نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 300
صفحه 36 از 38 نخستنخست ... 26333435363738 آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    3850
    یکی ازغذاهای اصیل مازندرانی ها که به عنوان غذای نذری استفاده زیادی میشه زیره پلو(طعام)هست..به اینصورت که برنج رووقتی آبکش کردیدلابلای برنج زیره سیاه بریزیدوبگذاریددم بکشه البته مایه کم کره یاروغن محلی روغذامیریزیم وخیلی خوشمزه وخوش عطرمیشه واین غذاروبامرغ پخته وکمی تفت داده شده وکمی کشمش وبرنج زعفرانی سرومیکنند..انصافا میگم خیلی عالیه تادرستش نکنیدباورنمیکنیدعااااااال ییه\البته من توآب برنج قبل ازآبکش کردن کمی زردچوبه میریزم تابرنجم لیمویی رنگ بشه..کافیه برام مهمون غریبه بیاد..دستورشوازم میگیرن بعدمیرن مملکت خودشون..اگه امتحان کردیدموقع خوردن یادی هم ازمن کنیدنام: IMAG0621.jpg نمایش: 1629 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .....
     
    ویرایش توسط golegandom1363 : ۱۳۹۳/۰۸/۰۲ در ساعت ۰۹:۲۹ قبل از ظهر
    هستی ساغر, *طوبا*, helia59 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط golegandom1363 نمایش پست ها
    یکی ازغذاهای اصیل مازندرانی ها که به عنوان غذای نذری استفاده زیادی میشه زیره پلو(طعام)هست..به اینصورت که برنج رووقتی آبکش کردیدلابلای برنج زیره سیاه بریزیدوبگذاریددم بکشه البته مایه کم کره یاروغن محلی روغذامیریزیم وخیلی خوشمزه وخوش عطرمیشه واین غذاروبامرغ پخته وکمی تفت داده شده وکمی کشمش وبرنج زعفرانی سرومیکنند..انصافا میگم خیلی عالیه تادرستش نکنیدباورنمیکنیدعااااااال ییه\البته من توآب برنج قبل ازآبکش کردن کمی زردچوبه میریزم تابرنجم لیمویی رنگ بشه..کافیه برام مهمون غریبه بیاد..دستورشوازم میگیرن بعدمیرن مملکت خودشون..اگه امتحان کردیدموقع خوردن یادی هم ازمن کنید
    بله.واقعا خوشمزست.من بعضی وقتا بصورت کته درست میکنم که اونم خوب میشه.به نظرم عطر زیره بیشتر در میاد.گاهی هم آب برنجمو کمتر میریزم و مرغ پخته زعفرونی که آبش غلیظ شده باشه رو با هم میریزم تو برنج.کلا خوشمزست.
    golegandom1363, * منصوره *, الی65 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    3850
    من کتلت سیب زمینی هامم خوب میشه تردترد...تودهن آب میشهوقتی سیب زمینی هاپخت به اصطلاح آردی شد داغ داغ رنده ریز میزنم وتوش تخم مرغ ونمک وزردچوبه فلفل ووووووووو(پودرشنبلیله خشک) وکمی پودرتخم گشنیزمیریزم توش وکاملا ورزش میدم تامثل خمیربشه بعددستم روتوآب زده وبهش شکل میدم وسرخش میکنم بعدهمونطورداغ داغ میزارم توقابلمه دربسته تانرم بمونه ولی همه خوش عطریش وفووووتش به پودرشنبلیله خشکه وپودرتخم گشنیزززز


    راستی توی شامی هم کمی سیررنده شده وکمی پودرچوچاق یا اناریجه یاپودرپونه کوهی(پتنیک=اسم محلی)میریزم باکمی دنبه چرخ شده باپودرتخم گشنیز وفلفل تازه چرخ شده درست کنید"نوش جان کنید"کیف کنید"مراهم یادکنید
    .....
     
    ویرایش توسط golegandom1363 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۸ در ساعت ۰۲:۳۰ بعد از ظهر

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    3850
    رازخوشمزه شدن پیتزاهام: من خمیرپیتزاموخودم درست میکنم میزارم خمیرش توفرنیم پزبشه بعدموادروبهش اضافه میکنم اگرپیتزامرغ باشه چندساعت قبل ازآماده کردن موادمرغ روباپیازوزعفران وادویه مزه دارش میکنم بعداستفاده میکنم اینجوری هم بوی زهم مرغ گرفته میشه هم خوشمزه وخوش عطرمیشه همه میگن پیتزاهات مزه کباب میده انصافاپیتزاهام توفامیل رقیب نداره اماتوخانواده بزرگ مامی سایت رقبای سرسخت داره به شرطی که دوستان کم لطفی نکنندوبه جای اسم غذاااا...رسم غذاروبنویسند.من فقط امروزچندتاشونوشتم حتی اگرتکراری ومسخره ومبتدیانه باشه بازهم می نویسم ....شایدیه روزی به دردکسی بخوره ...مینویسم چون این نوشته هامدرکه....حداقل واسه اون دنیام برکته..ثوابه...شایدهمین نوشته ها هرچندساده بتونه کسی روتوغذای خاصی زبانزدکنه..اون شادی که قراره به دلش بیادواون لبخندی که قراره رو لبش بشینه برام برکت دنیاوثواب آخرته ....یه روزمیام چندتاازنون هاوغذاهاموکه تو مامی سایت آموزش نداره ولی منو حسابی زبانزد کرده باعکساش براتون میزارم تاببینیدودرست کنیدومثل من اعتمادبنفستون بره بالا...منم ازسایتهاومجلات دیگه یادگرفتم وهمیشه برای اون کسیکه آموزش داده دعامیکنم...قصدم همینه به این میگن زکات علم...بسه یابازم بگم دوستان شعاردادن راحته ...نوشتن اسم غذاهاراحته اگه نوشته هاتون حقیقت داره فوت وفنتون رو...روکنید....روی منم کم کنید.... امیدوارم به دوستان بربخوره وبیان نکاتشون روبگن.... حتماکه نبایدمسجدومدرسه ساخت اینم یه جورکارخیره...ببخشیدازپرحرف م
    .....
     
    ویرایش توسط golegandom1363 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۹ در ساعت ۰۹:۱۴ قبل از ظهر
    ستین, *سایه روشن*, مرجان.ر و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    3850
    برای لوبیاپلو واستانبولی پلو ازآویشن وپودرتخم گشنیزاستفاده میکنم تاخوش عطربشه....

    توچایی که درست میکنم یکی ازاین موادرومیریزم : رزماری-گلاب-عرق بهارنارنج-هل-دارچین وزنجبیل-زعفران-ژرمانیم(عطرچای)

    اگرآدم عصبانی مزاج بیادتوچاییم زعفران(شادی آور)و رزماری(آرامبخش اعصاب)میریزم

    اگرآدم افسرده بیاد..گلاب یازعفران


    اگرآدم فضول بیادکه سرک توخونه ام بکشه یابچه شیطون رزماری وژرمانیوم که هردوآرامبخش اعصاب هستندوفوق العاده چای روخوش عطروبومیکننداینجوری آروم ترمیشن ومیشینن سرجاشون
    .....
     
    * منصوره *, sama18, *سایه روشن* و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    16
    سلام

    منم یه چیزی بگم لال از دنیا نرم خوشبختانه شوشو منم از غذاهام تعریف میکنه بخصوص لازانیا- پیتزا و باقالی پلو نکتشم این که من باقالی پلو رو همیشه کته میزارم و با مرغ . و اینکه مرغ و باقالیرو جدا با ادویه مزه دار میکنم و میپزم بعد برنجم که داره کمی آبش کشیده میشه کمی از آب مرغ توش میریزم البته باید حواستون باشه دراینصورت آب برنج باید کمتر باشه که یه موقع خمیر نشه بعد که با شوید تازه دم گذاشتم ده دقیقه قبل از کشیدن تو دیس چند قاشق دوباره آب مرغ میریزم روش میزارم تبخیر شه. واااااااااای نفسم بند اومد امیدوارم واضح باشه
    سعیده بانو, رستگار, هستی ساغر و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0
    سلام
    با اجازه منم چند تا تکنیک بلد بگم شاید مفید باشه
    اول اینکه برای اینکه الویه سس کمتری استفاده بشه موقع کوبیدن سیب زمینی ها اون رو با نصف استکان آب مرغ بکوبید هم مزه خوبی میگیره هم سیب زمینی ها سس کمتری بخوردشون میره البته بیشتر از این نریزید چون مایه الویه خیلی شلکی میشه ومن دوست ندارم البته سلیقگیه اما این طوری الویه خوشمزه بدون عذاب وجدان بخورید در ضمن اگر یه هویج رو با رنده ریز نیز تو الویه رنده کنید باز خوشمزه تر میشه همین طور استفاده از سس الویه خیلی بهتر از سس مایونزه کمی ترش تره وادویه ها وطعم دلخواه رو داره حتما آب خیارشور را هم بگیرید بعد به الویه اضافهکنید
    زیره هم برای عدس پلو و همین طور قورمه سبزی عالیه هم نفخ غذا رو میگیره هم طبع گرم داره
    ادویه های قورمه ووقیمه و کباب هاتی کارا هم خیلی غذا رو متفاوت میکنه ادویه کبابش براب همبرگر و شامی عالیه*هههههه
    جوز هندی و هل وگلاب طمع قیمه رو نذری میکنه البته گلاب رو باید بعد از خاموش کردن گاز اضافه کرد همین طور برای اینکه خورشت تیره نشه بجای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنید
    به جای فلفل سیاه از فلفل سیاه نکوبیده استفاده کنید موقع پخت کمی اونها روبسابید بعد به غذا اضافه کنید بوی اون به مراتب از فلفل سییاه کوبیده خیلی بیشتره
    روغن جامد لادن طلایی رویال طعم زعفرون داره وبرای چلو عالیه
    برای باقالی پلو موقع دم دادن کمی دارچین لابه لای برنج بریزید فوق العاده میشه همین طور با کره
    واما لم آخر برای کباب کوبیده به ازای ۱ کیلو گوسفندی ۱ قلوگاه گوساله نصف سینه مرغ اضافه کنید
    این مواد رو دو بار چرخ کنید چسبندگی عالی به کباب میده وهرگز کباب نمیریزه از پودر زعفران وفلفل سیاه ونمک استفاده کنید بعد از کباب شدن با کره وزعفران باذبرس روی کباب ها بمالید ودر قابلمه رو بگذرید این هم راز بهترین کباب کوبیده
    برای زرشک هم از ترکیب روغن وکره رو بذارید داغ بشه بعد زرشک رو ریخته حرارت رو کم کرده به محض شفاف شدن زرشک یه قاشق شکر ویه ق گلاب اضافه نمایید وسریع شعله رو خاموش کنید بگذارید با خامپش شدن گاز این شهد به خورد زرشک برود باید سریع این کارو انجام بدید مبادا زرشک بسوزه وسیاه بشه
    البته اینها همه تجربیات خواهرمه که رستوران داره وبه من منقل کرده
    *Afsaneh*, هستی ساغر, liliradan و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    6
    به عنوان اولین پست توی انجمن باید بگم بنده هر چی که درست می کنم خوشمزه میشه!!راز و رمز اولش اینه که همه

    غذاهام رو با عشق می پزم و دوم کلا مصرف دارچین و زعفرونم بالاست !
    ostooreh, mehrnushi, عطر سیب و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 36 از 38 نخستنخست ... 26333435363738 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما