نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree890Likes

موضوع: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 300
صفحه 3 از 38 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    منم تعریف از خود نباشه اکثر غذا هام خوشمزه می شه.چون هم عاشق اشپزیم هم عاشق خوردن غذا.فقط یه پیشنهاد دارم هر کی مرغو به یه روش خاص درست می کنه ولی میگم این بار اونایی که تو مرغشون ابلیمو می ریزن بجاش از سرکه سفید استفاده کنن مز ه اش عالی میشه.به عقیده من ابلیمو توی مرغ به مرغ طعم سوپ مده
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    سلام دوستان هنرمند نماز و روزه همگی قبول درگاه حق
    من هم عاشق آشپزی هستم و تقریبا از سن پایین دوست داشتم غذا درست کنم و کلا اگر تعریف نباشه دست پخت مامان و خواهرهای عزیزم هم خیلی خوبه چون با علاقه و عشق غذا درست میکنیم والبته تجره هم بسیار تإثیر داره
    من ته چین رو خوب درست میکنم و باید بگم اکثر کسایی که ادعای آشپزی چندین ساله دارن دستورش رو از من گرفتن (((((:
    نکته ای که برای ته چین لازم هست اینه که تجره حرف اول رو میزنه یعنی شما باید خیلی درست کنید تا متوجه رمز کاربشین و البته این در مورد همه غذها صدق میکنه
    من هم به صورت ته دیگ درست میکنم هم به صورت یه غذای کامل
    مثلا برای خودم و شوشو یک تخم مرغ رو خوب میزنم تا کف کنه بعد زعفران دم کرده رو اضافه میکنم که بهتره دست و دلبازی به خرج بدین((((: ته چین به زعفرانش هست دوباره خوب هم بزنید بعد دو قاشق ماست سفت اضافه کنید و باز هم هم بزنید و در آخر دو قاشق روغن مایع یا کره آب کرده که خیلی خیلی خوشمزه اش میکنه مایع که آماده شده باید غلظتی شبیه ماست داشته باه و بعد برنج آبکش شده رو اضافه میکنید این قسمت خیلی مهمه و تجربه میخواد برنج رو درحدی اضافه کنید که کمی در مایع غوطه ور باشه یعنی مایع رو از برنج خفه نکنید باید کمی شل باشه کف ظرف مناسب رو روغن ریخته و خوب داغ میکنید و مایع رو میریزین این ته دیگ هست و رویش میتونین برنج ساده بریزین و یا با مواد بیشتر درست کنید و ته ین مرغ یا گوشت یا بادمجان و هرچیزی که خواستین بپزین شعله باید کم باشه تا ته چین خوشرنگ بشه البته من بیشتر مواد رو با چشمم اندازه میگیرم و درمقیاس بزگ بسته به تخم مرغ و برنج و جمعیت باقی مواد اضافه میشه امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    r.khk و mehr banoo این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    منم دستپختم اي بدك نيست اما غذايي كه تعريفش زياده باقالي پلو با سس گوشته
    باقالي پلو رو كه همه بلدند ديگه من فقط از باقالي سبز استفاده ميكنم همينگوشت رو هم ميزارم توي زودپز با چند تا پياز و مقداري ادويه مخصوص هندي و فلفل وقتي كه اونقدر پخت كه در مرز ريش ريش شدن باشه درش ميارم و روي پياز خلالي فراوون سرخش ميكنم و ورب رو بهش اضافه ميكنم هم خوشمزه است هم خيلي آسون
    تعريف الكي نباشه اما شله زرد نذريم خيلي خيلي معروفه جوري كه قبل از ماه محرم ظرفاشونو ميارن كه از قلم نيوفتن.دليلش هم اينه كه بادوم تازه رو خودم خلال ميكنم وبه مقدار زياد و برنج بودار و ريز ميگيرم همراه با زعفرون اعلا و البته گلاب خيلي خيلي خوب
    r.khk این نوشته را پسندیده.

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۶
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    نقل قول نوشته اصلی توسط yalda666
    من برای ته چین سفیده تخم مرغ نمیزنم فقط زرده و یه قاشق اب گوشت یا مرغی که پختم و یه قاشق گلاب میزنم و برنج زنده ابکش میکنم و به مواد بین ته چین اگه مرغ باشه پیاز داغ و زرشک هم اضافه میکنم
    چچچچی می گی ؟؟
    گلاب تو ته چین
    خوب من همیشه یه قاشق گلاب میزنم اخه بوی تخم مرغ دوس ندارم و هرکی خورده تعریف میکنه اصلا بوی گلاب معلوم نیست فقط بوی تخم مرغ میگیره

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1290
    پسند کرده
    90

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    سلام دوباره

    یه مطلبی یادم اومد گفتم بیام بگم . چند سال پیش من توی یک رستوران توی خرم آباد بهترین باقالی پلو با گوشت زندگی ام رو خوردم بعد که از آشپزش دستورش رو پرسیدم بنده خدا بهم گفت. که گوشت رو با همون پیاز و ادویه و... که همه بلدیم به طور معمولی میپزن بعد ولی آب گوشت رو برمیدارن میزارن کنار . برنج رو توی آب گوشت درست میکنن.همین باعث میشه که خیلی خوشمزه بشه . من خودم همیشه اینکار رو میکنم حتی اگه باقالی پلو با مرغ هم بخوام درست کنم. حتما امتحانش کنید دوستان
    لازانیا
     
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    1

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    [JUSTIFY]راستیتش، شوشو و برادر شوشو و مامان و بابا و داداش و دوستای من و شوشو و خلاصه هرکی از لازانیای من خورده، عاشقش شده!
    من بر درست کردن لازانیا، به جای گوشت چرخ شده، از مرغ استفاده می کنم. بعد از این که سینه مرغ رو تو پیاز خرد شده خوابوندم و تا حدودی بوی بدش گرفته شد، می ذارمش که به همراه کمی هویج خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و یه دونه پیاز کوچولوی درسته و نمک و فلفل و آب لیمو و یه تکه چوب دارچین و دو لیوان آب خوب خوب بپزه. بعد رو تخته آشپزخونه خردش می کنم و میذارمش یه کناری. یه دونه سیب زمینی کوچولو رو هم آب پز و پوره می کنم. (بهترین روش پوره کردن اینه که سیب زمینی رو از یه صافی، مثلا آب کش رد کنید. اگه اشتباه نکنم، این روش خاص مردم فرانسه ست.) دلیل استفاده از سیب زمینی اینه که شوشوم دوس نداره لازانیا حالت خیسی داشته باشه! خوب! قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو با هم تفت میدم و مرغ پخته شده و خرد شده و سیب زمینی پوره شده و نخود فرنگی و ذرت رو اضافه می کنم. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و یک و نیم قاشق غذا خوری رب هستش. آویشن و موسیر (باید بگم که موسیر جادو میکنه!) و نمک و فلفل و ادویه مخصوص لازانیا. حالا یکم پنیر پیتزا اضافه می کنم، چون که چسبندگی خوبی به مواد لازانیام میده. (تجربه شخصی من، پنیر پیتزای ورقه شده ست.) حالا شیت های لازانیا رو برای چند دقیقه (روی جعبه لازانیا نوشته شده!) میندازم تو آب در حال جوش به همراه مقداری نمک و آبکش می کنم. حالا به ترتیب، یه لایه لازانیا، یه لایه از موادی که آماده کردم و در آخر یه لایه پنیر پیتزا. روی پنیر پیتزا یکمی کنجد یا شوید می ریزم که خوشکلش کنه. حالا به مدت 20 دقیقه می ذارم تو آون با دمای 200 درجه. یادم نمیره که قبلش فر رو به مدت 15 دقیقه گرم کنم! بعد از اینکه لازانیام پخته شد، گریل رو روشن می کنم که روش طلایی شه. حدود یکی-دو دقیقه، چون که زودی می سوزه.
    پیشنهاد می کنم بر همین امشب درستش کنید. اگه شوشوتون مثل شوشوی من شکمو باشه، جواب میده!
    برای 3 نفر، یه بسته لازانیای 300 گرمی و یه بسته پنیر پیتزا کافیه!
    لطفا برای درست کردن مواد لازانیا، از ژامبون و سوسیس استفاده نکنید! [/JUSTIFY]
    r.khk و mehr banoo این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1290
    پسند کرده
    90

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal banoo
    مامان سیسی جون یعنی حالت دم پخت یا آبکش چه جوری یه کم کاملتر توضیح میدی گلم
    غزل بانو جون آبکش. مثل آبکش کردن ساده است فقط به جای اینکه بزاری آب جوش بیاد بعد برنج خیس خورده رو بریزی توش ، آب گوشت یا آب مرغ رو میزاری جوش بیاد و بعد برنج رو میریزی. یادت باشه قبل از اینکار آب گوشت رو صاف کنی که پیاز و ... توش نباشه
    لازانیا
     
    r.khk این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

    البته من فکر کنم باید اندازه ای اب بریزی که وقتی اماده شد برا ابکش دیگه ابی نداشته باشه. من خودم اینجوری درست میکنم همسری انگشتاشم میخواد بخوره. مثلا یه بار رشته پلو رو اینجوری با آب مرغ درست کردم(ایده شو از مامی سایت گرفته بودم) رفته بود همه جا نشسته بود تعریف که تو عمرم اینجورری رشته پلو نخورده بودم.
    برنج رو میریزی تو قابلمه بدون اب باشه, آب مرغ یا گوشتتو بریز توش هرچقدر از یه بند انگشت کم داشت آب اضافه کن تا یه بند انگشت روی برنجو آب بگیره نمک بزن وزیرشو روشن کن. جوش که اومد بذار آبش خشک بشه البته نه اندازه کته.یکم مونده به اینکه خشک بشه خاموش کن توی یک قابلمه دیگه که ته دیگتو چیدی با کفگیر خالیش کن. چون برنج نشاسته ایه اون یه ذره اب هم به خوردش میره و اب دور ریز نداره. من همیشه برنج رو اینجوری درست میکنم اصلا ابکش بلد نیستم . حتی مهمون رو هم همینطری چه با آب گوشت چه بی آب گوشت. خمیرهم نمیشه خیالت راحت. اگه دیدی داره خمیر میشه زیرشو تا ته زیاد کن تا زودتر بخار بشه.بستگی به نوع برنجت داره.برنجای ایرانی کمتر اب میخوان زودتر خمیر مشن اما برنج محسن یا هندی دیرتر یا اصلا خمیر نمیشندرست کنی قلقش دستت میاد . ولی معرکه میشه سیر نمیشی
    r.khk, monajoon و mehr banoo این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

صفحه 3 از 38 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما