نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree205Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان همدان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 80
صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17241

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    من می خواهم یه نوع نون که مربوط به یکی از شهرستانهای استان همدان هست و معرفی کنم این نون اسمش اگیردک (با فتحه الف)است. این نونیه که معمولا برای عروسها درست می کنند، مادر عروس درست می کنه برای فامیلهای داماد که فردای عروسی خونه عروس میان.
    مواد لازم:
    شیر 1و 1/2پیمانه
    تخم مرغ 1عدد
    شکر 1و 1/2پیمانه
    نمک 1دوم ق چ
    زردچوبه 1دوم ق چ
    مایه خمیر فوری 1ق س
    آرد تقریبا 500گرم

    یک دوم پیمانه شیر ولرم رو با یک قاشق شکر و مایه خمیر مخلوط می کنیم.

    بقیه شکر را در یک پیمانه شیر ولرم حل می کنیم و تخم مرغ و نمک و زردچوبه را هم مخلوط می کنیم.
    مایه خمیر رو به مواد بالا اضافه می کنیم و آرد رو یه تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبه ،خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و به مدت 1تا 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.

    خمیر را به چونه های 70 گرمی تقسیم می کنیم . تو سینی کمی آرد مریزیم و چونه های خمیر رو تو سینی میذاریم و دستمال نمدار روش میکشیم و 15 دقیقه دیگه استراحت میدیم.


    ماهیتابه را روی گاز میذاریم و روغن می ریزیم تا داغ بشه.

    یکی از خمیر هارو روی تخته با وردنه باز میکنیم و تو روغن داغ سرخ می کنیم موقع سرخ شدن با قاشق روی خمیر از روغن داغ مریزیم و قتی یه طرفش سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم و روی دستمال میذاریم تا روغن اضافی نون گرفته بشه.

    نون خوشمزه ای هست که با پنیر برای صبحونه می چسبه.

    با این مقدار خمیر 12الی13تا نون درست میشه.

    مامان من وقتی این نون رو درست میکنه کمتر از 100 درست نمیکنه میگه چند تا برای عروسها چند تا برای دختر ها برای عمه و خاله و به همسایه که حتما باید بده چون بوی نون میره.

    نون شیرینیه فکر می کنم قدیمها که شیرینی نبوده از این بعنوان شیرینی استفاده می کردن .الان هم مادرم وقتی برای من عیدی میاره حتما از این نونها درست میکنه . با اینکه کار پر زحمتیه و وقت گیره در عوض خوشمزه ست.
    sara chef, zohre.a, ... رضوان ... و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    وای بهجت عزیز دستت درد نکنه برای دستور این نون خوشمزه ( اگیردک ) این نون رو عمه بزرگ من خدابیامرز برامون درست میکرد و هنوز از زمان بچگی تا به حال مزش یادم مونده خیلی خوشحالم دستورش رو دارم دیگه و در اولین فرصت درست خواهم کرد
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    95

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    صفحه قبل دستور اش بادمجان را گذاشته بودم
    امروز موفق شدم بپزمش اینم عکسش

    قبل از تزیین



    بعد از تزیین



    sara chef و پرپرک این نوشته را پسندیده.
    ??

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    اش ساده (شوربا)

    این اش رو من از مادربزرگم خدابیامرز یاد گرفتم!

    بیشترین کابرد این اش زمان سرماخوردگی هست!

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده یا مرغ=200 گرم
    برنج=1پیمانه
    عدس=1/5 پیمانه
    گوجه فرنگی=4 عدد
    پیاز خرد شده=1 عدد متوسط
    سبزی اش خرد شده=1 پیمانه
    لواشک یا الو بخارا=به میزان دلخواه
    روغن=به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی=1/2 ق غ
    نمک,زرچوبه و فلفل سیاه=به میزان لازم
    اب=به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم و اگر از گوشت چرخ کرده استفاده کردیم ,گوشت رو هم با پیاز و زرچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی تفت میدیم!
    بعد برنج و عدس رو به مرغ یا گوشتمون همراه با مقدار 3 برابر عدس و برنج اب میذاریم تا خوب بپزن!
    در مرحله بعدی سبزی اش , گوجه فرنگی و در صورت دلخواه لواشک یا الو بخارا رو اضافه میکنیم و میذاریم اشمون ریز ریز بجوشه تا خوب جا بیافته و زمانی که پختمون کامل شد نمک رو اضافه میکنیم!





    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    95

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    با پوزش از تاخیر
    من تازه موفق شدم اش سماق را بپزم و عکس گذاری کنم
    به روایت تصویر

    http://www.mamipic.com/share-3DA0_4F02E7E4.html



    غذاها و خوردنیهای استان همدان
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر
    sara chef و maman mersana این نوشته را پسندیده.
    ??

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    من عاشق آش سماق هستم!

    توی سرکان(زادگاه پدرم) این آش رو شب عید نوروز میپزن و گاها توی هوای سرد تا 13 بدر نگه میدارن چون اعتقاد دارن خوردن این آش ترش باعث میشه تنقلاتی که در طی عید دیدنی ها صرف شده خوب هضم بشه!


    ناخوداگاه یاد پدر مرحومم افتادم که هر سال شب سال نو این آش رو میپختن!


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    بهجت جان ما هم تو استان مرکزی این شیرینی رو درست میکنیم واقعن خوشمزه ست دستت درد نکنه
    حالا از مال این دنیا،نهی داریم گرو هشت


    http://manosam.persianblog.ir/

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس صورتی
    کاچی

    مواد لازم:(برای 4 نفر)
    بلغور گندم 500 گرم
    روغن حیوانی 200 گرم
    اب به میزان لازم
    کشک به میزان لازم
    گردوی ساییده شده 100 گرم
    نعنا داغ(در صورت تمایل) کمی
    نمک به میزان لازم
    نخود ابگوشتی (در صورت تمایل) 200 گرم
    سیب زمینی حبه شده (در صورت تمایل) 2 عدد بزرگ

    طرز تهیه:
    ابتدا بلغور گندم را با اب و مقداری روغن حیوانی میپزیم تا بلغورها کاملا پخته بشن!
    بعد نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا کاچی جا بیافتد!
    زمان سرو روی کاسه ها روغن حیوانی و کشک و گردوی ساییده و در صورت تمایل نعنا داغ میریزیم...

    توجه:این غذا اگر با نخود ابگوشتی و سیب زمینی حبه ای پخته شود به ان حلیم نخودی گفته میشه!


    مرسی از توضیحاتت فقط ی سوال توش ارد نداره ایا؟؟
    بعد اون سفیدا که خوردم مزه کشک نمیداد حالت کف داشت انگار که مثل خامه با همزن زده شده باشه سبک بود مزه کشک نمیداد
    توش سیر که نداشت نه؟ادویه چیزی نداشت؟ خیلی سوال کردم الان میگه دیگه براش اش نمیبرم
    سوم هم فکر میکردم توش ارد هم داره
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما