نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 300
صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    521
    پسند کرده
    11687
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    ببین من محض نمونه قرمه سبزیم را که زبانزد فامیله میگم:
    سبزیشو بعدا از مامانم میپرسم!!!
    من حتی بدون سرخ کردن خوب در میاد اما در حد خیلی کم سرخش میکنم با روغن مناسب!
    لوبیا جیگری بهتر از لوبیا قرمزه .حداقل یه روز خیس میکنم و سه بار ابش را عوض میکنم.
    گوشت را با زردچوبه و فلفل و پیاز داغ تفت میدم و سعی میکنم استخوان یا قلم گوسفندی هم بریزم یا اکثرا گوشت با استخوان چسبیده توش میریزم فوق العهاده خوش مزه میشه و قبل از کشیدن برای مهمون استخوانها را در میارم.
    اگه گوسفندی باشه لوبیا نیم پز یا زیاد پز ( با همون اب پختش!!) را با گوشت و سبزی میریزم اگه گوساله باشه همه را با هم با سبزی میریزم و درش را میبندم تا بپزه با شعله کم و ترجیحا زیر قابلمه ای.
    یه قاشق رب هم توش میریزم تا از زیادی سبز بودن در بیاد و خوشمزه تر هم میشه.
    اواخر پخت نمک میریزم و لیمو امانی هر چی کرمم باشه با چنگال زیاد سوراخ سوراخ میکنم و میندازم توش و درش را میگذارم تا جا بیوفته و لیمو هم نرم نرم بشه و عطرش در بیاد!
    وقتی میخوام شعله را خاموش کنم و سر سفره ببرم اگه خیلی مجلسی و ... باشه کمی کمی زعفران میپاشم و هم میزنم اکه نه که تو 99 درصد مواقع نمیریزم.ولی حتما یکی دو قالب یخ کوچیک میندازم تو قابلمه .اینجوری یه عالمه روغن میندازه
    در اصل روغن رو قرمه سبزی به دو چیزه(شعله کم و زیر قالمه ای و یخ اخرش) برای فسنجون هم همین کار را میکنم.اینو از اشپز محرممون یاد گرفتم قالبهای بزرگ یخ میندازه تو فسنجون!!!
    فافا جون اگه امکان داره میزان ترکیب سبزیت را هم برامون می گی ، ممنون میشم دوست عزیز .
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  2. بانک بند ناف
  3. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamansana آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    زنجان
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    7
    من آش رشته ای که میپزم توی فامیل معروفه.جالب اینه که تا یکسال قبل یکبار هم این غذا رو نپخته بودم یادمه برای اولین بار برای یه دوره دوستانه پختمش(شانس آوردم که ضایع نشدم)باور نمیکردن که دفعه اولمه
    sama18 و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  4. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158
    منم سالاذ اولیویه ام بسیار معروفه چون همیشه در انتهای خرد کردن یک یا دو حبه سیر خام توش رنده میکنم و اب مرغی که شاید به زور سه ق غذاخوری بشود را در داخل مایه ام ریخته قابل ذکره مرغ اولیویه ام ازمان پخت بسیار کم اب است
    bluesky, محمدی, مرجان.ر و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk نمایش پست ها
    عزیزم این موادی که گفتی را در آخر داخل بادمجان پر می کنی ؟؟

    ممنون عزیزم که تجربیاتت را در اختیارمون قرار دادی.
    منظورتون از " آخر " رو متوجه نشدم ... مواد گوشتي رو پر ميكنم توي فلفل و بادمجون و توي آب جوش حاوي رب و آلو و ... ميپزم
    اميدوارم درست توضيح داده باشم
    sama18 این نوشته را پسندیده.

  6. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دیروز لوبیا پلو درست کردم تعریف از خود نباشه همه خیلی دوست داشتند فکر میکنم دلیل اینکه خوب درومده بود استفاده از هل و دارچین و کره محلی آب شده بود که موقع کشیدن روش ریختم همینطور من داخل گوشت لوبیا پلو خلال نارنج هم میریزم طعم گوشتش مثل گوشت قیمه نثار میشه
    .............
     
    nazi15, $*تبسم*$, ماما هدا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    راز خوشمزگی غذاهای من اینه که پیاز داغشون (فقط پیاز داغ) رو با روغن دنبه ای که مادر شوهرم درست میکنن هست...ایشون روغن دنبه رو با سرکه و گلاب و شیر مزه دار میکنن اوایل حالم بد میشد ولی چند بار که همه از دستپختم خیلی تعریف کردن عادت کردم و دیدم انصافا تمام عطر غذا فضای آپارتمان و راهروی خونه رو پر کرده....

    قرمه سبزی هامم خیلی عالی میشه

    اول اینکه سبزی شو با رغن دنبه سرخ میکنم زیرش و کم میکنم و خیلی خیلی سرخ میکنم تا رنگش حسابی تیره شه(با اینکار به محض اضافه کردن به خورش روغن سیاه پس میده که همه دوسش دارن)

    دو

    گوشت و پیاز داغ و حسابی تف میدم

    سه

    آخرش پودر غوره و آب غوره و نمک میریزم پودر غوره خیلی عالیش میکنه .....


    قیمه هامم خوبه چون تماما همه ی اجزاش و سرخ میکنم و رمزش پیاز داغ رنده شده ی زیاده
    سبزی پلو با ماهی
     
    محیا خانوم, ونوسک, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    منم غذاهاییم که خوب میشه هر وقت برسم میام فوت و فنشو مینویسم.البته با خجالت واجازه از کدبانوهایی که از من خیلی بهتر بلدن.
    خوب اول بریم سراغ ته چین.من روغن زیاد استفاده نمیکنم.ولی به نظرم ته چین از اون غذاهاییه که موقع رژیم نباید پخت.چون خشکش خیلی جالب نمیشه.من از ماست پر چرب یا چکیده(که با آب مرغ کمی شل شده) استفاده میکنم.تو مایه ماستم هم کمی روغن میریزم.کف ظرف هم روغن میریزم.از همه مهمتر اینکه وسطای پخت یا آخراش کره آب شده رو برنج میدم.(بدون خساست) مرغمم با آب کم میپزم که بعد از پخت تقریبا آبش تموم شده باشه.
    واقعا من فقط روغن بیشتر میریزم ولی به نظر بقیه میاد که ته چینم یه فرقی داره که البته بیشتر لطف دارن.امیدوارم مفید باشه
    ونوسک, sadi_eh, sama18 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فالگیر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    همین نزدیکی
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    32
    من استانبولیم که تو خوابگاه درست می*کنم همه بچه*ها رو می*کشه اتاقمون.. رازشم اینه که سیب زمینی*شو حسابی سرخ می*کنم.

    ولی تو خونه و بین خونواده زرشک پلو و مرغ و همچنین دسرام عالین
    مامان غزل, یکتابانو, zibaye ziba و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا رو شکر
    مامان شدم
    مامان السا کوچولوی ناز

صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما