نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 80
صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elimah آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    128
    تو ملایر و نهاوند یک کلوچه میفروشن به اسم کلوا و فتیر که هردوش یک طعمه فقط اسمش فرق میکنه کسی دستورش رو بلده ممنون

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    يك همسايه داشتيم همداني بودن ، يكبار برامون يك كاسه "انگشت پيچ " آورد. طعمش مثل گز اصفهان بود ، ولي با اين تفاوت كه رقيق بود و بايد دور انگشت مي پيچيدي و مي خوردي . خوشمزه بود.
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2945
    پسند کرده
    1875
    انگشت پیچ و حلوا زرده از سوغات های همدان هستند
    انگشت پیچ از سفیده تخم مرغ زده شده با شکر درست میشه و چون تب سرد داره با دارچین مصرف میشه .قدیم ندیم ها واقعا انگشت پیچ ، انگشت پیچ بود . یعنی اینقدر کش میومد که میتونستی دور انگشتت بپیچی و بخوری اما امروزه که تولیدهش تقریبا صنعتی شده کمتر کش میاد. اما هنوزم خوشمزه اس . مخصوصا با دارچین
    حلوا زرده هم از زرده تخم مرغ که با شکر اینقدر زده میشه که سفت بشه به دست میاد و خیلی مقوی هستش . در ماه رمضان حلوا زرده رو در شیر حل میکنند و میل میکنند.
    ♥️reihane♥️, panijon, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط narges* نمایش پست ها
    يك همسايه داشتيم همداني بودن ، يكبار برامون يك كاسه "انگشت پيچ " آورد. طعمش مثل گز اصفهان بود ، ولي با اين تفاوت كه رقيق بود و بايد دور انگشت مي پيچيدي و مي خوردي . خوشمزه بود.
    عزیزم مینا جون دستورشو اینجا گذاشته.
    غذاها و خوردنیهای استان همدان
    خودمم توی یه تاپیک جدا حلوا زرده رو گذاشتم میتونین ببینین
    narges* و sara chef این نوشته را پسندیده.


  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina_m نمایش پست ها
    انگشت پیچ
    مواد لازم:

    شکر ..............................1 کیلو
    سفیده تخم مرغ ..................3 عدد
    جوهر لیمو...........................1/8 قاشق چایخوری
    آب ..................................به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر

    طرز تهیه:

    شکر را در ظرف مورد نظر ریخته ، و آب رو که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشه اضافه می کنیم. و بر شعله گاز قرار می دیم.بعد از این که شربت قوام اومد ، جوهر لیمو رو داخل اون می ریزیم.بعد از کمی حرارت ، مقداری از شربت رو بین دو انگشت قرار می دیم، اگه بصورت کش دار شد ،حرارت رو خاموش و صبر می کنیم تا خنک شه در حدی که اگه سفیده رو به اون اضافه کنیم پخته نشه، در این زمان سفیده ها رو به میزانی که پف کنه هم می زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می زنیم تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار بشه.
    حالا دیگه انگشت پیچ ما آمادست، ما می تونیم برای عطر و طعم اون به شربتمون گلاب هم اضافه کنیم و در موقع هم زدن مواد از مقداری دارچین.
    و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایلآن را تزئین کنیم.

    این سوغات شیرین که طرفداران زیادی هم داره ، بیشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیره.و من طرز تهیه اون رو از یکی از شهروندان همدانی گرفتم ، که جا داره از همینجا از ایشون تشکر کنم.
    در فرصتی مناسب تصویری از این شیرینی براتون قرار می دم.

    نوش جان
    این عکس برای دوستان که شکلشو ببینن
    نام: 10505587_798818233486293_62522062629699861_n.jpg نمایش: 1264 اندازه: 85.1 کیلو بایت
    narges*, m1361, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    روميانا جوون بله همين طور بود ممنون
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8169
    پسند کرده
    18877
    اگردک خوشمزه
    مادر همسری پخته و زحمت کشیدن آوردن برامون
    در تعداد بالا میپزه که خیلی سخته واقعا - تقریبا دستورش با دستور بهجت جون یکی بود
    من تو فریزر میزارم و تو فر گرم میکنم که خیلی تر و تازه میشه
    با پنیر حرف نداره ه ه
    نام: DSC08504.jpg نمایش: 2319 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    mami mahdis, پرنسس.م, الهام بانو و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    4506
    پسند کرده
    655
    آبگوشت قلیه کلم
    کلم سر که ما بهش میگیم کلم قمری رو حبه قندی خورد کرده و تفت دادم
    به ازای هر نفر یک قاشق لوبیا یک قاشق نخود رو با یه پیاز کوچیک و گوشت گذاشتم یکساعت و نیم تو زودپز و همزمان به ازای هر نفر هم یک قاشق عدس توی آب جوش خیس کردم
    بعد از اتمام زمان پخت چربی گوشت و اون پیاز رو با یه پیاز خام و یکی دو حبه سیر ریختم توی آسیاب
    اینجوری چربیش کامل کوبیده میشه و روی ظرف نمیاد و درش حل میشه
    و بهش اضافه کردم و یه سیب زمینی متوسط خورد کردم توش به علاوه نمک و زردچوبه و عدسی که خیس کرده بودم
    دوباره در زودپز رو بستم و یک ربع زمان دادم بهش و بعد باز کردم و مورد استفاده قرار دادیم
    و در کنارش سیر رنده شده در ماست استفاده میشه
    این یه آبگوشت خیلی لذیذه و من به شخصه خیلی دوستش دارم
    برای تبلیغش هم یه شعر داریم که میگه
    قلیه کلمِ پُر عدس/سیرماست به فریادش برس
    (جا داره ذکر کنم زودپزمون برقی بود)
    و چون سر میز با ظرفش نمیاریم و برای هر نفر پرسی میاریم مجبور شدم ازش جدا عکس بگیرم
    سر میز هم که سالاد شیرازی و سیرماست و ترشی بندری و نون سنگک و دوغ حضور دارن
    نام: DSC_0184.jpg نمایش: 1139 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    نام: DSC_0192.jpg نمایش: 1216 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    Behjat, sara chef و romina joon این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما