نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 300
صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 273435363738 آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9755
    پسند کرده
    6500
    تعریف از خود نباشه من هم سوپ هام خیلی خوشمزه میشن و همیشه از طرف مهمون هام سفارش سوپ میگیرم.

    رازش هم در اضافه کردن کره و پودر زعفران به سوپ هست. به این شکل که بعد از خاموش کردن شلعه 1 ق غ کره و یک پنس پودر زعفران (نه دم کرده) داخل قابلمه سوپ میریزم و درش رو میبندم تا با حرارت خودش هم کره ذوب بشه و هم زعفران دم بکشه

    سوپمون محشر میشه این جوری
    زهره .م, titish khanoom, عطر سیب و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  2. بانک بند ناف
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    شاید جاش اینجا نباشه ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم
    دیروز مهمونی جایی بودیم که غذا جوجه کباب بود و جاتون خالی فوق العاده خوشمزه اقای میزبان گفتن که پیاز و فلفل دلمه ای رو چرخ میکنن و ابش رو میگیرن تکه های مرغ را تو اب پیاز و فلفل به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت 1 شبانه روز مزه دار میکنند
    و سس مخصوص که هنگام سرو در ظرف روی کبابها دادند : 1/5 قالب کره +2 ق غ روغن زیتون و نمک وفلفل سپس 2 ق غ رب گوجه را در اب جوش حل کردند به کره و روغن افزوده روی حرارت قرار داده تا جا بیفتد بعد روی کباب ها که در ظرف سرو کشیدن دادن هنگام خوردن باید جوجه را در سس بغلطونی برداری یا بعدا با قاشق سس را روش بدی مزش معرکه بود
    malihejoon773, bluesea, پرناک و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4910
    پسند کرده
    9285
    سلام دوستای هنرمندم

    برای درست کردن سبزی شکم پر که داخل شکم مرغ یا ماهی میریزیم چند تا نکته به خوشمزه تر شدنش کمک میکنه:

    سبزی معطر میتونه شامل هر سبزی خوش عطری که با زائقه شما سازگاره باشه ولی خب سبزی های معطر شمال یه چیز دیگه اس!

    اول پیاز داغ درست کنید و دقت کنید رنگ پیاز طلایی بشه بعد بهش زردچوبه و فلفل اضافه کنید و یکی دو تا سیر رنده شده رو هم داخلش تفت بدید(اگه سیر دوست ندارید حذفش کنید) بعد سبزی های معطرتون رو که قبلا خرد کردین به مواد اضافه کنید و تفت بدید و گردوی چرخ شده رو هم اضافه کنید. حالا نوبت چاشنی هاست که رب انار خیلی مهمه و خوشمزه ترش میکنه. اگه رب آلوچه هم دارید کمی بریزید و اگه هیچکدومو نداشتین چاشنی دلخواه خودتونو بریزید و به همراه نمک با موادتون مخلوط کنید تا مزه دار بشه. اگه موادتون ترش شد میتونید در حد یه قاشق شکر بریزید که مزه ملسی پیدا میکنه. اگه آلو داشتید که محشره! حتما به مواد اضافه کنید.

    من یه بار مواد شکم پر رو با سبزی معطر خشک و گردوی چرخ شده و آلو و رب انار به روش بالا درست کردم که اونم خوشمزه شد.
    غوره ی تازه هم میتونه یه چاشنی خوشمزه باشه.

    انشالله سفره هاتون پر از برکت باشه
    ...
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, گلنرگس 2, * منصوره * و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    2
    چرا کسی دیگه اینجا فعالیت نمیکنه بچه ها یه خورده فعال باشید اینج خیلی سوت وکور
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

  6. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    2
    تو ساد شیرازیتون خیارشور که تو سرکه گذاشته باشید رو توش بریزید خیلی خوشمزه میکنه که نه سالدتون نمک میخواد نه آبغوره ونه آبلیمو شوهرم عاشق سال اادی منه
    maman_mahya, r.khk, کوئین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2813
    پسند کرده
    7381
    سلام دوستای خوبم.
    به نظر من سخته جلوی اینهمه اساتید بزرگوار از دستپخت خودم حرفی بزنم.
    ولی بنا به تعریفهای همسرم و بقیه که دست پخت منو امتحان کردن سوپ ورمیشل ، مرغ
    و پیتزاهامو دوست دارن.

    کار خاصی انجام نمیدم.ولی سوپمو خیلی با حوصله درست میکنم اصلا آب نمیریزم توش.
    همش آب مرغ میریزم و چند ساعت میزارم جا بیفته.ایشالله درست کردم دستورشو با عکسش
    میذارم.
    مرغ هم با کره و زعفرون سرخ میکنم.شاید دلیلش همین باشه.
    و اما عشق من پیتزا ،من اعتقادی به سوسیس و کالباس ندارم،باور کنید با گوشت و مرغ هم
    پیتزا عالی میشه.
    من توی پیتزا (گوشت چرخ کرده و قارچ) جوجه کباب هم میریزم (مرغ مزه دار شده با مواد جوجه کباب ،بعد از کباب کردن تو سس کنجد میغلتونم) و روی بقیه مواد پیتزام میریزم و در ضمن دو ردیف پنیر هم میریزم.
    من تازه عضو شدم ،ایشالله اگه عمری باقی بود همرو درست میکنم با عکس و دستور کامل میذارم.
    ...
     
    باران67, دنیز, golbarg. و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  8. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مشک آنست که خود ببوید .....

    ولی زرشک پلوهام در مقایسه با زرشک پلوهایی که خوردم خوش عطر تره

    دلیلش اینه که زعفرون ساییده رو توی گلاب گرم دم میکنم .

    لابه لای رنج موقع دم گذاشتن کمی پودر هل میریزم و کره آب شده محلی میریزم .

    روی زرشک خلال نارنج شیرین شده میریزم که بسیار بسیار خوش عطره.
    .............
     
    ضحی 69, نگار9422, nazi15 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    412
    پسند کرده
    29
    سلام به دوستان هنرمند من هم مرغ توفرم زبانزده به این طریق که اول ازهمه هل و میخک و زنجبیل و دارچین و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و سفید و نمک وپودر پابریکا را مخلوط می کنم و با کره و زعفران دم کرده و لیموترش و آب پیاز تما مرغ و داخلش را با این معجون آغشته می کنم و بعدش اب پیاز و زعفران و نمک را با سرنگ به قسمت سینه و ران مرغ تزریق می کنم و داخل پیاز فراوانی که ریز کرده ام و با زعفران و نمک و لیموترش مزه دارکردم به مدت 24 ساعت می خوابونم و زمانی که داخل فر قرار میدم چند تکه کره زیر پوست رو قسمت سینه قرار میدم و زمانی که 15 دقیقه مونده مرغم کاملا پخته بشه با سسی که مخلوطی از کره اب کرده و زغفران و لیموترش هست هر چند دقیقه یکبار روی مرغ می کشم و گریل رو روشن می کنم و مرغم حسابی خوش اب و رنگ میشه . زودتر این کار رو نکنین که باعث میشه مرغتون با اینکه هنوز داخلش خامه از روبسوزه هر کسی که خورده عاااااشقش شده . عطرش تو تمام ساختمان می پیچه /نام: IMG_20160330_204839.jpg نمایش: 325 اندازه: 109.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط نازنین نرچس : ۱۳۹۵/۰۲/۰۱ در ساعت ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
    Shiva Sh, آیه جون, [bahar] و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 273435363738 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما