقتی ابش جمع شد کمی روی حرارت تفت خورد و با پشت قاشق له کرده توش تخم مرغ شکستم
    مقوی و خوشمزه

    پانی جون این غذا مخصوص استان همدانه ؟
    ما اینو درست میکنم تو خانواده مون ... یه جور املت میدونیمش ! بهش میگیم "خرماتخم مرغ" ! :دی
    میخواستم بدونم همین املته یا پیش غذاس ؟

    (اینجوری که خرمای هسته گرفته رو با روغن کنجد تفت میدیم تا نرم بشه بعد هم تخم مرغها رو میشکنیم توش اما خیلی هم نمیزنیم تا بافت تخم مرغ مشخص باشه .. ما عاشقشییییییییم )
    ویرایش توسط *سایه روشن* : ۱۳۹۳/۰۵/۱۳ در ساعت ۰۴:۱۳ بعد از ظهر
    محیا خانوم, pariya505 و romina joon این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46934
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    این یه غذای ایرانیه ظاهرا خخخخخخ
    چون ترک ها هم میدرستن و بهش میگن : قیساوا
    قیمه احتمالا :-x
     
    Shiva Sh, pariya505, *سایه روشن* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9044
    پسند کرده
    5322
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها

    پانی جون این غذا مخصوص استان همدانه ؟
    ما اینو درست میکنم تو خانواده مون ... یه جور املت میدونیمش ! بهش میگیم "خرماتخم مرغ" ! :دی
    میخواستم بدونم همین املته یا پیش غذاس ؟

    (اینجوری که خرمای هسته گرفته رو با روغن کنجد تفت میدیم تا نرم بشه بعد هم تخم مرغها رو میشکنیم توش اما خیلی هم نمیزنیم تا بافت تخم مرغ مشخص باشه .. ما عاشقشییییییییم )

    سلام گلم
    دلیل اینکه من این غذا رو تو این بخش گذاشتم اینه که تاپیک مخصوص نداشت منم اینجا گذاشتم فکر میکردم فقط همدانیا اینو درست میکنن
    من که به عنوان غذا اینو درست میکنم البته دیدم که برا پیش غذا هم سرو بشه
    ولی خیلی خوشمزه است و ما خیلی دوستش داریم
    *سایه روشن*, محیا خانوم, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    478
    من این نون با دستور بهجت جون درست کردم
    غذاها و خوردنیهای استان همدان
    خوشمزه شده بود ولی اونی نبود که تو خونه یک همدانی خورده بودم
    ازش نکته هاش پرسیدم
    گفت آردش حتما باید آرد سنگک یا بربری باشه، من از آرد سه صفر شیرینی پزی استفاده کرده بودم
    گفت تخم مرغ هاش هم باید بیشتر باشه
    و اینکه با ورز زیاد باید خمیر عمل بیاد و به دست نچسبه، نباید مقدار آرد بیشتر بشه
    این از تجربیات من

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4508
    پسند کرده
    655

    قوت

    قوت

    خدا رحمت کنه مادر بزرگ رو عصرهای تابستون که دور هم جمع میشدیم برامون قوت درست میکرد
    نون سنگک خشک شده رو خورد میکرد و میکوبید با شیر خیسش میکرد و بهش پیاز خورد شده سبزی خوردن خورد شده پنیر و گاهی گوجه فرنگی میزد
    و خدا سایه خاله بزرگ رو روی سرمون نگه داره که این مسئولیت الان افتاده رو دوشش و منم وردست خاله خانم شاگردی میکنم
    حوصله اش نگفت سنگ خشک کنه و از لواش استفاده کرد منتها سبزی خوردنمون هم کم بود
    با لواش درست کردیم و با آب خیسش کردیم
    ولی بااین حال مثل همیشه عالی و خوشمزه بود

    نام: DSC_0379.jpg نمایش: 758 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    Behjat, hengamehh, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    881
    پسند کرده
    260
    خانمای با سلیقه ی همشهری، به نظرتون می شه از انگشت پیچ به جای کرم رویال استفاده کنیم؟ من رویا رو درست کردم مزه اش که شبیه بود و ظاهرش هم همینطور. البته یه تفاوت هایی تو دستور انگشت پیج هست با رویال.
    بعدش یه سوال، چون ما خیلی از انگشت پیچ خوشمون نمی آد زیاد نمی خریم، یادم رفته که اگه بمونه تو هوای آزاد خشک می شه؟ مثل رویال؟
    لوبیا پلو
     

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    120
    ساره عزیز برای درست کردن قوت نون سنگک چه قدر باید در شیر خیس بخوره ؟ باید کاملا حالت تردی اش از بین بره یا نیمه خیس خورده بشه ؟

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما