نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 80
صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,049
    میزان امتیاز
    1393
    پسند شده
    21380
    پسند کرده
    19216
    ...
     
    sara chef و mami mahdis این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    نام: کمپه م.jpg نمایش: 1833 اندازه: 89.3 کیلو بایت

    این یه غذای سنتی یکی از شهرستان های استان همدان هستش .من نمیدونم شهرهای دیگه هم درست میشه یا نه؟
    یه پلو و خورشته که معمولا زمستونها درست میکنن
    اسم محلیش کپمه (با ضمه روی ک و سکون پ)هستش
    برای پلوش :1 لیوان بلغور گندم
    1 لیوان برنج و 1 لیوان رشته پلویی
    بلغور رو از شب قبل خیس میکنیم.بلغور رو میذاریم تا نیم پز بشه بعد برنج رو اضافه میکنیم و بعد از پختن برنج رشته رو هم می ریزیم و بعد از یه جوش آبکش میکنیم. ته قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی می چینیم و مخلوط بالا رو میریزیم و دم کنی میذاریم تا دم بکشه.

    نام: کمپه.jpg نمایش: 1780 اندازه: 90.4 کیلو بایت

    برای خورشت :پیاز داغ میکنیم و گوشت رو تفت میدیم و لوبیا قرمز و رب میریزیم و آب اضافه میکنیم تا گوشت و لوبیا بپزه
    برگه زرد آلو و آلو رو خیس میکنیم و یک ساعت پایانی همراه سیب زمینی خرد شده به خورشت اضافه میکنیم.
    تو دستور اصلی چغندر هم می ریزن ولی من چون دوست ندارم شیرین بشه نمی ریزم

    نام: کمپه 1.jpg نمایش: 1785 اندازه: 78.2 کیلو بایت

    بلغور گندم دو نوع هستش یکی بلغوری که باهاش حلیم درست میکنیم که گندم پوست کنده هستش و رنگش روشنتر از بلغوری که برای آش استفاده میشه و گندم پخته و نیمه خرد شده هستش
    mahnooshin, *ARMITA*, atoosa92 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tanazi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۳
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    12
    قوت
    این عصرونه خیلی خوشمزه مخصوص همدانی هاست که طرز تهیش به این صورته:

    مواد لازم: نون خشک شده کوبیده شده - پنیر- روغن حیوانی- سبزیجات خورد شده- پیاز نگینی شده-گردو خردشده

    نون خشک کوبیده شده را درون قابلمه میریزیم کمی اب و روغن حیوانی میریزیم یکم حرات میدهیم نونها باید حالت نرم دار باشن بعد پنیر را کمی له کرده به آن اضافه می کنیم خوب مخلوط شد سبزی و پیاز خام نگینی شده و گردو به آن می افزاییم به صورت لقمه لقمه در آورده و نوش جان می کنیم.
    شاید به نظر جالب نباشه ولی فوق العاده خوشمزه و ساده است.
    Behjat, aydaa, فرشته 65 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بلاخره پیداش میکنم میدونم نیمه گمشدم و میگم

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    498
    پسند شده
    12197
    پسند کرده
    4211

    ویترین مدال ها


    رشته پلو و خورش



    خانواده ی همسرم اصالتا همدانی هستندو من این غذا رو از اونا یادگرفتم .

    رشته پلو رو که همه بلدن .موقع ابکش کردن برنج رشته پلویی رو توی قابلمه میریزیم و یه جوش که خورد ابکش میکنیم
    خورش هم به این صورته که عدس و لوبیا کشاورزی(من نداشتم از لوبیا سفید استفاده کردم) رو می پزید
    بعدپیازداغ کرده و زردچوبه و فلفل زده و رب رو اضافه کنید و تفت بدید سپس عدس و لوبیا رو اضافه کنیدو برگه ی زردآلو و آلو بخارا ریختم وگذاشتم خورش جا بیفته

    با گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده و نمک وفلفل قلقلی یا کوفته ریزه درست کردم و سرخ کردم
    موقع سرو کنار خورش گذاشتم


    نام: Picture 2733.jpg نمایش: 1611 اندازه: 71.7 کیلو بایت

    نام: Picture 2734.jpg نمایش: 1626 اندازه: 62.8 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, عطيه, sadi_eh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    16880
    پسند کرده
    12012
    اگیردک: غذاها و خوردنیهای استان همدان
    البته این دستپخت عزیزی بود که دستورش همین دستور بهجت جونه!
    بهجت جوووووووونم!

    نام: 20140405_124600.jpg نمایش: 2214 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    Behjat, zardin, mami mahdis و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #46
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    آش اوماج خوشمزه دست پخت مامان گلم



    ما این آش رو فروردین و اوایل اردیبهشت با یه سبزی محلی درست میکنیم که شبیه تره نازکه ولی یه بوی خاصی داره که خیلیها دوست ندارن
    البته بعد از پخت دیگه این بو رو نمیده و آش خیلی خوشمزه ای میشه
    عدس و لوبیا قرمز رو با مقداری آب میذاریم تا نیم پز بشه پیاز داغ و سیب زمینی نگینی خرد شده هم اضافه میکنیم
    برای اینکه خوشمزه تر شدنش میتونیم چند تکه گوشت خورشتی هم بریزیم
    سبزی و اوماج رو هم میریزم و بعد از چند جوش کمی آویشن رو تو روغن داغ کرده و به آش اضافه میکنیم
    نمک و فلفل قرمز و یه تخم مرغ هم تو مرحله آخر تو آش مریزیم و بعد از سفت شدن تخم مرغ تو آش ،با قاشق له میکنیم.
    اصل ماجرا درست کردن اوماج هستش
    به آرد یکم نمک و زردچوبه میزنیم و مقداری آب می ریزیم که یه خمیر سفتی بدست بیاد که بدست نچسبه
    تو یه سینی دو قاشق آرد می ریزیم و خمیر رو روی این آرد رنده میکنیم و بعد با دست خمیرهای رنده شده رو با آرد داخل سینی می مالیم تا دونه دونه بشن و بهم نچسبن



    یک تا دو ساعت میذاریم تو فضای آشپزخونه بمونه تا یکم خشک بشه بعد می ریزیم تو آش
    وقتی هم که این سبزی خاص نباشه از سیزی آش استفاده میکنن
    این آش رو معمولا با فلفل قرمز و تند درست میکنن

    atoosa92, zohre.a, sohei59 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    8203
    پسند کرده
    7796
    آگیردک با دستور بهجت عزیز ممنون از زهره جون بابت یادآوری این دستور
    نام: آگیرک2.jpg نمایش: 2416 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    نام: آگیردک.jpg نمایش: 1575 اندازه: 45.6 کیلو بایت

    بافت نون نرم و عالی بود با اجازه بهجت جون یکم مقدار شکرشو بیشتر ریختم !!!
    اینها رو برای صبحونه درست کردم عالی بود یه صبحونه با نون گرم!!!
    راستی ما توی بوشهر یه همچین نونی با این بافت داریم البته توش خرما می ریزن و کلی ادویه که من فقط زیره رو توش حس میکنم باید یه دستور درست و حسابی ازش پیدا کنم.
    ممنون بهجت جون
    ویرایش توسط mami mahdis : ۱۳۹۳/۰۲/۰۷ در ساعت ۱۲:۱۷ قبل از ظهر
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, فرشته 65, mamienazi و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    865
    پسند کرده
    260
    چه باحال من همدانیم. ولی فقط چند تا از این غذا ها رو خورده بودم.

    راستی روی اگردک ها اگه رازیانه بپاشید هم خوشمزه می شه.
    لوبیا پلو
     

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما