نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 300
صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    منم آشام خوبن با قرمه سبزی که همه دوست دارن تازگیها هم بابا گفت که دخترم آبگوشت درست کن مامانت بلد نیست
    عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    عزیزانم لطف می کنن لوبیا پلوی من دوست دارن
    من حدالمکان رب داخل مایع لوبیا پلو نمی زنم واز گوجه فرنگی پوره شده فراون استفاده می کنم وزمان دم گذاشتن بین لایه ها یه کوچولو گل محمدی خشک شده با دارچین میریزم عطر خوبی پیدا می کنه
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط amitis
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra_sh
    من سبزی پلو هم حرف نداره هر کی* می*خوره کیف می*کنه

    چند تا نکته داره اگه رعایت کنید پلوی بی* نظیری دارید

    ابو که گذاشتید جوش بیاد

    یه پیاز متوسط و چند دونه سیرو بریزید تو خورد کن که ریزه ریز شه بد نصفشو بریزید تو آب برنج

    یه کم هم زرچوبه تو آبش بریزید

    خوب برنجو بریزید و آبکش کنید

    سبزی خشکو من بعده آبکش شدن میریزم

    کم نریزید !

    این پلو بدون باقالی لپه هم خوشمزست خواستید بریزید هم عالی* می*شه

    واسه ته دیگش روغن باید زیاد باشه اگه به جای ته دیگش پیاز بذرید عطرش عالی* می*شه خوب هنوز برنج تو آبکش هست فلفل سیاه و دارچین بپاشید رو برنج کم نریزید زیاد بریزید

    عطرشو عالی* می*کنه

    نترسید طعمش عالی* می*شه

    بعد بزارید دم بیاد

    حالا اون نصف سیرو پیاز را که کنار گذاشتید تو روغن فراون سرخ کنید و بعد از دم شدن برنج بش بدید

    باور کنید انگشتاتون هم می*خورید

    از ما گفتن!

    زهرا جون مرسی بابت این نکته هات
    با اینکه باقالی پلوهای مامانم خیلی خوشمزه میشد ولی با این روش پیاز و سیر فوق العاده خوشمزه شد
    عطر غذا ک میزنه آدم سیرم باشه ضعف میکنه
    نوش جون عزیزم خداروشکرمقبول افتاد حالا که بوی سیروپیازودوس داری ته دیگت روبیاز بزار دیگه میشه باقلوا
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4252
    پسند کرده
    5312

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    فسنجون برای همسری:

    طرز تهیه:

    اول از همه موادی رو که برای تهیه غذا لازم دارم تازه به تازه میخرم.گوشت سفیدی که از مغازه میخریم باید مرغ نباشه وخروس باشه چون مرغها اکثرا تحم گذار هستند وگوشتشون به خوش طعمی گوشت خروس نیست.
    گوشت رو تیکه تیکه کرده وپوستش رو کاملا میگیرم.
    پیاز که ترجیحا قرمز هستش رو رنده ی درشت میزنم وتوی روغن تفت میدم پیاز باید سبک بشه وخیلی کم رنگش برگرده بعدش گردوی ریزریز خرد شده (آسیاب شده نباشه)رو توی پیازها میریزم ومیذارم تا تفت بخوره وکمی به روغن بیاد زیر گاز رو خیلی کم میکنم تا نسوزه ودائم هم میزنم بعد ازاون نصف مقدار گردو توش پسته ی چرخ کرده میریزم وگوشت خروس رو بهش اضافه میکنم.کمی نمک هم اضافه میکنیم.
    یه سرتفت میدم وکمی زردچوبه میریزم وهم میزنم بعد هم آب اضافه میکنم به غذا وبا حرارت کم میذارم یه ساعتی بپزه.
    بعد این مدت رب اناری رو که طعمش ملس هست به همراه دو قاشق عسل به خورشت اضافه میکنم(مازیادشیرین نمیخوریم) هم میزنم ومیذارم تا خوب رنگ بده وجابیفته.بعد هم برنج وچلویی صاف میکنم وبه دم میذارم .حرارت زیر دیگ خورشتم به حدی هست که فقط گرم بمونه وجابیفته.برنج که دم کشید یک چهارم لیوان آب یخ یخ میریزم تو خورشت وزیرش رو خاموش میکنم ودرش رو میذارم. اینطوری روغن غذام کاملا از خورشت جدا میشه وبه اصطلاح کاملا شکل جا افتاده میگیره. یه روغن سبز خوشرنگ روی خورشت میفته.بعدش هم روغن کمی روی برنج میدم وغذا رو میکشم تو ظرف ومیارم سر میز.
    سالادوسبزیجات
     
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman parsa jon آواتار ها
    شکوفه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    25

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    فامیل شوشو جان از آش رشته و میرزا قاسمی و پیتزای من خیلی تعریف میکنن که راز اصلی همه غذاهام پیاز داغ فراوان به همراه پیاز نیم پز و اینکه همه غذاهام پیمانه داره حتی برای درست کردن 1 پارچ شربت

    اول از همه بادمجان مورد استفاده(نصف سرخکرده و نصف کبابی) یک پیمانه(که من از ظرف پنیر استفاده میکنم).گوجه رنده یا ریز خرد شده یک پیمانه پر ترجیحا فشرده.پیاز خرد شده یک پیمانه و تخم مرغ 2 تا 3 عدد .اصول اولیه اش مثل املت +بادمجان میباشد.اول پیاز را با روغن فراوان سرخ میکنیم طلایی که شد روغن اضافی را گرفته و نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه اضافه کرده و گوجه و بادمجانها را اضافه میکنیم در این مرحله اندازه بادمجان ها به نسبت گوجه باید کمتر به نظر بیاید. با حرارت نسبتا زیاد و درب بسته نیم ساعت بماند تا کامل آب گوجه تمام شود البته مدام سر میزنیم و هم میزنیم که ته نگیرد.در اینجا قابلمه را از روی گاز برداشته با گوشت کوب خوب له میکنیم و در آخر تخم مرغهای زده شده را اضافه کرده و 5 دقیقه هم میزنیم تا جا بیافتد.برای سرو کردن پاکت فریزری را از وسط با قیچی باز کرده و کف ظرفهای خشکل کیک یا ژله قرار میدهیم میرزا قاسمی آماده را میریزیم و با فشار قاشق سعی میکنیم هوا نداشته باشد ودیس مناسب را روی ظرف گذاشته و مواظبیم اضافات پلاستیک رو به بیرون باشد و ظرف را برگردانده پاکت را با دقت برداشته و با گوجه وسس و ریحان تزیین ومیل میکنیم.اگر سوالی بود در خدمتم
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    به جون خودم اگه بخندی تموم دنیا بهت میخنده امتحان کن ضرر نمیکنی

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    پیتزا هامم عالی می شه خمیرشم خودم درست می کنم!!!!!!

    خمیر پیتزا :
    کمی آب ولرم رو با یک و یک دوم ق چ پودر خمیر ترش و یک دوم قچ نمک مخلوط می کنیم 10 دقیقه در محل گرم قرار می دیم. بعد 1 پ آب ولرم و 2 ق س روغن زیتون رو ریخته 3 پ آرد رو کم کم اضافه می کنیم ورز میدیم تا خمیر درست شود و نچسبد. خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم البته روشو با پارچه می پوشونیم بعد نیم ساعت میتونیم کمی موزارلا هم به خمیر اضافه کنیم. در صورت افزودن موزارلا یک ربع دیگر هم استراحت میدیم. بعد خمیر رو به قطر مناسب پهن می کنیم تو قالب.
    روی خمیر رو با چنگال سوراخ هایی ایجاد می کنیم سس گوجه رو که با کمی ریحون تازه خرد شده و پیاز رنده شده تفت دادیم روی خمیر می کشیم و روشو هم موزارلا می ریزیم.
    موادمون : گوشت چرخی و پیاز رنده شده تفت میدیم و نمک و فلفل و سس گوجه می زنیم و زردچوبه. بعد قارچ رو ورق ورق می کنیم و یه گوجه رو نگینی خرد می کنیم و فلفل دلمه رو هم نگینی ولی اینا رو دیگه نمی خواد تفت بدیم. به گوشتمون کمی آویشن هم می زنیم . اگه دوس داشتین می تونین سوسیس و کالباسو هم خورد کنین . اول کالباس بریزین بعد سوسیس که کمی تفت دادین و بعد گوشت. بعدش فلفل دلمه و گوجه و در آخر قارچ ها رو بذارین. نیم ساعت بذارین تو فر 180 درجه تا خمیر بپزه بعد بیرون بیارین موزارلا روش بریزین دوباره بذارین تو فر تا پنیر ذوب بشه. پیتزای ما آمادست البته توصیه می شه از سوسیس و کالباس استفاده نشه.
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخرین قطره زیر باران ماندند...

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    اول پخت شنسل:سینه مرغ از وسط دو قسمت کرده.بهتش نمک و پودر سیر میزنیم.بعد با بیفتک کوب سینه مرغ که روی دو لایه کیسه فریزر گذاشتیم می کوبیم تا از هم باز بشه اما دقت میکنیم سینه پاره نشه.یه سفید تخم مرغ با زعفران و نمک و مایه خمیر فوری خور بهم میزنیم.بهد سینه مرغ توی این مواد قرار میدیم بعد تو روغن داغ سورخ میکنیم.بعدم با سس تندوگوجه فرنگی و خیار شور میخوریم.نوش جون همتون
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    هیچ میدانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگزان است؟ جک لندن

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    به تازگی البالو پلو هام هم خیلی طرفدار پیدا کرده مادر مریخی هر وقت می رم خونش میگه اگه می شه البالو پلو درست کن برامون ولی از اونجایی که عادت ندارن از ادم تعریف کنن منم درست نمی کنم
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما