نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 300
صفحه 4 از 38 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط yalda666
    من یه سوال دارم وقتی اب گوشت به برنج میزنین سفیدی برنج کم نمیشه یعنی تیرهه تر نمیشه؟
    چرا عزیزم تیره تر میشه یکم. اونم که توشود باقالی اصلا معلوم نیس. و توی رشته پلو من چون روی برنج موقع دم کردن زعفرون دم کده میزنم اصلا معلوم نیست
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من قیمه و قورمه و ماکارونی ام معروفه .... تازگیا هویج پلو هم همینطور:))

    این لینک هویج پلو : viewtopic.php?f=19&t=912&hilit=%D9%87%D9%88%DB%8C% D8%AC+%D9%BE%D9%84%D9%88

    قیمه : من قیمه پختن رو از خاله ام یاد گرفتم ... مامان من قیمه ی آب دار دوست داره ولی من ترجیح میدم آبش کمتر باشه ... خاله ی من اینجوری درست میکنه و قیمه اش زبانزده تو فامیل:) اول از همه پیاز داغ فراوووووووووووووووووون یعنی اگه معمولا 1 پیاز رو سرخ میکنین برای قیمه 3-4 تا پیاز رو سرخ کنین ... هر چی پیازش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه ... بعد گوشتها رو میریزه توش و حسابی سرخش میکنه .... بعد 1 چیزی هم که هست نسبتا این قیمه روغنش زیاده .... و باعث خوشمزه تر شدنش میشه .... البته من عمرااا اندازه ی خالم نمیریزم روغن ها:)) بعد رب رو خوب سرخ میکنه و آب اضافه میکنه ... حتما لیمو عمانی بریزین توش که آبلیمو و گرد لیمو طعمش رو عوض میکنه .... چند تا سوراخ روش بزنین و همون اول پخت بریزین تو خورش ... لپه رو جداگانه 1 کم تفت میده و با کمی آب - که من توش استاک گوشت یا مرغ یا ادویه ی خورش میریزم - میذاریم بپزه .... پختش که خوب شد اواخر پخت به خورش اضافه میکنیم .... حتی اگه همون موقع هم بریزیم دیگه بیشتر از اون حد نمیپزه . خوب این که شد قیمه:)

    ماکارونی : ماکارونی های من بدلیل علاقه ی زیاد همسری خوشمزه شد:دی بعدم همیشه بدم میومد مواد رو لایه لایه بریزم ... دوست داشتم خود پاستاها رنگ داشته باشن ... پس با هم همشون زدم! برای موادش که طبق معمول پیاز داغ و زردچوبه .... گوشت که خوب سرخ میکنیمش و رب که باز اونم خوب سرخ میشه تو مواد ... بعضیا توش آب میریزن که گوشت بپزه ولی من دوست نداره ... پاستا رو نمیذارم خیلی نرم بشه ... چون تو حالت دم کردن قشنگ باز میشه از هم .... پس همون 10 دقیقه حداکثر کافیه براش ... تهش رو سیب زمینی میذارم و همه ی پاستاها رو 1 جا میریزم ... بعد گوشتها رو میریزم و آروم هم میزنمشون .... 1 جوری که گوشت به کناره ها و ته قابلمه نرسه چون میچسبه و زود میسوزه .... خلاصه که دم میکنم و 20 دقیقه بعد حاضره:) تازگیا ادویه ی قیمه ی هاتی کارا هم میریزم توش که طعمشو شبیه قیمه های نذری میکنه .... از اولش باید بریزمش:)

    قورمه : فقط لمش تو اینه که خیلیییییییییییییییییییی زمان طولانی میذارم بپزه با شعله ی کم .... همین! بعدم لوبیا قرمز میریزم چون با بقیه طعمشو دوست ندارم ... سبزی باید خوب باشه و خووووووووووووب سرخ شه وگرنه رنگ دلخواهمون رو نمیده ... اوایل خودم سرخ میکردم خیلی بی رنگ و رو بود .... 1 بار خاله ام برام سرخ کرد و من کنارش بودم ... فکر کنم 1 چیزی حدود 1 ساعت سا حتی بیشتر داشت سرخشون میکرد بیچاره ها رو :دی ولی طعمش عالللللللللللللللللللی شد ... یعنی سبزیشو خالی خالی هم میخوردی خوشمزه بود:))لیمو عمانی هم فراموش نشود:))
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    ارام جون اول بگم که من خودم جدیدا حس میکنم سبزی که بادست خورد میکنم

    خوش طعم تره تا مامانم قبلا با دستگاه سبزی خورد میکرد وسرخ میکرد برام میاورد

    ولی من ازسرخ کردن سبزی قورمه میترسم یه ده دقیقه که میزارمش میترسم نکنه بسوزههه

    اول میزارم آبش گرفته شه بعد یه مقدار روغن بهش اضافه میکنم تاسرخ شه

    اما همش حس میکنم که نکنه یهو جزغاله شن...

    بعدهم من ماه رمضونی قورمه سبزی روپختم گذاشتم کنار...بعد دم افطار حدودیکساعتی

    تا شام سرو شه گذاشتمش روی شعله خییییییلی کم....خیلی خوب روغن انداخت...

    ولی من یک کیلو سبزی قورمه پاک کرده رو بادست خورد میکنم یک روز طول میکشه

    یک قسمتش رو صبح خورد میکنم یک قسمت عصر چون واقعااااا کارسختیه

  5. #28
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    والا سارا جون 1 دوستی داشتم که میگفت برای اینکه قیافه ی خورشتت مثل جا افتاده ها بشه:دی 1 قالب کره بنداز توش ... ولی به نظر من هیچی مثل زیاد پختن نمیشه .... ولی این سرد و گرم شدن هم خیلی کمک میکنه به جا افتادن .... اگه دقت کرده باشی قورمه و فسنجون جزو خورشتایین که میمونن خوشمزه تر میشن:) تازه هیونی هم 1 بار گفت که چند تا قالب کوچولو یخ بندازین توش خوبه .
    بعدم از سرخ کردن نترس خیلیییییییییییییییی خوشمزه تر میشه 1 بار امتحان کن:)
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    توي همسايگي خواهرم يه خانمي هست كه سبزي خورشتي درست ميكنه و ميفروشه . هركي ازش خريده ميگه خورشتش عالي ميشه. خواهرم رازشو پرسيده گفته كه براي سبزي خورشتي نصف سبزي تره باشه و نصف ديگرش بقيه سبزيجات. در ضمن اضافه كردن كاهو و يا كرفس هم خورشت رو عالي ميكنه
    يكدفعه هم من به دليل ذيق وقت قورمه سبزي رو توي زودپز پختم نتيجه ش عالي شد . توي يكساعت وقت به قدري خورشتم خوب و خوشمزه و خوشرنگ شده بود كه حدنداشت. ديگه تصميم گرفتم توي زودپز بپزم!! البته نه براي مهمان.
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    برا آش رشته من اول عدسو میزارم بپزه با آب کم بعد که یه ذره پخت و رنگ آب تیره شد آبشو میریزم دور و دوباره آب جوش یا آب گوشت یا قلمومیریزم توش بعد نخود و لوبیا چیتی پخته رو با نصف پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغو میریزم توش بعد نیم ساعت که حسابی موادش پخت رشتشو میریزم البته من رشته رو ریزتر تو دستم خورد میکنم حدود 4 سانت و آخره سرم سبزی آش رو اضافه میکنم با ادویه و بقیه پیاز و سیر داغ و دو قاشق هم کشک..... دیگه خودش حسابی میپزه و جا میفته.ولی خوشمزگیش به سیرداغ فراوونشه و رنگ سبزشم ماله نعنا داغ با زردچوبه فراوون تفت داده شده...............................

    فسنجون هم که اول مرغو یا گوشتو میپزم . گوشتشو میزارم کنار ..یه پیاز متوسطو رنده میکنم یه کوچولو با مغز گردو تفتش میدم و ادویه میزنم و آب گوشت یا مرغو اضافه مینم جوش که اومد رب انار یا رب آلوچه اضافه میکنم زیرشو کم میکنم تا خودش بپزه آخره سرم گوشتارو از استخون جدا میکنم درشت درشت به خورشت اضافه میکنم. طرفای ما معمولا سینه مرغو از استخون جدا میکنن درشت فیله میکن و اضافه میکنن ولی رون نه همینجوری . ولی برا گوشت قرمز که استخون انچنان نداره ممکنه از اول همینطور تو غذا بمونه و بپزه......
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوست خوبم یعنی برنج رو قبلش خیس نمیکنین درسته؟
    ببخش دیرجوابیدم.عزیزم اگه خیس کنی آبو یکم کمتر میریزی. اما گه خیس نکنی یکم بیشتر. بستگی به نوع برنجش داره. درواقع اگه آب گوشتت کم بود آب اضافه میکنی تا 1بند انگشت برسه روی برنجو بگیره.
    من وقتایی هم که نمیخوام آب گوشت اضافه کنم بازم برنجو اینجوریمیدرستم مثل کته ای میمونه که ته دیگ داره
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    من سبزی پلو هم حرف نداره هر کی* می*خوره کیف می*کنه

    چند تا نکته داره اگه رعایت کنید پلوی بی* نظیری دارید

    ابو که گذاشتید جوش بیاد

    یه پیاز متوسط و چند دونه سیرو بریزید تو خورد کن که ریزه ریز شه بد نصفشو بریزید تو آب برنج

    یه کم هم زرچوبه تو آبش بریزید

    خوب برنجو بریزید و آبکش کنید

    سبزی خشکو من بعده آبکش شدن میریزم

    کم نریزید !

    این پلو بدون باقالی لپه هم خوشمزست خواستید بریزید هم عالی* می*شه

    واسه ته دیگش روغن باید زیاد باشه اگه به جای ته دیگش پیاز بذرید عطرش عالی* می*شه خوب هنوز برنج تو آبکش هست فلفل سیاه و دارچین بپاشید رو برنج کم نریزید زیاد بریزید

    عطرشو عالی* می*کنه

    نترسید طعمش عالی* می*شه

    بعد بزارید دم بیاد

    حالا اون نصف سیرو پیاز را که کنار گذاشتید تو روغن فراون سرخ کنید و بعد از دم شدن برنج بش بدید

    باور کنید انگشتاتون هم می*خورید

    از ما گفتن!
    مانی بهار و r.khk این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

صفحه 4 از 38 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما