نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree47Likes

موضوع: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 88
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان خوشبخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی بی بی
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    9

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    خانمهایی که سولار دام ال جی دارند:
    پیتزایی که در کلاس رایگان ال جی آموزش دادند:
    نان پیتزای آماده (من همیشه از مارک شیر آوران استفاده میکنم و از کیفیتش راضی هستم) را برمیداریم و روی آن سس گوجه فرنگی میمالیم، بعد پنیر و بعد هر موادی که دوست داریم (من از ترکیب گوشت چرخکرده و سویا و پیاز داغ بعلاوه مقدار کمی رب و قارچ و فللفل دلمه ای استفاده میکنم. استفاده از سویا باعث میشود پیتزا خیلی حالت چرب پیدا نکند) و بعد هم روی همه این مواد پنیر پیتزا میریزیم. حالا پیتزایمان را وزن میکنیم و سپس آنرا روی سینی فلزی سولار که از قبل چرب شده میگذاریم. از منوی پخت اتوماتیک شماره پیتزا را پیدا میکنیم. سولار من مدل 3853 است و شماره پیتزا 10 میباشد. شاید در مدلهای دیگر روی شماره دیگری باشد. حالا وزن پیتزا را به دستگاه میدهیم و بعد دکمه استارت. من تا به حال بارها با این روش پیتزا پخته ام که همیشه عالی شده است. نان آن اصلا خشک نمیشود و حتی دختر 3 ساله ام براحتی آنرا گاز میزند. در حالیکه قبلا وقتی با همین مواد در فر پیتزا میپختم، نان آن سفت و خشک میشد. اما با سولار واقعا محشر میشه
    live این نوشته را پسندیده.
    همیشه از خوبیهای آدمها واسه خودت دیوار بساز.
    پس هر وقت در حقت بدی کردند، فقط یه آجر از دیوار بردار.
    بی انصافیه اگه کل دیوار رو خراب کنی...

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    پیتزا مخلوط

    خمیر رو چانه ای از نون فانتزی گرفتم .ظرفم رو چرب کردم خمیر رو داخل ظرف پهن کردم داخل ماکرو گداشتم که از قبل با
    دکمه کانوکشن درجه 200 گرم شده .به مدت 15 20 دقیقه
    بعد خمیر رو بیرون میاریم روشو کمی سس گوجه و پنیر پیزا میریزیم بعد مواد پیتزام که شامل گوشت و پیاز و قارچ و سوسیس و فلفل دلمه و کمی رب و اویشن و نمک و فلفل رو که از قبل آماده و سرخ شده رو رو روش میریزیم روشم پنیر پیتزا میریزیم و دوباره داخل ماکرو میگذاریم تا پنیر آب بشه به مدت 10 دقیقه اگه خواستیم روش طلایی بشه گریلشو روشن میکنیم در حدی که روی پنیر طلایی بشه



    live این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    368
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    4454

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط faranbanoo
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    نقل قول نوشته اصلی توسط setareh
    بچه ها تو مایکروفر سولار دام چه جوری میشه پیراشکی غذایی پخت ؟ با چه درجه ای بهتر میشه ؟
    عزیزم قبلا هم راجع بهش صحبت شده اما باز براتون مینویسم:
    هر دستوری که به فر احتیاج داره رو میتونید شما با تنظیم کانوکشن مایکروویوتون درست کنید به این صورت که از دمای دستور 15 تا 20 درجه کم کنید (چون کانوکشنِ مایکرو یه نوع فر برقیه) و زمان رو هم بسته به چیزی که دارید میپزید (کیک مثلا) از 15 20 مین زودتر چک کنید،
    یعنی؛ اگه پیراشکی رو با دمای 200 درجه و توی 20 دقیقه میپزید کانوکشن رو روی دمای 180 درجه پیش گرمایش بدید و بعد از بوق زدنش توی همون دمای 180 درجه و 15 دقیقه بپزید بعد از اون زمان رو چک کنید تا دستتون بیاد برای دفعات بعد از اون، یا مثلا کیکی که باید توی دمای 180 درجه و 1 ساعت بپزه رو شما توی 160 165 درجه به مدت 45 مین بپزید و بعد از اون تایم رو چک کنید اگه هنوز جا داشت ادامه بدید
    یعنی برای همه مارکها همینجوریه خانمی؟اخه مایکروویو من دلونگیه اما مال چندین سال پیشه و دیگه قدیمی شده
    نمیدونم اینی که گفتید برای منم صدق میکنه یا نه
    من از کانکشن استفاده نمیکنم و هر 11 دقیقه چک میکنم از بیرون نگاهش میکنم یا دو سوم زمان پخت که گذشت و کیک پف کرد چک میکنم . کلا بوی غذا ی پخته شده رو که حس کردی یه چک کن
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان خوشبخت
    خانمهایی که سولار دام ال جی دارند:
    پیتزایی که در کلاس رایگان ال جی آموزش دادند:
    نان پیتزای آماده (من همیشه از مارک شیر آوران استفاده میکنم و از کیفیتش راضی هستم) را برمیداریم و روی آن سس گوجه فرنگی میمالیم، بعد پنیر و بعد هر موادی که دوست داریم (من از ترکیب گوشت چرخکرده و سویا و پیاز داغ بعلاوه مقدار کمی رب و قارچ و فللفل دلمه ای استفاده میکنم. استفاده از سویا باعث میشود پیتزا خیلی حالت چرب پیدا نکند) و بعد هم روی همه این مواد پنیر پیتزا میریزیم. حالا پیتزایمان را وزن میکنیم و سپس آنرا روی سینی فلزی سولار که از قبل چرب شده میگذاریم. از منوی پخت اتوماتیک شماره پیتزا را پیدا میکنیم. سولار من مدل 3853 است و شماره پیتزا 10 میباشد. شاید در مدلهای دیگر روی شماره دیگری باشد. حالا وزن پیتزا را به دستگاه میدهیم و بعد دکمه استارت. من تا به حال بارها با این روش پیتزا پخته ام که همیشه عالی شده است. نان آن اصلا خشک نمیشود و حتی دختر 3 ساله ام براحتی آنرا گاز میزند. در حالیکه قبلا وقتی با همین مواد در فر پیتزا میپختم، نان آن سفت و خشک میشد. اما با سولار واقعا محشر میشه
    من پیتزا رو به همین روش، و با نون مارک «نان آوران» درست کرده بودم، بسیار خوشمزه شد ولی اطراف نون خیلی و وسطش کمی خشک شده بود، نمی دونم دلیلش چی بود. شاید چون بعد از استفاده از منوی اتوماتیک، سه دقیقه هم روی سه پایه بلند گریلش کردم...

    کلا به نظرم زمان پخت اتوماتیک بالاست! پیتزای من حدود 320 تا 350 گرم بود در پخت اتوماتیک کمی بیش از 7 دقیقه زمان برد.


  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serendipitii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    1

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    سلامممم

    اینم پیراشکی من که تو ماکروفر سولاردام درست کردم

    با کانوکش و درجه 220....20 دقیقه زمان دادم و 3دقیقه هم گریل

    از 15 به بعد چک کنید.به خاطر تفاوت دستگاهها

    سه پایه کوتاه رو روی سینی گردون گذاشتم و ته ظرفم رو یه کوچولو چرب کردم و پیراشکی ها رو گذاشتم




    از پودر خمیر پیراشکی رابو استفاده کردم

    موادداخلش هم یه عالمه پیاز داغ رو تفت دادم با گوشت و سویا و فلفل دلمه ایی و قارچ

    موقع پیچیدن هم روی مواد پنیرپیتزا گذاشتم

    نخدید بهم اگه خیلی یه دست نشده

    راستش اولین بارم بود و زمانم خیلی کم بود و میخواستم تا افطار آماده بشه

    حتما هم میخواستم شکل قلب باشه که کارم بیشتر طول کشید

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1569
    پسند کرده
    4642

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط serendipitii
    سلامممم

    اینم پیراشکی من که تو ماکروفر سولاردام درست کردم




    از پودر خمیر پیراشکی رابو استفاده کردم

    موادداخلش هم یه عالمه پیاز داغ رو تفت دادم با گوشت و سویا و فلفل دلمه ایی و قارچ

    موقع پیچیدن هم روی مواد پنیرپیتزا گذاشتم

    نخدید بهم اگه خیلی یه دست نشده

    راستش اولین بارم بود و زمانم خیلی کم بود و میخواستم تا افطار آماده بشه

    حتما هم میخواستم شکل قلب باشه که کارم بیشتر طول کشید
    دوست عزیز توی ماکروفر با حالت کانوکشن پختی ؟
    و چقدر زمان دادی ؟
    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serendipitii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    1

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    سیندرلا جون پستم رو ویرایش کردم

    آره با کانوکشن 220 درجه 20 دقیقه زمام دادم و 3دقیقه هم گریل

    روی سینی گردونم پایه کوتاه رو گذاشتم و روی پایه همون ظرفی که پیراشکی ها داخلشه

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سهيلا2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    152
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    652
    پسند کرده
    281

    Re: پخت انواع پیتزا و فست فود با ماکروفر

    طبق اموزش در كلاس اشپزي با ماكرو ويو LG

    كالزوله:

    مواد لازم :
    مخمر: ١ ق غ
    شكر:١/٢ ق چ
    اب ولرم:١ ليوان سر خالي
    پياز خرد شده: ١ عدد
    سير خرد شده:١ حبه
    ريحان خورد شده:١ ق غ
    گوجه فرنگي:١ ق غ
    زيتون خورد شده : ٢ ق س
    پنير موزلا:١٠٠ گرم
    روغن زيتون :٢ ق غ
    ارد سفيد : ٣٠٠ گرم
    شير :١ ق غ
    سوسيس و كالباس: ١٥٠ گرم
    فلفل دلمه اي و قارچ: ١ پيمانه

    طرز تهيه:
    سير و پياز را با روغن زيتون به مدت ٣ دقيقه با ماكرو ٩٠٠ وات تفت ميدهيم سپس گوجه فرنگي ، برگ ريحان خرد شده، سوسيس، كالباس و زيتون را با كمي روغن زيتون اضافه كرده ٩٠٠ وات ماكرو ٥ دقيقه زمان ميدهيم و ميگذاريم خنك شود( تمام مواد بايد حتما خنك و خشك باشد)

    طرز تهيه خمير:
    مخمر ، شكر و اب ولرم رادو جاي نسبتا گرم ١٠ دقيقه زمان ميدهيم و در ظرف ديگر ارد و نمك و روغن را مخلوط كرده و مخمر را به أن اضافه كرده و ٥ دقيقه ورز ميدهيم و ١ ساعت استراحت ميدهيم
    بعد از گذشت ١ ساعت خمير را روي سطحي كه ارد پاشيده ايم با كمك وردنه نازك پهن كرده و مواد را داخل خمير گذاشته و أن را مي پيچيم ( هم ميتوان كل مواد را داخل يك خمير بگذاريم و هم ميتوانيم بعد از صاف كردن خمير أن را به قسمت هاي كوچكتر برش بزنيم و به تعداد بيشتري درست كنيم)
    روي خمير را زرده تخم مرغ و زعفران ماليده و روي أن كمي كنجد ميپاشيم و دستگاه را از قبا پيش گرمايش ١٨٠ ميدهيم ( كانوكشن ١٨٠ درجه) براي پخت از تركيب كانوكشن ٢٢٠ درجه با ماكرو
    با توان ١٨٠ به مدت ١٥ الي ٢٠ دقيقه روي سه پايه كوتاه ( در دستگاه سولاردام تركيب شماره ٥ كانوكشن٢٢٠ درجه با ماكرو ١٨٠ وات ١٥ الي ٢٠ دقيقه روي سيني خود دستگاه گذاشته
    live این نوشته را پسندیده.
    امروز را براي عشق به عزيزانت غنيمت بشمار، شايد فردا احساسي باشد اما.... عزيزي نباشد. خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علي(ع) محشور گردان.

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما