نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 300
صفحه 7 از 38 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    2

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    مامی راضی جون سلام...

    برامون نمی نویسی چجوری آلبالو پلو رو خوشمزه درست میکنی؟
    امضاء توسط مدیریت ویرایش شد!

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    عزیزم من البالو رو توی فصلش اماده می کنم که خیلی شیرین نیست شیرینیش معمولیه و یه ته مزه ملس داره زیاذ نه ها این مهمترین نکتهی یک البالو پلوی خوجمزه هست.حالا گوشت چرخ کرده رو با کمی نمک وپیاز و فلفل سیاه و زعفرون دم کرده ورز می دم و قلقلیش می کنم اندازه قلقلی ها بستگی به خودتون داره من تقریبن اندازه البالو قلقلی می کنم در حالی که دارم گوشت ها رو اماده می کنم برنج رو هم ابکش می کنم که صد البت بهتر است که ایرانی باشد به هر حال قلقلی ها رو توی تابه با روغن تفت می دم نمی ارم ابشو بکشه فقط ذر حدی که پخته شه .ته قابلمه رو روغن می ریزم و سیب زمینی می زارم یه لایه برنج می ریزم چند تا قاشق البالو که شهد نداره (برای البالو پلو بدون شهد نگه می دارم توی یخچال)بعد 2-3قاشق شربت البالو و زعفران دم کرده که بهتر زیاد باشه واین مراحل رو تا جایی که برنج تمام شود انجام میدیم در اخر اب اون گوشت قلقلی ها رو که توی تابه مونده می دیم روی پلو و دم می زاریم به همین سادگی به همین خوشمزگی
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من مجردم و اندازه خانمای هنرمند خونه هنر ندارم اما یه مرغ شکم پر هستش که واسه هر مهمونی درست کردم همون موقع رفته کاغذ آورده تا دستورشو بنویسه .
    مرغ شکم پر:
    اول مرغ رو کاملا تمیز میکنم و میشورم و بعدش تمام سطحشو پودر زنجبیل میزنم در این حد که رنگ مرغ کاملا زرد بشه و بعد میدارم چند ساعتی بمونه تا بوی مرغ توسط زنجبیل کرفته بشه حتی گاهی یه شب تا صبح مرغ رو با زنجبیل تو یخچال میذارم.

    بعد مرغ رو کاملا با دقت میشورم تا هیچ ذره ای از زنجبیل باقی نمونه و حالا حدود نصف لیوان یا بیشتر آبلیمو و نمک و زعفرون غلیظ دم شده(یه قاشق چای خوری) رو مخلوط میکنم و به همه جای مرغ میزن میشه اگه تو خونه داشته باشین از سرنگ هم استفاده کرد برای طعم دار کردن قسمت های کلفت مرغ و با این مواد هم یک تا دو ساعت میذارم بمونه.

    مواد داخل مرغ:
    خلال بادام و خلال پسته و گردوی خورد شده و سبزیجات معطر و کمی زعفران و برج آبکشی شده البته کمی زنده زرشک پیاز سرخ شده آب تمر هندی البته به مقدار کم کمی نمک رو با هم مخلوط میکنم و کمی تفت میدم.
    مرغ رو فشار میدم تا آبلیمو هاش خارج بشه و بعد مواد رو میریزم تا شکم مرغ کاملا پر بشه و دو طرف پوست مرغ رو میدوزم با سوزن نخی که چند دقیقه توی اب جوش خورده.
    ته ظرفمو با کره خیلی کم چرب میکنم و مرغ رو داخلش قرار میدم و روی سطح مرغ هم با کره خیلی کم چرب میکنم روی مرغ زعفران غلیظ دم شده میریزم و حدود یک استکان یا کمی بیشتر آب و زعفران اطراف مرغ میریززم و داخل این اب هم ساقه های خورد شده کرفس و میذارم دو ساعت ونیم با دمای 200 داخل فر و بعدش هم برای سرخ شدن سطح مرغ چند دقیقه ای شعله بالای فر رو روشن میکنم.

    همه این غذا رو خیلی دوست دارن.
    ویژگیشم اینه:
    1که به خاطر زنجبیل بوی مرغ کاملا حذف شده
    2مواد داخلش طعم خیلی خوبی داره و آب تمر هندی هم در حدی هست که مزه ملس بده وترش نیست و همه با هر سلیقه ای دوس دارن
    3کره باعث میشه که به ظرف نچسبه و بعد راحت بتونین از ظرف درش بیارین
    4کرفس طعم خوبی به آب اطراف مرغ میده و با آب خود مرغ خیلی خوشمزس و تو مهمونی سرش دعوا میشه چون مقدارش کمه
    r.khk و mehr banoo این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    بندر عباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    منم اکثر غذاهام خوشمزه است ولی کباب ترکیم یک چیز دیگه است
    کباب ترکی بنده:
    اول سینه مرغ رو برش میزنم خلال خلال ( خیلی باریک نباشه) بعد با ابلیمو ،زعفران دم کرده ،نمک وفلفل مزه دار میکنم و داخل یخچال میزارم (به مدت نیم ساعت ) بعد پیاز، فلفل دلمه ای ، قارچ،گوجه را خرد میکنیم ابتدا پیاز را درون ماهیتابه ریخته و یک قاشق روغن میریزیم وکمی تفت میدهیم سپس بقیه سبزیجات را ریخته نمک وفلفل سیاه، پودراویشن اضافه میکنیم زیر شعله گاز را کم کرده ومیگذاریم حدود 30 تا 45 دقیقه سبزیجات با هم بپزند هراز چند گاهی غذا را هم میزنی تا نسوزد . بعد درون ظرفی دیگر یک قاشق روغن میریزیم ومرغ ها رانیز تفت میدهیم تا کاملا پخته شوند . وقتی سبزیجات زمان پختش تمام شد ، مرغها را به سبزیجات اضافه میکنیم وزیر شعله را خاموش میکنیم ویک عدد سیر نیز رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم ومقداری پنیر پیتزا روی ان ریخته ودر ماهی تابه را میگزاریم تا پنیر با حرارت ماهیتابه اب شود بعد با کاهو نان فانتزی و خیارشور نوش جان کنید
    نکته :من بعضی اوقات یک کره 25 گرمی نیز به موادم اضافه میکنم .
    به هیچ عنوان یک عدد سیر را حذف نکنید.
    میتوان ادویه پیتزا ولازانیا را نیز اضافه کرد .
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    .
    خدایـــا !
    به بزرگیـــــت قســـم …
    توعکس های دست جمعی …
    جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار …
    آمیـــــن
    .

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17202

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    جديدا تيراميسوهايي كه من درست مي كنم خيلي طرفدار پيدا كرده طوري كه همه قبل از اين كه بيان خونمون زنگ ميزنن ميشه تيراميسو درست كني يا مي آي خونه ما لطفا شيريني نخر خودت تيراميسو درست كن
    هيچ كار خاصي هم نمي كنم ليدي فينگر حاضري - خامه شيرين پرستوك و پنير ماسكارپونه كاله استفاده مي كنم . البته از حق نگذريم تيراميسو دسر خوشمزه ايه
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #54
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19213
    پسند کرده
    26833

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    کباب کوبیده
    فسنجون
    اناربیج
    قورمه سبزی
     

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    66
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من فسنجونهام و خورشت بامیه هام تو فامیل شوشوم خلی طرفدار داره و البته ته دیگهای تخم مرغیم..
    نکتهی فستجونم اینه که با مرغ درست می کنم و طعمش ترش و شیرین و نمکی هستش از این رو طرفدار داره
    توی خورشت بامیه ام هم چند حبه سیر درسته میندازم و آبغوره که اونهم خیلی طرفدار داره
    ته دیگهام هم چون خیلی یکدست و نازک هستش زبان زد همه ست
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    چترهارابایدبست زیر باران باید رفت..
    یه سری به ما بزنید ehsanghorbanpoor.niniweblog.com

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من آش رشتم خیلی طرفدار داره خودمم عاشق آشم

    من به این روش آش میپزم برای 6-7 نفر هیچوقتم آشم شل و پرآب نمیشه ، اول نخود و لوبیا رو با یه زره آب میذارم تو دیگ زود پز به مدت 30 یا 45 دقیقه بعد سر دیگو باز میکنم عدسو بهش اضافه میکنم دوباره سرشو میبندم به مدت 15 دقیقه زیاد طول نکشه که حبوبات له بشن
    بعد یه قابلمه متوسط رو از نصف بیشتر آب با خیلی کم نمک میکنم ، وقتی که جوش اومد اونوقت سبزی خورشی حدودا" 250 گرم + زردچوبه + فلفل + قره قروت به آب اضاف میکنم تا یه زره توی آب بپزه وقتی که سبزی ها پختن یه بسته رشته اصفهان از این جعبه ای ها ( رشتش حرف نداره سوپرمارکتا دارن ) به سبزی ها اضاف میکنم تا رشته ها خوب بپزنن ( یعنی دیگه بوی خمیر ندن حدودا" 10 دقیقه ) وقتی که رشته ها پختن حبوباتو + یه خورده کشک ساییده گوسفند یا اگه نداشتیم کشک رامک + سیر رنده شده ( 5-6 حبه ) قاطی مواد میکنم بعد زیر قابلمه رو کم می کنیم وقتی که آشمون جا افتاد زیرشو خاموش میکنیم وبا نعنا + سیر داغ + کشک تزیینش میکنیم. ( نوش جان )

    با این روش خیلی آشم خوشمزه میشه ، من یه چند وقتی هست دست به آشم خوب شده آخه آقای همسر خیلی آشخوره هر وقت هوس کنه منم سریع دست به کار میشم ( خودمم دست کمی از همسلی ندارم )
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    "انسان نقطه اي است بين دو بي نهايت . بي نهايت لجن و بي نهايت فرشته .بنگر به طرف كدام يك مي روي"

صفحه 7 از 38 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما