نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 80
صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    [quote=بنیتا.ر]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "mina_m":27ia3nu2
    اینم اش سماق ما.با اب سماق و چغندرو...عکس مال 3 سال پیش.تا خواستم عکس بگیرم مامان ملاقه رو کرد توش.تزییتان رفت رو هوا
    >
    این آش بسسسسسسسسسسسسسسسیار خوشمزه است.ما همیشه زمستونا درست می کنیم اما نمی دونستم اصلیتش مال همدانه.
    مینا جون یه توصیه بهت می کنم.اگه می خوای خوشرنگ و قرمز بشه لبو ها رو سوا بپز و نگینی خرد کن و نیم ساعت آخر همراه با کمی از آب لبو به آش اضافه کن.قرمز شفافففففففففف می شه.[/quote:27ia3nu2]
    بنیتاجون ممنون از توجه ت.عزیزم تو شهر پدریه من این اش و با لبو درست نمیکنن.با یه نوع چغندر که قهوه ای رنگه باید درست بشه و دستور اصلیش هم همینه.البته با لبو هم درست کردیم بعضی وقتا که رنگش قشنگ میشه ولی مزه اصلی رو نداره.اینم که تو عکس هست با چغندر قهوه ایه.البته گردو هم داره که به رنگ قهوه ایش کمک میکنه.شما ایا گردو میریزین؟
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    انگشت پیچ
    مواد لازم:

    شکر ..............................1 کیلو
    سفیده تخم مرغ ..................3 عدد
    جوهر لیمو...........................1/8 قاشق چایخوری
    آب ..................................به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر

    طرز تهیه:

    شکر را در ظرف مورد نظر ریخته ، و آب رو که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشه اضافه می کنیم. و بر شعله گاز قرار می دیم.بعد از این که شربت قوام اومد ، جوهر لیمو رو داخل اون می ریزیم.بعد از کمی حرارت ، مقداری از شربت رو بین دو انگشت قرار می دیم، اگه بصورت کش دار شد ،حرارت رو خاموش و صبر می کنیم تا خنک شه در حدی که اگه سفیده رو به اون اضافه کنیم پخته نشه، در این زمان سفیده ها رو به میزانی که پف کنه هم می زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می زنیم تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار بشه.
    حالا دیگه انگشت پیچ ما آمادست، ما می تونیم برای عطر و طعم اون به شربتمون گلاب هم اضافه کنیم و در موقع هم زدن مواد از مقداری دارچین.
    و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایلآن را تزئین کنیم.

    این سوغات شیرین که طرفداران زیادی هم داره ، بیشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیره.و من طرز تهیه اون رو از یکی از شهروندان همدانی گرفتم ، که جا داره از همینجا از ایشون تشکر کنم.
    در فرصتی مناسب تصویری از این شیرینی براتون قرار می دم.

    نوش جان
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    حلوای انگشت پیچ
    مواد لازم:

    آرد یک پیمانه
    روغن مایع 1 پیمانه
    شیر یک پیمانه
    گلاب یک دوم پیمانه
    عسل یک پیمانه
    دارچین 1 قاشق مرباخوری
    خلال بادام وپسته برای تزئین
    زعفران به مقدار کم

    طرز تهیه:

    ابتدا آرد را در تابه ریخته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم شیر را درون ظرف دیگری ریخته سپس گلاب را اضافه کرده زعفران را به آن اضافه کرده وقتی شیر گرم شد شعله را خاموش کرده عسل را اضافه می کنیم مواد مایع را به آرد و روغن اضافه کرده هم زده تا جا بیافتد این حلوا نباید زیاد سفت باشد همانطور که از اسمش پیداست باید دور انگشت پیچیده شود در آخر خلال بادام و پسته را به آن می افزائیم این حلوا مخصوص شهرهای جنوبی کشور است .


    لازم به ذکر است که تفاوت این حلوا استفاده از شیر بجای آب می باشد)
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    این هم حلوا نشاسته است
    من از زمانی که یادم میاد خانواده پدریم که اهل تویسرکان هستند این حلوا را درست میکردم و از انجایی که من تا حالا جایی ندیدمش احتمالا مربوط به این استان باشه


    طرز تهیه:
    چند قاشق نشاسته گل را داخل اب سرد حل کرده بعد میگذارند تا نشاسته ها یه کم ته نشین بشن بعد مقداری از ابی که روش جمع شده را خالی میکنن
    یه کم گلاب و زعفران اضافه میکنند
    روغن را داغ کرده و مایع را داخل روغن میریزند و تند تند همش میزنن
    تنها هنر دراوردن این حلوا اینه که مثل تصویر باید گلوله گلوله در بیاد و مثل سایر حلوا ها یکدست نباید بشه
    برای این کار به چند تا نکته توجه بشه : این حلوا باید تو یه ظرف بچسب مثل روحی یا المینیومی درست بشه و از ظروف تفلون استفاده نشه
    دیگه بعد از داغ شدن روغن حرارتشو باید کم کرد و گرنه نشاسته ها زود میبنده و مزه خامی نشاسته از بین نمیره
    قلب خونه این نوشته را پسندیده.
    ??

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    نان روغنی همدان


    مواد اولیه :


    • تخم*مرغ دو عدد[/*:m:1pjqlbpj]

    • شير يك پيمانه [/*:m:1pjqlbpj]

    • شكر نصف پيمانه[/*:m:1pjqlbpj]

    • آرد (به حدي كه خمير به دست آيد) به ميزان لازم [/*:m:1pjqlbpj]

    • روغن مايع يا روغن حيواني دو تا سه قاشق غذاخوري[/*:m:1pjqlbpj]

    • خميرترش يك قاشق غذاخوري[/*:m:1pjqlbpj]

    • دارچين يك قاشق مرباخوري[/*:m:1pjqlbpj]

    • نمك نصف قاشق چايخوري [/*:m:1pjqlbpj]

    • زردچوبه يا زعفران نصف قاشق چايخوري[/*:m:1pjqlbpj]


    طرزتهيه:

    يكي از تخم*مرغ*ها رابا چنگال زده و با كمي شير مخلوط مي*كنيم، دو تا سه قاشق روغن را نيز اضافه مي*كنيم. شكر رادر باقي*مانده شير ولرم افزوده سپس تخم*مرغ ديگر را به آن مي*افزاييم.نمك، دارچين و كمي زردچوبه را در يك ليوان آرد ريخته، الك كرده و به مواد اضافه مي*كنيم.يك چانه خمير نانوايي يا يك قاشق خمير ترش را در اين مرحله به مايه مخلوط كرده، هممي*زنيم، مابقي آرد را كم**كم اضافه كرده، مخلوط مي*كنيم تا آنجايي كه خمير به دست نچسبد و لطيف هم باشد. دو ساعت استراحتداده تا خمير ور بيايد سپس روي تخته آرد پاشيده و به ضخامت دو لواش از خمير بازكرده و در روغن داغ سرخ مي*كنيم. در صورت تمايل يك قاشق شكر روي خمير مي*پاشيم مي*تواناين نان را به مقدار بيشتري تهيه و در فريزر نگهداري كرده و براي ميان* وعده بچه*ها در مدرسه استفاده نمود.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    شهر گل و راز
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    32

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    سلام به همه
    سال ها پیش مامان یکی از دوستام که ملایری بودن یه بادوم پلو خوشمزه درست کرده بودن که طعمش عالی بود
    مثه لوبیا پلو که جای لوبیا توش بادوم درختی بود با رب کمتر و زعفران بیشتر
    کسی دستورشو داره ؟ من با بادومش مشکل دارم و نمی دونم باید بپزمش بوش بدم یا ...
    ممنون میشم راهنماییم کنین

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4957

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    مدتیه که به شدت علاقمند به غذاهای محلی کشورمون شدم و دوست دارم همه شون رو امتحان کنم. اینبار هم آش بادمجون رو درست کردم.
    به توصیه ی مامی سهند و پرند عزیز دستورش رو اینجا میزارم. من این آش رو با ترکیبی از دستورات موجود توی نت درست کردم. مزه ش هم واقعا عالی بود و حرف نداشت.


    مواد لازم
    نخود نصف پیمانه
    لوبیا قرمز نصف پیمانه
    عدس سه چهارم پیمانه
    بلغور جو یک پیمانه
    *من بلغور جو نداشتم گندم ریختم. اما توصیه میکنم شما حتما جو بریزید. چون لعابش خیلی بیشتره.
    آرد یک قاشق غذاخوری سرپر
    پیاز سه عدد متوسط
    سیر یک بوته
    بادمجان 5 عدد متوسط
    آب قلم یک لیتر
    کشک یک شیشه کوچیک

    من معمولا یهویی تصمیم میگیرم آش بپزم برای همین هیچوقت حبوبات رو نمیرسم از قبل خیس کنم. ولی خب مشکلی هم پیش نیومد.
    عدس رو جدا گذاشتم بپزه و توی زودپز لوبیا قرمز و نخود رو ریختم.من لوبیا چیتی یا سفید نداشتم و به همینها اکتفا کردم. شما اگه داشتید بریزید.
    بادمجونها رو نگینی خورد کردمو ریختم توی یه ظرف حاوی آب نمک تا تلخیش گرفته بشه. بعد از یکساعت آبکش کردم تا ابش گرفته بشه.
    بلغور رو هم یکساعتی توی آب ولرم خیس کردم.
    توی قابلمه که برای آش در نظر گرفتم پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم. بعد نصفشو برای تزئین کنار گذاشتم.
    وقتی سرخ شد سیر رو کوبیدم و ریختم توش که راستش اصلا بوی سیر نمیداد. اگه دوست داشتید سیر بیشتری بریزید.
    سیر هم که کمی تفت خورد زردچوبه و فلفل سیاه و نمک زدم. بعد آرد رو توی روغن همون قابلمه تفت دادم بعد بادمجونها رو ریختم توش و شعله رو کم کردم تا هم نرم بشن هم سرخ بشن. البته اینو اشاره کنم بادمجونهای این فصل برای این کار خیلی مناسب نیستند. چون هم گوشتشون یه مقدار سفته هم تخم زیادی دارن.
    وقتی بادمجونها سرخ شدند آب قلم رو به همراه نیم لیتر دیگه آب اضافه کردم و بلغور رو هم ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا یه مقدار بپزه.
    یکساعت بعد آب حبوبات رو خالی کردم چون رنگش قرمزه و رنگ آش رو تغییر میده.
    بعد ریختم توی قابلمه و کشک رو هم همین موقع اضافه کردم. درشو یه کم باز گذاشتم و با شعله ی کم گذاشتم تا جا بیفته.
    بهتره که حواستون به میزان آبش باشه. اگه آبش کم بشه و هی بخواهید آب اضافه کنید مزه ی خوبی نمیگیره. پس همون اول سعی کنید میزان آبی که میریزید اندازه باشه.
    وقتی آش پخت درش رو کامل بزارید و اجازه بدید به همین صورت یه کم جا بیفته بعد توی ظرف بکشید.
    مامان من برای همه ی آشها همین کارو میکنه. یه فوت کوزه گریه.
    خورش بادمجون
     
    sara chef, پرپرک, بهنا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    شما غذایی به سم حلوای زرد دارین اگر دارین دستورش برام میزارین همسرم جایی خورده خوشش امده گفت مال استان همدان هم دانشگاه من همدانیه رست کرده خوردیم البته این مال 8سال پیشه
    دوست عزیز امیدوارم این مبحث کمکتون کنه

    halva/topic5517.html

صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما