نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 80
صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    881
    پسند کرده
    260
    راستی همدانی ها از هر چیزی ترشی و مربا درست می کنند و سر سفره مهمونی هاشون چند جور مربا میذارن.
    از ترشی هایی که می دونم بیشتر تو همدان درست می شه، رازیانه و گلپر و فلفل (بیور) و گردو هست.
    لوبیا پلو
     

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    شيريني پادرازى ... معطر و خوشمزه
    مواد لازم :
    كره ٢٥٠ گرم (از یک ساعت قبل در دمای محیط نرم شده باشه )
    پودرقند ١٥٠گرم
    تخم مرغ ٢عدد ....به علاوه ی یک زرده اضافه برای روی کار
    آرد نخود چي ١٥٠گرم
    آردگندم ١٢٥گرم
    آرد برنج ١٢٥گرم
    وانيل یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر مغز هل نصف قاشق چای خوری
    پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه :

    پودر قند و تخم مرغ و وانيل را مخلوط كرده و یک دقیقه هم ميزنيم.در حدی که خوب ترکیب بشن.
    هر سه آرد رو با پودر زنجبیل و پودر مغز هل ، الک میکنیم و بعد با با كره مخلوط میکنیم .
    بعد مخلوط مایع ( تخم مرغ و پودر قند و وانیل )رو به آرد اضافه میکنیم و ورز ميدیم تا خمير یک دست و نرمی به دست بیاد.زیاد ورز ندید ...همین که یک دست شد کافیه .
    خمیر رو به شکل یک دیسک در میاریم و در نایلون میگذاریم و يك ساعت در يخچال میگذاریم تا استراحت کنه.
    روى سطح کار آرد پاشیده ،و با وردنه ی معمولی ، به قطر یك سانت باز ميكنيم .احتمالا خمیر به خاطر سرمای یخچال کمی سفت ...10 دقیقه بهش زمان بدید تا کمی نرمتر بشه ولی نه خیلی ....
    دور خمیر رو با دست مرتب میکنیم و بعد با وردنه ی مخصوص که به صورت راه راه هست ،با فشار ملایم ،یک بار دیگه ، فقط در یک جهت وردنه میکشیم .
    و بعد با قالب شیرینی زبان قالب میزنیم .این مرحله باعث میشه که روی این شیرینی به صورتی که در عکس میبینید فرم راه راه به خودش بگیره .اگر هم این وردنه رو ندارید از چنگال استفاده و کنید و این طرح راه راه رو روش شکل بدید....حتی اگر این نوع قالب رو ندارید با هر قالبی که دارید قالب بزنید...
    خمیر قالب زده رو تک تک با اسپا چولا بر میداریم و به ارومی در سینی فر که کاغذ انداخته ایم با فاصله ی دو سانت می گذاریم.
    یک زرده ی اضافی لازیم داریم برای روی کار....زرده ویک قاشق روغن مایع وکمی زعفران دمکرده (اختیاری) رو حدود سی ثانیه خوب هم می زنیم. و به ارومی روی شیرینی ها برس میکنیم.
    بعد كنجد ياپودر پسته روی اونها ميريزيم ودر فري كه از یک ربع قبل، با درجه ١٧٥درجه سانتی گراد یا سیصدو هفتاد درجه ی فارنهایت گرم شده به مدت ٢٠ دقيقه قرار ميدهيم تا روي شیرینیها طلايى بشه.


    منبع آشپزی با عشق در فیس بوق

    نام: 10175055_758163080880680_3650834018843331991_n.jpg نمایش: 2386 اندازه: 42.4 کیلو بایت
    Behjat و بهنا این نوشته را پسندیده.


  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    دستور دوم
    کلوچه شیرمال
    آرد نیم کیلو
    کره 200 گرم
    پودر شکر 250 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    جوش شیرین 1ق چ
    بکینگ پودر 1/2 قاشق چ
    ماست 200 گرم
    کنجد مقداری
    ابتدا کره و آرد رو مخلوط کنیم تا جذب هم بشن.بعد پودر شکر ماست جوش شیرین 1عدد تخم مرغ و بکینگودر را مخلوط کنیم بهم میزنیم تا جذب هم شوند و 1ساعت به خمیر استراحت میدهیم .سپس خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده قالب میزنیم رویش را طرح می اندازیم و تخم مرغ دوم را روی آن می مالیم و کنجد می پاشیم.در فر 175 درجه به مدت نیم ساعت.


    پ.ن:من اینو با نصف مواد درست کردم و مزش به نظرم نزدیک شیر مال بود هرچند بعضی قنادی ها مث زرینه بعد از پخت یکم شهد روی شیر مال میمالن.
    Behjat, بهنا, atoosa92 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9042
    پسند کرده
    5322
    ترحلوای زرده مخصوص استان همدان { مجله قناد باشی شماره 30 دستور خانم معدنچی }
    این ترحلوا خیلی خوشمزه و پر طرفداره مخصوصا ایام ماه مبارک رمضان
    من همیشه اماده از بیرون تهیه میکنم تازه دستورشو گیر اوردم اول برا شما دوستان میزارم خودم هم اولین فرصت درست میکنم
    گفتم شاید دوستان بخوان خودشون امتحان کنند
    زرده تخم مرغ 10 عدد شکر 3/4 پیمانه
    نشاسته 2 ق س
    گلاب 3 ق س
    زعفران 1 ق س
    روغن ابکرده 2 ق س
    ابتدا زرده و شکر را انقدر بزنید تا کاملا حل شده و رنگش روشن شود نشاسته را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید
    روغن را در قابلمه ریخته کمی اب کرده سپس مواد بالا را به داخل قابلمه انتقال داده مانند حلوا تفت دهید تا کاملا بپزد و جای خط قاشق روی حلوا بماند
    در اخر زعفران و گلاب را افزوده در ظرف مورد نظر ریخته سرو نمایید
    بورلا و Behjat این نوشته را پسندیده.

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2945
    پسند کرده
    1875
    از غذاهای معروف همدان : آش رشته ترشی است که خیییییییلی خوشمزه اس
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: AshTorsh.jpg
مشاهده: 2629
حجم: 55.6 کیلو بایت
    مواد این غذا سرکه، شیره انگور یا شکر،رشته آشی ،زردالو ،پیاز،چغندر ، آلو قجری وآلبالووکمی سبزی ( اسفناج یا برگ چغندر ) بکار می رود. برعکس آشهای دیگر در این غذا سبزی خیلی کمی استفاده می شود، تنها سبزی بکار رفته در این آش چغندر می باشد از گروه حبوبات هم عدس و نخود فقط استفاده می شود .این غذا با توجه به ماهیت ترش وشیرین آن زمانیکه برای ماه رمضان استفاده می شودترشی آن را کمتر وشیرینی آن را برای کنترل قند خون بیشتر می ریزند . از نظر سایر موادی که دارد(میوه های خشک) وفیبر بالایی که دارند کمک می کند به کارکرد بهتر دستگاه گوارش، همچنین باتوجه به مواغذایی پتاسیم بالا یی داردو ازخواص پتاسیم است که نقش بسزایی در تنظیم فشار خون دارا می باشد . برای همین استفاده از این غذا در این ماه بسیار کاربرد دارد.
    Behjat این نوشته را پسندیده.
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2945
    پسند کرده
    1875
    از ترشی های خوشمزه و مخصوص همدان ترشی گردو هستش که از گردوی سبز نرسیده که هنوز سفت نشده و گردوی داخلش هنوز نبسته تهیه میشه ( همون چغاله گردو)
    فایل پیوست 74511

    چغاله سبز تازه و ترد نمک مقدار نوک ق چ رنده شده جوزهندی چند عدد دانه درسته خردل و یا میخک چند عدد دانه درسته فلفل سیاه در صورت تمایل ادویه مخصوص ترشی عصاره تمرهندی Tamrind حدود یک پیمانه برگه زردآلوی خیس کرده و له شده حدود یک پیمانه طرز تهیه : ابتدا بايد گردوي سبز و كال را که هنوز پوست چوبی آن سفت نشده است را خريد و شست و سوراخ کرد و بعد آنرا در آب جوشاند. اين گردو بايد سفت باشد و محكم، تا دوام بياورد. بعد از جوشاندن بايد گردو را در آب خنك به مدت يك هفته نگاه داشت و آب آن را هر روز عوض كرد.
    مقداري عصاره تمبر هندي و عصاره برگه زرد آلوي خشك ( میتوان برگه ها را در کمی آب جوشانده تا نرمو له شوند ) سپس ادويه مخصوص ترشی ( پودر انبه و ...) را با آن قاطي كرده و كل محلول را از صافي مي گذرانيم. اين لعاب و عصاره مخلوط را با سركه مخلوط مي كنند. سپس گردو ها را در كف ظرف مي چينند و این عصاره مخلوط را بر روي آن مي ريزند و مي گذارند جا بيفتد. ترشي گردو يكي از لذيذترين و مشهورترين ترشي هاي همدان است.
    نکته : برای تهیه اکثر ترشی گردو به طور معمولا و عموما : چغاله ي گردو را در آب نمک مي ريزند و به مدت حداکثر 21 روز روزانه آب نمک را عوض مي کنند تا گردو کاملاً سياه شود . به ازای هر 300 گرم گردو 1 قاشق غذاخوری نمک لازم است .
    Behjat این نوشته را پسندیده.
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    romina joon این همون شیرمال هاست که مخصوص همدانه؟ همونا که نجومی داره؟
    بله تقریبا
    بورلا این نوشته را پسندیده.


  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    881
    پسند کرده
    260
    یک آبگوشتی هست که من تو روستاهای شهرستان کبودرآهنگ خوردم، واسه مراسم عروسی یا عزا و یا حتی نذری این آبگوشت رو میدن و بهشمی گن آبگوشت دوغ.
    مثل آبگوشت معمولی گوشت با دنبه و نخود رو می پزن. بعد که پخته شد، آرد رو با روغن تفت می دن تا رنگش عوض بشه، دنبه رو هم با زردچوبه می کوبند، بعد آرد سرخ شده رو به آبگوشت اضافه میکنن و هم می زنن در آخر هم کشک اضافه می کنن و هم می زنن تا کش نبره. خیلی خوشمزه است ولی سنگینه و همراهش فقط پیاز می خورن نه ترشی.
    لوبیا پلو
     

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما