نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 300
صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    سلام دوستان
    منم قیمه ام زبانزده تو فامیل که ماجرا داره
    خودم فکر میکنم فقط قیمه و بقیه غذاها درحد صفره ولی شوهرم میگه دستپختت خوبه
    ماجرااینه که بعد از عروسیم خانواده شوشو خونمون دعوت بودن چون من 19 سالم بود و تا قبل از اون همش سرم تو دفتر کتاب بود همشون پیش خودشون فکر کرده بودن که من آشپزیم خوب نیست و شاید غذا از بیرون بگیرم ولی پدر شوهرم قیمه منو خورده بود و تو فامیل هر جا نشسته بود از دست پختم تعریف کرده بود تازه به همه گفته بود من فکر میکردم آشپزی بلد نیست چون کم سن و ساله!!!!!

    منم همه مراحلش مثل آرام جونه فقط از همون اول که آب تو خورش ریختم یه تیکه چوب درسته دارچین(چون پودرش رنگ خورش رو تیره میکنه) و چند تا هل که با دست شکستم توش میندازم و موقع کشیدن غذا بیرون میارم فقط حسابشو داشته باشین که چند تا انداختین
    یا آواخر پخت عرق هل و عرق دارچین بزنین
    r.khk و mehr banoo این نوشته را پسندیده.


    شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست

    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را میکند .

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    مرغ سوخاری / خورشت کنگر / ماکارونی / سالاد ماکارونی / خوراک لوبیا / سوپ
    اینا غذاهایی هست که هرکی خورد تعریف کرده
    مثلا شوهر خواهرم عاشق ماکارونی که من درست میکنم و هروقت بیاین خونمون من علاوه بر هر غذایی که درست میکنم واسش سفارشی ماکارونی درست میکنم
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط jojo
    بعضیا سالاد ماکارونیشون خیلی خاصه
    قلق خاصی داره؟
    عزیزم من سالاد ماکارونیم رو همیشه دو روز قبل درست میکنم واقعا طعمش عالی میشه
    ولی وقتی تازه است مزه اش به خوشمزه گی وقتی که میمونه نیست
    حتما امتحان کن
    من که این کارو میکنم و هرکی خورده تعریف کرده
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    teh
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من قرمه سبزيام عالي ميشه البته به گفته ي ديگران .
    مامانم ياد گرفتم
    براي خوش رنگ كردنش فقط يه قاشق رب ميريزم .يعني وقتي داشتيم پياز داغ درست ميكرديم و بعد سبزي اضافه ميكنيم (سبزيتون بايد خيلي خيلي سرخ بشه اينقدر كه به سياهي بزنه ولي نسوزه )
    همون موقع رب ميزنم .و بجاي گوشت از جوجه اي كه قبلا توي زعفران بوده استفاده ميكنم (تيكه هاي كوچيك) .لوبيا هم هميشه اماده ميپزم ميذارم فريزر .وقتي مرغا پخت لوبيا ميريزم و ليمو عماني هم اضافه ميكنم و ميذارم رو شعله كم جا بيفته .محشر ميشه و بوش همه جا رو بر ميداره .
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط jojo
    بعضیا سالاد ماکارونیشون خیلی خاصه
    قلق خاصی داره؟

    گلم همسریه بنده که خیلی سالادمو دوست داره
    همیشه میزارم پاستاها یه کم بیشتر از حدی که باید بپزه پخته بشه و بعد سیب زمینی و هویج آب پز و ژامبون خیار شور فراوووون ذرت و نمک و فلفل سس میزنم معمولا هم فرانسوی میزنم هم مایونز میزارم تو یخچال (مثلا اگه واسه ظهر بخوام صبح اول وقت درست میکنم تا موقع ناهار تو یخچال باشه اگه بیشتر بمونه که چه بهتر) بعد موقع سرو دوباره سس میزنم بهش و نوش جون میکنیم
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    با اجازه همه اساتيد منم حليم بادمجونم خيلي معروفه
    منم اول بادمجونارو سرخ ميكنم بعد ميكس ميكنم بعد عدس قرمز رو هم ميپزم ميكس ميكنم در آخرم هم پياز و سير داغ با زردچوبه وفلفل زياد همراه با كشك ميزم تو بادمجون وبا گوشت كوب برقي ميوفتم به جونش همين
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    خوب برای تهچین اول مرغ و میزارم با پیاز ونمک بپزه و برنجم خیس میکنم برای هر2نفر 1پیمانه برنج در نظر میگیرم چون تهچین کنار غذای دیگه سرو میشه وغذای اصلی نیست البته توی مهمونیها . راستی از سینه ی مرغ استفاده میکنم .برای هر پیمانه برنج 1ملاقه ی کوچیک ماست خامه ای ویک زرده تخم مرغ.ماست و تخم مرغ ها وزعفران دم کرده ی حسابی و نمک و کمی فلفل و دارچین وکره اب شده با همزن مفتولی میزنم تا یک دست بشه توی این فاصله برنجم اب کش میکنیم با ابمرغی که داشتیم. مرغ را هم استخوان گرفته تکه تکه کرده برنج را با مواد ماستی مخلوط میکنیم کف قابلمه ی نسوز را به دلخواه کره وکمی روغن میریزم روغن برای اینکه کره نسوزه بعد برنج که حسابی با مایه مخلوط شده رو کمی توی قابلمه ریخته و صافش میکنم مرغ را روی همه جای برنج میچینم کمی زرشک که سلیقه ای هست میریزم کمی پودر دارچین می پاشم ولایه دوم برنج را ریخته حسابی با پشت قاشق فشار میدم تا لایه ها بهم بچسبن گاز با شعله کم مثل برنج وقتی بخار کرد دمکنی گذاشته سر میزنم دور برنج که یه کمی قهوه ای شد اماده شده برش گردانده و روش را با ماست چکیده شکوفه زده و زرشک سرخ شده تز یین کنید نوش جان .نکته :در مصرف زعفران در این غذا کمی دست و دلباز باشید.نکته :طرز تهیه ی زرشک سرخ شده: از همون ابتدای شروع کار داخل ظرفی زرشک شسته و پاک شده رو با کمی زعفران ابشده و کمی شکر وگلاب و کره بگذارید تا بادمای محیط مزه ها به خورد زرشک برود موقع سرو کمی تفت میدهیم.نکته:قبل از ریختن مایه ی اول میتوان کمی کنجد خام کف قابلمه پاشید البته سلیقه ای هستش.نکته:برای هر پیمانه برنج گفتم 1 زرده ولی باید از یک تخم مرغ کامل هم استفاده کرد .مثلا برای 4 پیمانه برنج 3زرده و1 تخم مرغ کامل استفاده کنید. نکته : تهچین نباید زیاد کلفت باشد .وای ببخشید خیلی زیاد حرفیدم.
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    وجود نازنینت تکیه گاهیست برای بودنم پس برقرار باش تا بی قرار نباشم

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    و اما اش :اینه که پیاز داغ و سیر داغ حسابی توش میریزم و سس سالاد الویه رو هم با کمی ا ب مرغ و ابلیمو و روغن زیتون و اویشن رقیق میکنم .توی ابجوش ماکارانی کمی سرکه و اویشن میریزم وبعد اب کش میکنم توی سسشم اویشن فراموش نمیشه
    r.khk و پريناز این نوشته را پسندیده.
    وجود نازنینت تکیه گاهیست برای بودنم پس برقرار باش تا بی قرار نباشم

صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما